Мами в Белгия - 12

• 17 030
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Ако искаш разгледай сайт-а на Некерман или Томас Кук само че наскоро гледах че само Сл.Бряг има,по принцип може да си резервирате пакет полет от Брю до Вар , от там ви возят с автобуси до хотела и обратно.Мисля че така излиза по-ефтино.Кой период искате да отидете , защото има много ласт минит-и по-нататък , и за колко време а пък аз ще потърся нещо

# 106
Моето ги пие , или то нещо не е наред че го прави Crazy

Laughing

Джъст, сто процента ще ви излезе много по-евтино, ако си вземете пакет от тук. Ние сме доволни от Некерман, те летят с Томас Кук,
Некерман и Томас Кук се обединиха , но си запазиха отделните имена .Не винаги летият с Томас Кук, до различните им дестинации летят различни авиокомпании

# 107
  • Overijse, Belgie
Ами ние мислим за края на август. За ласт минит се чудя дали не е много рисково да останем без почивка. А и ще бъде по-добре да отидем до БГ, за да комбинираме ходенето вкъщи с почивката Simple Smile т.е. незнам как може да ползваме полетите, защото няма да стоим в БГ само за 10 дни, а повечко.

Жеже, на сайта на Томас Кук видях и пакети за Златните.

Еее, ама почти се навих да си отидем в БГ на почивка Simple Smile

# 108
Ами ние мислим за края на август. За ласт минит се чудя дали не е много рисково да останем без почивка. А и ще бъде по-добре да отидем до БГ, за да комбинираме ходенето вкъщи с почивката Simple Smile т.е. незнам как може да ползваме полетите, защото няма да стоим в БГ само за 10 дни, а повечко.

Жеже, на сайта на Томас Кук видях и пакети за Златните.

Еее, ама почти се навих да си отидем в БГ на почивка Simple Smile
Няма да останете без почивка спокойно , това лято напливът няма да е толкова голям но както решиш.Друг вариант е да си резервирате през нас и като ви свърши хотелския престой да си отидете там където искате а да се върнете в Белгия с нещо друго , с уиз еър например от София и връщането ви с нас да изгори, което не е голяма загуба защото в пакетните цени полетът не е чак толкова скъп.Ако го планирате навреме цената ще е добра

# 109
  • Overijse, Belgie
ОК, ще почна да прокарвам идеята за почивка в БГ Wink Докога най-късно трябва да резервираме? И какво ще рече "през нас" - може ли директно на теб да пиша, понеже каза, че ще работиш или да резервирам на сайта на Томас Кук... Уф, извинянете ме, че пълня темата с моите терзания за лятото Sad

# 110
ОК, ще почна да прокарвам идеята за почивка в БГ Wink Докога най-късно трябва да резервираме? И какво ще рече "през нас" - може ли директно на теб да пиша, понеже каза, че ще работиш или да резервирам на сайта на Томас Кук... Уф, извинянете ме, че пълня темата с моите терзания за лятото Sad
Не не , през нас имам предвид през сайта.Не се притеснявай питай , аз с такова удоволствие я върша тази работа че и със същото удоволствие помагам с инфо  Peace
Няма срок за записване , когато решите.
Като почне сезона хотелите се раздвижват и пускат промоциите , аз в началото на май ще съм там и мога да дам инфо ,или ти е късно.Така или инъче трябва да чакате нероден Петко да се роди че да му въведете дата на раждане в резервацията  Laughing

# 111
  • Overijse, Belgie
Така или инъче трябва да чакате нероден Петко да се роди че да му въведете дата на раждане в резервацията  Laughing

Joy Joy Joy Да, да! Някъде през май мисля да се ориетираме Simple Smile

За мен едно от най-важните неща е да няма хотели в строеж!!!

# 112
Идеално , аз през май ще имам по-пресни впечатления от хотелите.И си разервирайте през Некерман,защото Томас Кук работят с посредници и е по-скъпо , а дефакто това са една и съща фирма и всичко е еднакво освен цените им.

# 113

Туй едва ли някой може да ти го гарантира  Laughing .

Калинке сигурна ли си Че е диария ,по колко пъти ака ?аз съЩо съм вземала ORS na nutricia ,ама ние само веднъж имахме диария след като я ваксинирах с ротавируса и това е било нормално .Дано се оправи скоро детенцето  Praynig

# 114
  • Overijse, Belgie

Туй едва ли някой може да ти го гарантира  Laughing .

Аз затова търся по курортите, където вече са се поуталожили нещата със строителството! Но си много права, че никога не се знае!

# 115
  • В облаците
Калинке има едни прахчета на Нутриша О.R.S. против обезводняване , давай му от тях да пие , а на нас за диария са ни изписвали Имутис , 5 дни по едно сутрин но малкия беше на 4 мес и може би не е имало друго подходящо за него.Колко е голямо детето ти?
Ние снощи се измолихме на джи пи-то да ни прегледа , изписа му Несивин и каза за Виброцила че бил много малък за него
Слави е на година и половина. Сега спи. Ние пием вече за обезводняване, но следобед в три като отидаме на доктор ще попитам и вашите прахчета. Когато бяхме в София на около четири месеца изкара едно продрискване, но тогава беше щото тати му сложил в попарата вместо захар - мед #Crazy идваше ми да го убия (хем го бях предупредила да не дава на детето мед) и тогава дори вода не ни даваха да пиеме (всмисъл чиста ) разтварях му някакво с електролит във водата и само така поемаше течностите (то и в сегашното гледам, че го има като съставка), а за дрисъка не помня какво ни изписаха. Обаче беше много гадно, трябваше да яде само безмлечни каши, картофи, ориз и дори млякото (адаптираното) го заменихме с някакво за деца със стомашни проблеми. Ама сега вече май е голям за тия неща, защото тогава заради захранването и малката възраст се мъчихме така. Сега ще видим.
А Виброцил във България са ни давали на мисля, че Слави беше на 11месеца (понеже бяхме тук от 6месеца до края на десетия и после три месеца и малко във България и след това пак тук).

Джъст мисля си, че може и във България да намериш спокойни плажове в големите курорти, но трябва да избегнеш юли и август. Миналата година направихме тая грешка - в средата на август в Созопол. Хотелът беше супер, с невероятна гледка, на пет минути от плажа на стария град, и на три минути от спешния център (нищо че нямаше доктори в него, а само санитари, а за педиатри да не говорим). Мишлето се изприщи от жегата, не от слънцето, а от горещия въздух (тогава открих Фенистила за себе си Simple Smile  ). Ако тази година ходим на море у нас, ще гледам да отидем в края на юни и най-късно първата седмица на юли, че много горещи станаха летата във България и според не е за деца там през август. Майка ми ходеше две, три години с нейна приятелка в началото на юни с двете й внучета в Несебър и казваше, че не ставало много за къпане ( за децата, де - водата била още леко хладка), но пък плажът бил направо пуст сутрин, когато ходели с малките (нали рано, както си му е редът до към 11).
А Златните... не знам. Там не съм ходила скоро, ама съм минавала на път за Албена, много е откъснато от света. То и в Албена е така, човек може да се побърка от скука, ако няма кола разбира се. Аз затова предпочитам южното черноморие, че обикновено сме без кола във България, а на северното по-хубавите места са в такива курорти. А и нещо друго имаше което ме отказа миналата година от Албена. Пакетите са много по-скъпи, отколкото подобни за други държави (в смисъл, че едни и същи звезди у нас ,  в сравнение с примерно в Турция) предлагат много по -малко услуги, а цените еднакви, че и по - високи.
Обаче си мисля тази година, ако се прибириме с колата дали да не минем през Хърватска и там да останем на море. Някой ходил ли е там? Имате ли впечатления? Майка беше в Добровник, разгледали са доста места, каза че плажовете, които е видяла там били само каманаци. Но може би не навсякъде е така.

# 116
  • Overijse, Belgie
Ние искаме да отидем края на август или началото на септември. Това, че са откъснати от света е + за мен. Гъчкането в Несебър, Созопол, Китен....не ми се отразява добре. Ще сме и с малко бебе, така че не ме влекат дискотеки и ресторанти. А и Мартин сигурно ще заспива рано, ако откаже да спи на обяд.

Аз гледам цените на сайта http://www.beachbulgaria.com/ и цените ми се струват по-ниски от обявените пакети, т.е. за 7 нощувки около 1000,00-1300,00 евро, а през посредник са около 800 евро на човек. Но още е рано, незнам какво се присетих тази сутрин. Май имам нужда от положително очакване за след раждането, 4е да не ме затресе следродилната Wink

# 117
  • В облаците

Калинке сигурна ли си Че е диария ,по колко пъти ака ?аз съЩо съм вземала ORS na nutricia ,ама ние само веднъж имахме диария след като я ваксинирах с ротавируса и това е било нормално .Дано се оправи скоро детенцето  Praynig

Изобщо не съм сигурна и се чудя от къде ни дойде това чудо сега? Попитах вчера като взех има ли и други деца с диария освен него (тогава щях да съм сигурна, че е нещо вирусно), но не ... само той бил така. А и явно не са го видяли веднага, защото му бяха сменили бодито и то беше препрано (т.е. сигурно докато е спял на обяд се е омазал целият, както през нощта) и резултатът от това е цялото му дупе - червено и плач при всяко изхождане. Интересното е, че още изкарва някакви парченца от плодове или зеленчуци, не знам точно. Може нещо, което е ял да го е подразнило, но пък не видях нищо в менюто, което да е притеснително. Така че изобщо не знам какво е. Казвам диария, защото си мисля че когато ака повече от 5, шест пъти на ден и през (днес вече) един час (вчера и снощи - през 20мин.) се казва така, ама може и да греша, де.

# 118
след това пак тук).
А Златните... не знам. Там не съм ходила скоро, ама съм минавала на път за Албена, много е откъснато от света. То и в Албена е така, човек може да се побърка от скука, ако няма кола разбира се.
Моля , кое е откъснато от света?Ти май не си ходила там?
А и на нея двете и деца ще са и достатъчно забавление мисля

# 119
  • В облаците
Казах, че е откъснато от света, защото така ми се стори пътят, горичките наокло, които не са поддържани и т.н. иначе съм убедена, че самият курорт е много уреден и сигурно има хубави хотели, но за мен там е неоправдано скъпо, понеже съм гледала цени на пакети през български агенции. Блонди е права, че от тук ще е по-евтино, а според мен поне два пъти по-. Лично аз не бих избрала такъв курорт, но всеки си има предпочитания.
С деца определено не остава време за туризъм  Simple Smile, ама на мен все ми се иска да има и за мама и за тати нещо интересно, пък ако остане време, ако не ...когато излезем в пенсия Laughing

Общи условия

Активация на акаунт