Мартенички имат всички ЯНУАРЧЕТА добрички!

• 10 593
  • 301
  •   1
Отговори
# 15
Честита баба Марта!     bouquet

Да сте живи, здрави и винаги засмени!

На болничките баба Марта да донесе скорошно оздравяване!  Hug

# 16
Скъпи приятелки и понеже днес е един много хубав християнски празник бих искала да кажа на всички вас
Ако с нещо съм ви обидила през изминалата година простете, ако някоя от вас ме е обидила (не че си спомням нещо такова) простено да й е  Hug
PeaceПрисъединявам се към твоите думи Манана Hug
А иначе и моито януарче тази година не иска да носи мартеница,но както каза Анджи му сложихме тайно на якето Laughing

# 17
Честита Баба Марта на малки и големи - да сте живи, здрави, бели и червени, румени, засмени!

Селма, ти не си ли рожденичка днес?

# 18

Селма, ти не си ли рожденичка днес?
   Да....Даже съм малко юбилярка.... Blush Blush Blush Приятно ми е ,че си се сетила,Мимоза! Heart Eyes
   В началото на темата има и почерпка!На здраве! Drunk Wine Glass cheers

# 19
Селма, защо не казваш? Аз реших, че черпиш за ... Баба Марта  Embarassed
Щастие и усмивки ти желая, здраве и успехи!   bouquet

# 20
Селма, честит рожден ден! Да си жива и здрава, весела и засмяна, все така страхотна майка, съпруга, жена!!! Нека всеки един твой ден е изпълнен с неизброимо количество любов, красота и прекрасни, незабравими моменти с най-любимите ти мъже!!!!!!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 21
  • София
Честит празник!
И Дани нещо ми кашля и подсмърча. Rolling Eyes

# 22
Селма, Честит рожден ден! nbirthday
Пожелавам ти да си жива и здрава,много щастлива и да правиш все така прекрасни и вкусни десерти.  bouquet

# 23
Селма, честит рожден ден! Бъди много здрава, много обичана и много щастлива!!!

Андж, благодаря, Свилен е доста по-добре в момента  Praynig дано отмине лошото.
Много прегръдки за всички болнички дечица!  Hug

Мили януарки, простете и простено да ви е!  Hug

# 24
О, Селма.... Hug Пожелавам ти честит рожден ден, и нека новата година от живота ти, да ти донесе само радост и споделена любов, много здраве и късмет!

Днес на този ден и аз, да кажа - ако някога, някой съм обидила, да ме прощава.   Hug Аз, няма какво да прощавам. Flutter

# 25
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!ВЕСЕЛИ,ЗАСМЕНИ!
СЕЛМА.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И ЛЮБОВ И АКО ИМА НЕЩО ПО-КРАСИВО И ОТ ТОВА НЕКА И ТО БЪДЕ ПАК ЗА ТЕБ!

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 18:44 от monny_77

# 26
Селма,Честит рожден ден!!! Желая ти безброй усмивки и осъществени мечти!   bouquet

Честита Баба Марта на всички майки и дечица! Бъдете румени,усмихнати и добри!

# 27
Селмааа, зло да те забрави! Как потайно почерпи само.  Mr. Green

Да си жива, здрава и много много обичана! Останалото сама можеш да постигнеш!  Hug

# 28
Честит рожден ден, Селма! Много здраве, щастие и сбъднати мечти!

Мойто Мите, и то се оказа противник на мартеницата. Сутринта му вързах една и мислех, че няма да може да я свали. Той се скри в гардероба и точно след 2 мин ми я донесе. Тая на якето падна голям рев докато не я свалих. Сега го навивам да сложиме едно пате /чичо Скруч му е любим/

# 29
  • Русе
Бели небесни мечти, червени блестящи лъчи, утринно слънце изгрява - ново начало Ви дава! Честита Баба Марта!

Селма, Честит Рожден Ден - бъди жива, здрава и много обичана!

Дружина,  простете и простено да ви е!  Hug

Сега да се отчета - Йоан се оправи след 6 инжекции АБ ( от вторник няма нито кашлица, нито сополки )smile3520  Задържах го в нас и тази седмица, а сега след почивните дни ще го пускам на ясла. В нас вече трудно го издържам - беше уж послушно и кротко дете, но наблюденията ми от няколко месеца насам са вече съвсем различни. Постоянно се тръшка за щяло и нещяло, когато го шляпна по дупето пък започва с цяло гърло да крещи и да тъси тати "Ибо" т.е. Иво. С памперс сме все още, но шишето с бибата го махнах от както се излекува и сега сме на обикновенна чаша. Дори и през ноща, като се събуди сяда в леглото пие водичка или сок и ляга и заспива. Търси го, но като му кажем, че го няма и иска чаша!
За мартеницата и аз съм ентусиаст - вързах тази сутрин една на ръчичката и след секунди беше премахната. Закачих му значка с "Мечо Пук" и няма проблеми, като сменяме блузката я местим, ако обличаме якето я слагаме на него и така един омагьосан кръг, но поне я трае. Сега спи по никое време и му сложих веднага на ръката пак, очаквам като стане да видя реакция  Mr. Green
На болничките бързо възстановяване  Hug
Русенки, незнам дали ще успея да се включа на срещата този път  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт