ЮНСКИ мами 2009!Тема №37

• 15 301
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
temp, откъде купувате креватчетата на Арбор?

# 166
Mayflower, аз съм за Диана  Peace. Идеи с Д може да са и Дрина, Дария.

Кари, Ива наистина е на Цветница. Ивайла е вариант за Иванов ден. Също така и Йоана. Иначе с И аз много харесвам и Ирина  Simple Smile

kokitka, добре че не е станало нещо сериозно - внимавай много  Hug

Пластмаса в МВ и съдомиялни - мъжа ми е химик (с докторат за пластмаси точно) и категорично не дава да топлим в пластмасови съдове в МВ - казва, че независимо каква е пластмасата винаги има макат и минимално отлагане  Peace. За съдомиялната, трябва да четете внимателно на опаковките дали позволяват миене в съдомиялни - иначе се стопяват  Wink.

# 167
Франческа те за тва са магически Simple Smile щот се деформират    jumpuu

# 168
Кари,
има толкова много хубави женски имена с И.
Имена които на мен ми харесват с И - Ивана, Ивета, Илияна, Иванина, Ирина ( аз се казвам така), Ивайла.
Между другото, аз като чуя Яна и се сещам за Яна и Жана Simple Smile  Яна също стои много добре  и до Анна, има толкова много варианти Simple Smile.

ЗА креватчето - само да ви напомня че обиколниците се връзват с връзки, и ако сте решили да ползвате такива ( след 3м, защото до тогава бебето не се върти и не се удря в страниците на леглото) то тогава си вземете легло с решетки от четирите страни. Аз имам и двата варианта и определено беше невъзможно поставянето на обиколник в леглото с плътни страници.
За бебка ще ползваме старото легло на Вики, то е с 3 нива и се люлее( много полезно), отвсякъде е с решетки.
Комбинираните легла не ги харесвам,  високи са,  решетката не е достатъчно добре направена и има реален шанс след 10м възраст детето да падне като я прескача.
Отделно всичките тези лесно достъпни чекмеджета направо ме карат да потрепервам при мисълта как Вики ще извади цялото съдържание и ще ги изсипе на пода.

Шишетата които ще ползвам са на Bfree,  тези на Авент и подобни отделят голямо количество бисфенол при загряване, а той е опасен за здравето.
От стъклените шишета имам лош спомен, Вики на 6м потроши добро количество от тях, намирам ги за опасни при по-големите деца.

Като вариант за колички си мисля за http://family-bg.com/prX_3747.htm и  http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=375 , но още окончателно не съм се спряла на нищо.

Не си взимайте колички по-тежки от 10 кг - защото е ужас.
Аз имах една която тежеше 16 кг, и към нея като сложиш багаж 2-3 кг ( шишета играчки дрехи), бебе 4+ кг  и разни неща за вас то става доста прилично - 25 кг  :О.
А не е лесно да качваш по-стълби 25 кг - подлези, магазини, входове , направо кошмар.

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 23:14 от *Слънчице*

# 169
Егати продуктите са пуснали (имам предвид магическата чаша дето се е стопила  Shocked) аз слава богу не съм си имала такива проблеми, че щях да побеснея. Иначе съм съгласна с това че пласмасата като цяло не е най-подходящият продукт за съдове за хранене и пиене - но просто е навсякъде и почти няма измъкване. Стъклени шишета и аз няма да ползвам, заради тежина, чупливост и цена.

Sv. Арбор сега ги има в магазин 9+ на Никола Вапцаров, не са показани трябва да попиташ. Аз щото говорих с Арбор по телефона и те ми казаха че ги има там, другият голям магазин в които ми казаха че ги има е Мечо Пух в Горубляне. За съжаление си закриха фирмения магазин.

# 170
Слънчице, това за обиколниците беше добро уточнение, благодаря  Peace. Каква марка е кошарата ти?

temp, къде е на Н.Вапцаров магазина? Аз знам онзи на Златовръх в Елемаг и намерих един на П.Яворов  newsm78. А тази ли е кошарата дето като й се вдигнеше нивото, отдолу остава въздух?

# 171
Арбор Асеновград има и в Топ бебе на Гоце Делчев.
Аз ги харесвам много и пак ще съм на тях  Peace Моделът е като на Temp, моите познати около мен си взеха всичките като тези Simple Smile Имам и кошарата им за игра /директно на земята е с дъно/, която ползвах много дълго и се сгъва.
А има и вариант да се поръча от тях и директно да се вземе като идва кола всеки вторник или сряда /не помня/, но скоро така ми казаха по телефона.

В магазин Baby Planet има и по-скъпи от подобен модел, както и гръцките Pierro, но те ми бяха тежки и с широки пръчки. Арборските имат предимството, че лесно се местят, после смятам така или иначе да правя цялостно обзавеждане и да ги бракувам и няма да ми е жал за луди пари.

