Мами в Белгия - 12

• 16 850
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
http://www.lefigaro.fr/international/2009/03/09/01003-20090309AR … se-le-bresil-.php Чухте ли за това  #Crazy Shocked,направо нямам думи ,горкото детенце ,как може да съЩествуват такива изроди  #2gunfire

# 151
Ох явно като наближи пролетта и всички сме на тема диети , и аз все почвам , и вчера гледах стари снимки от преди 3 години , точно 17 кг отгоре съм , направо ми идва да се гръмна.И днес си казах край , направих си любимата ми салата - айсберг , рукола , прошуто , синьо сирене , краставица и пармезан и накрая ливнах малко от готовите сосове и тя стана баш диетична  Laughing , но пак е напредък последните дни пържени картофи , пита , стекове , ужас , мразя се
Да взема да си сложа една линийка в подписа , може би ще имам стимул  Rolling Eyes
Или пък да си намеря любовник  Joy

# 152
Да взема да си сложа една линийка в подписа , може би ще имам стимул  Rolling Eyes
Май второто повеЧе стимул би ти дало  Joy hahaha Laughing

# 153
Май второто повеЧе стимул би ти дало  Joy hahaha Laughing
Особено както тук никъде не ходя и с никого не се виждам , ще ми трябва доста време да измислям всекидневни лъжи къде съм , няма да имам време за кулинарни извращения  Joy

Ето тази снимка ме докара до мисли за любовника  Twisted Evil

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 16:53 от Jeje

# 154
ЕЕЕЕ те лъжите лесна работа ,докато е на работа  Joy hahaha (малееее не ме слушайййййй кви акъли давам само  Rolling Eyes Laughing,хубо Че мъжът ти незнае бг и не Чете бг мама Laughing ,инъЧе сигурно собственоръЧно би ме застрелял  Joy hahaha)То пък и любовниците не се намират лесно ,не е една бела   newsm78 Joy .

# 155
Абе баш за белята се намират , мани ти  Whistling

# 156
Аз се майтапя с моя някой път и викам ;ако знайш  с къв татко днес се засякохме в парка Joy hahaha и той ми ти ако знайш тук каква девойка забих и аз- яяяя я докарайй в къЩи да шета тогава  Laughing Joy

# 157
Жеже, къде са 17-те кила на тази снимка Shocked изглеждаш супер Sunglasses

А от другите ти снимки направо ми секна дъха! Особено от тая със скалата, дето е до твоята. Къде е това? А този град с кулите къде е? Прилича ми на Азия? А къщичките в средата на морето къде са? Ооооох как ми се пътува? Търся детегледачка за две деца Whistling

# 158
Жеже, къде са 17-те кила на тази снимка Shocked изглеждаш супер Sunglasses
Не не , аз сега съм 17 кила отгоре , снимката е от преди 3 години.Там съм 63 кг на 175 см ръст , сега колко съм сами си ги сметнете  Grinning
Тези снимки не са всичките от личен архив , играем една игра с други съфорумки и просто съм ги събрала на едно място.Скалата е в Норвегия , а къщичките в морето са Бора Бора , раят на земята.
Ох и на мен много ми се пътува , май трябва богат да си го намеря любовника  Laughing

# 159
Ехоо къде сте , да не се споминахте някъде от глад  Rolling Eyes

# 160
  • Overijse, Belgie
Аз съм тук Simple Smile

ама пак с моите въпроси за раждането в Белгия  Embarassed да започна:

1. разбрах за клизмата - супер, аз много държа на нея без значение дали аз си я правя или ми я правят;
2. бръснат ли? ако не съм се справила добре сама ще ме "дооправят" ли Wink
3. в БГ след раждането си правих сама промивки с разтвор на йод и нямах никакви проблеми. Как стои въпроса тук? А как е на френски "йод"  newsm78 Тъй като това е изпитано средство при мен, за да се чувствам по-спокойна искам и тук да го прилагам.

Аз нали отдавна се глася да си стегна багажа, ама все отлагам. Вчера ходих следобяд в офиса и така жестоко ме преряза кръста 3 пъти през 3 минути, чак се препотих. Веднага отидох при мъжа ми (ние работим в един офис) и му казах, че трябва да си тръгваме заедно, защото не мога да разчитам да карам и да стоя в задръстване, ако болката продължи. Слава Богу отмина, но цяла вечер гладих и редях куфар Laughing Още е рано, знам, но най-много се притесних, че не съм готова с багажа за родилното, а не че бебето е още малко за раждане  Laughing а и на малкия раницата не съм приготвила още....абе....нямам думи колко съм заспала  Rolling Eyes

Като ме сряза кръста, моите колеги видяха, че нещо не е наред. Аз ги успокоих и им казах, че има още 3 седмици, няма страшно и те почнаха да ми се смеят, щото съм била казала "ехеее, още 3 седмици, все едно "ехееее, още 3 месеца" " Embarassed

днес бяхме 2-мата заедно на кинезитерапевт и той се успокои, че трябва само да ми придържа главата, докато напъвам. Незнам какво е очаквал, че трябва да прави - да напъва вместо мен може би Wink той не е присъствал на първото раждане - хем в Габрово това не е практика, хем аз исках да съм сама, за да се мобилизирам, но сега като знам какво е, мисля, че ще ми е по-добре да сме заедно. Най-големият му страх е да не отнесе някой тупаник от мен като стане напечено  Laughing

# 161
Джъст , на мен клизма не ми направиха , въпреки че многократно настоях  Close
Биха ми упойка и ме предупредиха че може да повърна , при което аз изпаднах в ужас , за мен повръщането е по-страшно и от самото раждане , и де факто през цялото време чаках или да повърна или другото , да не казвам сега  Sick
И дето се вика не можах да се напъна като хората , то затова и раждах 100 часа.
После правят промивки да , сутрин и вечер , мисля че с калиев перманганат но не съм сигурна

# 162
  • Overijse, Belgie
Благодаря, Жеже! Аз ще си взема йодасепт за всеки случай, колкото и примитивно да е. Моят лекар ме съветваше да си правя промивки по 5-6 пъти на ден и на 3-тия ден като се прибрахме беше почти зарастнало всичко. Кинезитерапевтката ми каза, че в болницата, в която ще раждам правят клизма. е, незнам дали като в бг с маркуча и канчето Wink, ама и така да е пак съм съгласна Simple Smile доколкото знам с празно черво бебето се ражда по-лесно и затова го я правят, а не за да не се "отървеш"  Laughing абе много ми е смешно нещо  newsm78

А бръснат ли? Вчера установих, че коремът ми е порастнал доста за 2 седмици като неможах да се обръзна като хората  Embarassed

# 163
Бръснат , бръснат и то здраво  Joy

# 164
  • Overijse, Belgie
Бръснат , бръснат и то здраво  Joy

Оле, това трябва да ме успокои или притесни Wink

Доколкото знам в Германия не бръснат и незнам какво става, докато зарастне  Sick

Общи условия

Активация на акаунт