Мами в Белгия - 12

• 16 743
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
За мен изродите са тук ,затова се и махаме  Peace

Какво ти провокира чак толкова силни думи?  Thinking
Ох Блонди не ми се обяснява честно , а пък и ще ми наскачате.Мое мнение , имам примери колкото искаш , но няма да ви занимавам  Hug
кажи де интересно Ще да е напишеш наистина .Дай примерите  какво не ти харесва ,какво ти харесва .Все пак Ще го направите както го Чувствате ,ако в Бг ви се отваря по- добро бъдеЩе заЩо не ,важното е мъжът ти да се адаптира и да не се Чувства зле ,детето е малко то лесно Ще се адаптира ти съЩо ...

# 46
Ох Блонди не ми се обяснява честно , а пък и ще ми наскачате.Мое мнение , имам примери колкото искаш , но няма да ви занимавам  Hug

А, защо пък да ти скачаме, всеки си има право на собствена позиция за нещата, както и собствено виждане, разбиране и интерпретация.  Simple Smile
А иначе идеално няма никъде, нито като хора и отношения, нито като обстановка, важното е вие да се чувствате добре. Аз също бих се радвала да се приберем (мисля  Thinking), защото ужасно ми липсват близките и приятелите, самия град и познатите улици, социалните контакти, тук тази изолация ме убива  Tired, възможността да разбирам всичко и да казвам това, което искам, а не което мога  Rolling Eyes Но иначе ни харесва, а мъжът ми не дава и дума да се издума за прибиране  Grinning

# 47
Ох по цял ден стоя сама с мислите си и честно ви казвам не издържам вече , ей така най-мразя да съм , пасивна и в невидение.Главата ми ще се пръсне не знам дали ми вярвате .

# 48
Хайде, де, разкажи, сподели - споделеното хем тежи по-малко, хем и ние ще ти кажем какво мислим и как са при нас тези въпроси и ще видиш, че по-леко ще стане  Hug

# 49
Жеже разкажи както ти е казала Блонди Ще ти олекне ,форумите са затова- да декомпресираме .Аз съЩо съм по цял ден сама ,мъжът ми на работа ,но няма наЧин просто ,ако искаме да живеем добре трябва да се правят жертви .Ама имам доста работа помагам му в работата от  къЩи ,малката постоянно внимание иска(та лудвам  Laughing) ,излизания ,Чистене (най-мразя  Close),та сега нямам време за мислене .Ако имате до вас там майки с деЧица наборЧета ,ходи в парковете разкарвай се ,ако имате обЩински клубЧета за деца води го ,там съЩо Ще намериш контакти с други майки ,говориш език ,Ще ти е прятно ,сега си разстроена заЩото си самиЧка и се Чувстваш изолирана ,но това е период и  се преодолява ,въпрос на време е ,зависи много и от тебе ,ако си обЩителна Ще ти бъде по лесно .Не е казано Че трябва да си разказваш житието и битието с майките ,има някои с които няма да си съгласна ,други Ще ти допаднат ,отсяваш и така .Така или инъЧе Ще опитате и в Бг ,така Че горе главата  Hug

А кой Ще е съгласен или не ,това не трябва да те дестабилизира разбира се ,тук всеки е с разлиЧно мнение ,има право да си го каже(напише) ,аз понякога може да съм била остра ама не е било от лоши Чувства ,а просто понякога на Човек му трябва не само цуни гуни ,а и другата страна ,която не вижда .
Ето на в мароканската тема има една девойка ,която дава луди пари за един мароканец ,който е с 10 г по-малък от нея .Като описва отношенията им и житието и битието си в детайли ,ми става пределно ясно(като се има напредвид ,Че примери около мене БОЛ) ,Че я използва ,но тя това не може да го види заЩото е заслепена от любоффффф и ме нападнаха даже някои от големите мюсюлманките ,Че съм я карала да се развежда (тя даже няма брак с него  Laughing),а самата свекърва я караше да го оставя и да си върви ,заЩото и бяха свършили парите  .Та така на какво ли не са способни някои за да се дотътрят до Европата .Та мисълта ми е Че е хубаво Човек да види неЩата от всиЧки страни (да Чуе разлиЧни мнения),заЩото понякога ние самите влагаме доста Чувства(хубави и негативни) и сме като заслепени ...Уф дано стана ясноо Laughing

Я кажете понеже поЧнахте темата за шампоаните ,какъв ползвате ,от кой сте доволни  ,веЧе нямам надежда Че Ще откия Моя шампоан ,какви ли не съм ползвала и все една такава ми седи косата  като метла  Blush,давайте идеи  Praynig

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 21:53 от Shakira26

# 50
Я кажете понеже поЧнахте темата за шампоаните ,какъв ползвате ,от кой сте доволни  ,веЧе нямам надежда Че Ще откия Моя шампоан ,какви ли не съм ползвала и все една такава ми седи косата  като метла  Blush,давайте идеи  Praynig
И моята е така , но според мен е от водата тук.Кой е твоя шампоан дето не можеш да го откриеш?

# 51
И моята е така , но според мен е от водата тук.Кой е твоя шампоан дето не можеш да го откриеш?

Имам предвид под моят шампоан  (този който Ще е е за мойта коса),не съм го открила оЩе  Sad ,ами за водата ние сложихме едно апартЧе което я прави по- мека уж(за водата става въпрос) и не е варовите и наистина като го инсталираха веднага се поЧувства разликата по-мека е. Сега ползвам тоя на Нивеа за перфектно права коса уж ,обаЧе ми седи една твъда такава ,позлвах и на дов за правата коса (с него като Че ли по мека ми седеше)

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 22:21 от Shakira26

# 52
На мен пък ми се появи страшен пърхот , купих си вчера Уош енд Гоу против пърхот , че пробвах какво ли не

# 53
На мен пък ми се появи страшен пърхот , купих си вчера Уош енд Гоу против пърхот , че пробвах какво ли не
aкo не ти помогне вклюЧи и NIZORAL шампоан ,продава се в аптеките към -+10? ,аз с него съм си правила комбинации ,първо измивам с него хубаво търкам темето оставям го да седи така около 5 минути ,изплаквам и позлвам друг шампоан ,Че инъЧе косата става хептен твърда с него и не мога да я среша изобЩо ,след това и маска нанасям ...

# 54
Ползвала съм го , действа ми първите 2 измивания и после край

# 55
вижте какво открих http://www.natively.com/_sys/FR/nativelyAcademy_easy_way_v1_live … 232019_wht_720_fr изглежда супер ,ама е скъпо ,дебютантското  ниво е само 150 долара ,а другите са по 250$ и 350$ #Crazy .Някой уЧил ли е език по тоя наЧин с програма в къЩи и ако какви помагала сте ползвали , от Бг имам един самоуЧител  по нидерландски и бих казала ,Че е по скоро смешен  Rolling Eyes

# 56
  • Overijse, Belgie

А ти вземи че обучи мъжа си как да ни уведоми като родиш  Laughing

Аз ще пратя смс на Новаа или Блонди Simple Smile Само всичко да е наред, веднага ще бъдете информирани Simple Smile

Вчера сутринта роди моя колежка, която беше 3 седмици преди мен. Във вторник беше на работа, пълна с енергия - тя така си изкара бременността без проблеми и умора. Едва е стигнала до болницата, защото първото й дете е родено след предизвикато раждане и тя се опасяваше, че няма да разбере, че раждането започва и май така е станало Simple Smile

Но цялата тази история ме навежда на мисълта, че и моя ред идва  newsm78

# 57
Джъст, идва ами, как не  Hug

Аз ползвам жълт или червен шампоан на Лореал или най-често този на Гарние с авокадото, много е добър  Peace
Нивеа - никога и никаква, ужасно съм разочарована от техните продукти  Naughty А, Жеже, с Уош енд Гоу може и без коса да останеш  Laughing
И аз мисля, че от водата сме с метли, и при мен така  Confused

Е, аз все пак закарах малкия в градината  bowuu  Joy Не е плакал, измъкнахме се, като се беше зазяпал в децата. Обаче -  Close - нещата не се оказаха такива, каквито ги видяхме и ни ги показаха - долу - огромна стая, малки деца, зад тях на двора оградена площадка... А какво се оказа - долу не знам какво е и за кого е, но нас ни препратиха на горния етаж, в едно сбито килерче, където има не знам си колко деца (над 10 са), тясно, стълби навсякъде, вратата стои отворена, закачат си в коридора якетата и срещу тях - отворени кенефи (няма гърнета и такива глезотии) и студ в коридора (в стаята е ок). Та не знам, ние сме още леко ошашавени и не си говорим даже с мъжа ми по темата... той искаше да стоим долу да чакаме да не би да хукне след нас. Казвам - е , остава да може някое дете да хукне и тя да не види  Tired
Учителката е млада, симпатична, Заид или Заиде се казва, не знам как се чете, на френски е Заид, в стаята е пълно само с негърчета, арабчета и едно поляче за разкош, но това беше ясно, не ме притеснява, кашлят, оф, не знам...  Sad

# 58
  • Overijse, Belgie
Блонди, а стаята долу да не е за гардери - където ги гледат след  като свърши училището? Или където играят, когато няма занятия. И в градината на Мартин са с тоалетни, а не с пластмасови гърнета. Там са им и мивките. Иначе е топло навсякъде.

А това, че кашлят - ами няма как. И сополите им ще текат.

# 59
Да не се настройвам значи  Heart Eyes
Не знам дали е за гардери   33uu Има и мънички, има и по-големи...

Общи условия

Активация на акаунт