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 00:51 от ayas

# 172
Ая същият е - там още се води Яворов - взех да се обърквам вече с тези улици. Та значи по Яворов от семинарията в посока Кошарите - 100 м. в дясно. Да като се вдигне нивото отдолу остава празно място. За съжаление чекмеджето отдолу може да се използва чак като се свали на наи-ниското ниво.

# 173
Здравейте , сладурани Simple Smile   Hug

Започвам работа ...  Laughing  малко късно , но започвам  newsm68  Simple Smile  
Благодаря на всички за мненията - пластмасова кутия и МВ Simple Smile) bouquet

kokitka , оправяй се бързо ,  аз имам един такъв страх.... По принцип почти всеки ден ме удрят мебелите в нас... преча им.. , но до сега  Praynig   земя не ме е удряла (откакто съм бременна)  bouquet    

Гъди  (надявам се, че нямаш нищо против и аз да ти купувам риза) , много се радвам, че срещата е минала успешно Simple Smile един зор по - малко  Laughing   И си казвай на работа, не може все ти да 'обърсваш парсата'   bouquet
Лек ден на всички ви желая ....  Като за първи работен ден.... се чувствам ок   Crazy typeuu

# 174
Mona-balona  късметлиика ... аз бех в 3-тия месец като ми стана лошо и от ръба на бюрото имах 3 шева на главата си .... до сега не съм се зблъсквала толкова много със земята Simple Smile

# 175
Добро утро от мен!
Пиша от работата, дойдох да си взема аванса и след това съм на лекар.
Надявам се да се чувствам достатъчно неуморена после и да пообиколя магазините.
Лек ден!

# 176
Добро утро, момичета!
Искам да  ви почерпя - днес правим три години семеен живот с любимия ми Simple Smile Днес беше моята сватбена приказка. Ще се опитам да ви почерпя виртуално.
А какво невероятно време беше тогава...
Хубав ден на всички!

Simple Smile Това е първи опит за снимка и тя е "оразмерена" чисто по архитектурно, но после ще пусна и нещо по-добро. Тази сутрин половин час оправям клавиатурата, нещо не прави контакт...добре, че успях поне това да напиша Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 09:25 от ayas

# 177
ayas , честито!!! Дано винаги този ден, а и целият ви съвместен живот бъде една приказка!!!
Аз вече нямам спомени от моята сватба...беше преди почти 19 години и за мен беше по-скоро едно селско събиране с неподходяща за мен музика, но какво да се прави...съдба Simple Smile
За миялните машини...аз мисля, че моята съдомиална работи и на 90 градуса и върши същата работа, като стерилизатора, но всичко е въпрос на избор и лични предпочитания. Моята цел е да си улесня гледането на детето максимално и да не задълбавам в подробност. Имам приятелка, която е маниачка на тема чистота и постоянно бърше масите навън, когато децата и се хранят, не дава да си пият взаимно от чашите и куп други неща. Ами да ви кажа, нямам представа дали е от прекалената и стерилност или от друго нещо, но децата и имат всевъзможни алергии и почти винаги привличат околните вируси.

# 178
Добро утро!
ayas , Честита годишнина!Желая ви много любов и разбирателство!

# 179
  • Плевен
Здравейте мацкиииии  Heart Eyes
Ей, ама много ми липсвахте в болницата, да знаете. Аз вече съм добре - наляха ме 3 дена със системки Кормагнезин и инжекции папаверин и мисля, че съм доста по-добре. Сега продължавам да лежа вкъщи. Лекарката каза, че ще си лежа така докато се закрепя, а това ще стане със сигурност когато родя  Sad

Честита годишнина на ayas! Всичко най-хубаво и много години още да се обичате така!
Гъди, видя ли, че няма нищо страшно да ги срещнете вашите, даже било хубаво....
Кокитка, съжалявам за станалото, ами ще лежиш малко и ще се оправиш, търпение ткрябва само...

Момичета, докато бях в болницата и се родиха 2 момченца близначенца. Бил им термина за апрел ама избързали малко... Бяха в кувиозчета, ама толкова мънички ми се струвахааа... А по цели 2 кг. бяха. Стаята ми беше точно срещу бебетата и те така пищяха, направо съм забравила какво е да ти пищи постоянно Бебе, но в същото време ми се прииска вече да си гушкам моето.
Гледаха го мъжа, вече е около 1 кг, върви напред и много се върти, коеуто май предизвиква още контракции, ама няма начин.

Благодаря на всички ви за пожеланията. Беше ме хванал и вируса на Андреа с разтройство, но лежах първо вкъщи за да не ме вземат в инфекциозното, че с тези контракции там щеше да е ужас. Но се оправих бързо с Лопедиум, да знаете, че е страхотен при разтройство. А лекарката ме успокои, че много момичета с такива силни контракции успяват да си износят бебетата и даже преносвали, но ще видим при нас какво ще стане. Хайде отивам да лягам, но вече съм тук и ще ви хвърлям по едно око.

Лек и усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт