Мами в Белгия - 12

• 17 063
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Джъст, виж това http://www.rivierabulgaria.com/fr/index.php?dejstvie=beach. Ривиерабийч е страхотен, препоръчвам го.
Аз последните години водя детето към 20 юни на Черноморец. Ако знаете каква е почивка. Няма хора, залива е божествен, казват му Царският залив, водата кристална, плажа  чист, много ми харесва. Не е лукс, има типичния чар на морско селце, има вече сладки частни хотелчета. Не е за купон, само за почивка. Но през август е кошмар. През август само на север.

# 121
  • Overijse, Belgie
Бони, изглежда страхотно! С много зелени площи и хубав плаж. само не видях цените на сайта  newsm78

# 122
Джъст, не се притеснявай толкова от строежите - през сезона са забранени и се замразява строителството. От няколко години е така  Peace

Довечера ще имаме гости и сега обезкожих и обезкостих 40 пилешки бутчета за шишчета и направо съм  #Crazy

# 123
Бони, изглежда страхотно! С много зелени площи и хубав плаж. само не видях цените на сайта  newsm78
Виж туристическите агенции дали не го предлагат. Нормално трябва да го предлагат. Ако самостоятелно си резервираш е по-скъпо.

Блонди, много гладни гости  chef  Браунис направи ли? В готварския си известна с тях  Peace

# 124
А, не, не са всички за довечера  Laughing Другите си ги приготвих и прибрах във фризера, да не ги чистя пак, а и да не пълня фризера с кожи и кокали, че бяхме в Метро и взехме цяла касетка бутчета  Crazy
Десерт няма да правя - макаронена салата, Снежанка, печени цели картофи с кожа, масло и вегета, шишчета с лук, горски гъбки и зелени чушки. И стига толкова  Simple Smile Тези гости са от Мисията и са по пиенето и месцето  Laughing

# 125
Довечера ще имаме гости и сега обезкожих и обезкостих 40 пилешки бутчета за шишчета и направо съм  #Crazy

Ами да идваме тогава Laughing ,да не останат зян бутЧетата ,ние цял ден бяхме на плоЩадката и едвам изЧистих ,то тоЧно като взема да се заема с някаква работа малката Ще е кисела  Crazy

Калинке диярия Ще да е Щом през 20 мин  ,Час ака водни изпражнения ,ами освен да му даваш много водаа, за да не се обезводни ,то орс на нутриция е за малки бебета които не пият вода ,ама може и от него да даваш .Ами вирус Ще да е ,ама с акитата Ще го изхвърли ,проверявай да не вдигне температура .Друго за каквото се сеЩам може и да му никнат зъбки ,тогава акитата са по кашкави и асидни (много миришат)и дупето веднага се разранява,иммуната система намалява и Често вдигат темепратура не висока около 38° ,ама ако вдигне по-висока в никакъв слуЧай не е от зъбките  ...Какво каза педито ?

Днес в делез открих българско кисело млякоо  Grinning, Чак се уЧудих ,купех си ,после Ще го пробвам  Simple Smile

# 126
Днес в делез открих българско кисело млякоо  Grinning, Чак се уЧудих ,купех си ,после Ще го пробвам  Simple Smile

И аз съм взимала. Не е особено хубаво  Confused
Гостите се отмениха за утре, та със съседите ще уважим шишчетата, пък утре пак. Иди, че слабей  Crazy
Ние много харесваме едно на Гази, с 10 процента масленост, гъсто и изцедено, взимам го за Снежанката, а одеве си направихме с мед и орехи, стана супер, то си е наистина кисело мляко - с малка трайност и вкисва  Simple Smile

# 127
Бреййййй ,ама ти си била голяма куражлйика ,готвене ,после прибиране ,Чистене след гостите ,миене ,имаш сигурно миялна машина за съдовете ,аз веЧе много сериозно поЧвам да се замислям да си инсталирам ,уж ниЩо кой знай какво не готвя, а мивката ми е все пълна  #Crazy.

А това кисело мляко на Гази ,не го цедиш , става си на снежанка веднага  Rolling Eyes или пак трябва да се цеди  ,турско ли беше това  newsm78 ?
Оф като ви Чета и огладнявам ,аз за какво не влизам в готварския  Joy hahaha

# 128
Блонди 40 шишчета , ние сме 5 , значи ни се падат по 8 ако дойдем така ли  Joy
Моят съпруг готви тази вечер кюфтета със сос от захаросани череши  Heart Eyes
Джъст , Ривиера Бийч го има и в нашия каталог  Grinning

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 23:51 от Jeje

# 129
...имаш сигурно миялна машина за съдовете
А това кисело мляко на Гази ,не го цедиш , става си на снежанка веднага  Rolling Eyes или пак трябва да се цеди  ,турско ли беше това  newsm78 ?

Имам миялна, да, отскоро сравнително, много съм доволна  Peace Въпреки, че аз обичам да мия съдове. И да готвя. Мразя чистенето и съм го прехвърлила на мъжа си  Laughing

Блонди 40 шишчета , ние сме 5 , значи ни се падат по 8 ако дойдем така ли  Joy
Моят съпруг готви тази вечер кюфтета със сос от захаросани череши  Heart Eyes

Ще стигнат, идвайте  Hug
Уау, сос от захаросани череши   chef че и с кюфтенца... може ли рецептата  Blush

# 130
  • BRUXELLES

Честит празник 8 март !Пожелавам Ви да сте много красиви и обичани не само днес!

Едно малко момченце, виждайки сълзи в очите на майка си, я попитало:
- Защо плачеш?
- Защото съм жена - му отговорила тя.
- Не мога да го разбера - продължило да се чуди то.
Майка му само го прегърнала и казала:
- И никога няма да можеш.
По-късно малкото момченце попитало баща си:
- Защо мама плаче, като че ли без причина?
- Всички жени плачат без причина - бил краткият отговор на бащата.
Малкото момче пораснало, станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените. Накрая той решил да говори за това с Господ. Попитал Го:
- Господи, защо жените се разплакват толкова лесно?
Господ отговорил:
- Когато правех жената, исках тя да бъде нещо изключително.
Направих раменете й достатачно здрави и силни, за да могат да носят тежестта на света, но достатъчно нежни и меки, за да дават комфорт.
Дадох й вътрешна сила, с която да понесе раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й.
Дадох й твърдост, която й позволява да продължава, дори когато всички останали се отказват, да се грижи за семейството си без да се оплаква, дори болна и изтощена.
Дадох й чувствителност, за да обича децата си, независимо от обстоятелствата и дори когато те я нараняват.
Дадох й сила да се грижи за съпруга си, независимо от грешките му и я оформих от реброто му, за да пази сърцето му.
Дадох й мъдрост, за да знае, че добрият съпруг никога не наранява жена си, но понякога изпитва силата и решението й да стои твърдо зад него.
И накрая, дадох й сълзи, които да пролива. Те са само нейни, за да ги използва, когато й е нужно.
- Виждаш ли, синко - казал Господ - красотата на жената не е в дрехите, които тя носи, фигурата, която има, или прическата, която си прави.
Красотата на жената трябва да се види в очите й, защото това е вратата към сърцето й - мястото, където живее любовта.

# 131
Честит 8-ми март и от мен момичета   bouquet
Бел много красиво  Flutter

# 132
Честит празник момиЧета бъдете здрави ,Щастливи и обиЧани   bouquet

Бел наистина е много красиво ,бях го Чела някъде ,невероятни са способностите на жената

# 133
# 134
  • В облаците
Честит 8 март и от мен, дано да сте изкарали добре празника. Ние си бяхме вкъщи и сега и мъжът ми го хвана болестта на малкия. Вирусно се оказа. Като отидохме на лекар , каза, че сме десетите със едни и същи проблеми.
Шакира, имахме всичко, което си описала - и миризма и воднисто изхождане и малка температура до 37,5 и ужасни рани на дупето - най-вероятно са гъбички. Може би и зъби и вирусче - от всичко по малко. Не можеше да заспи вечер от болките на дупето и една позната ми каза хитринка (пастичка лидокаин и дефламол - смесват се равни части и се маже. Аз нямах лидокаин, но един крем за пишлето имам с лидокаин - него ми е изписвал доктора, че понякога се налага да ходим и да му дърпа пилето. Слага се 20мин.преди забелването, за да не го боли). Много съм доволна, че я послушах - след три, четири намазвания не го болеше вече така и си запсива спокойно. Даде ми и крем (въпреки че имам Дактозин) правен в аптека и определно има значително подбрение. Дактозинът е добър, но понеже е сух и трудно попива, отива почти изцяло върху памперса и като се изходи и трябва да го измия - край все едно не съм го намазала. Вече е по-добре, но ще сме на диета още няколко дни, че пиеме прахчетата още.
Блонди ти направо ми събра очите с тия специалитети Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт