Мами в Белгия - 12

• 16 982
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
  • Overijse, Belgie
Като отидеш да го вземеш, попитай ги защо са в малката стая и каква им е организацията на деня.

Дано да му е харесало и утре да иска да ходи пак Simple Smile

# 61
Ммомичета кажете ми моля ви какви капки за нос изписват тук на децата ви , че моя нещо се сополяви и не може да спи а за доктор можем да отидем чак утре  Crazy

# 62
  • Overijse, Belgie
Ммомичета кажете ми моля ви какви капки за нос изписват тук на децата ви , че моя нещо се сополяви и не може да спи а за доктор можем да отидем чак утре  Crazy

На Мартин са му изписвали Nesivine за деца, но аз си държа на коларгола, който си приготвям сама и незнам дали са ефикасни. Промивай му носа редовно със Стеримар (физиологичен разтвор) и не бързай с капките - те са нож с две остриета - изсушават и изтъняват лигавицата, като я правят по-податлива на инфекции след това.

# 63
Аз със Стеримар го пръскам редовно , но не става по-добре , но се чудя от какво са , никнат му кътни зъби , може ли да е от това  newsm78

# 64
едно сбито килерче, където има не знам си колко деца (над 10 са), тясно, стълби навсякъде, вратата стои отворена, закачат си в коридора якетата и срещу тях - отворени кенефи (няма гърнета и такива глезотии) и студ в коридора (в стаята е ок).
Блонди, браво, успя значи  Grinning 
А за гърнетата направо ме уби  Hug  кой ще хвърля и чисти гърнета. Пък нали са вече големи  Wink
При нас също си оставят дрешките в коридора, там са и тоалетните и мивките. Всичко е нормално, не се шашкай. Голямата стая, може би, наистина е гардерито щом е имало различни възрасти деца. Щом не се е разплакал ще видиш колко ще му хареса. Пиши като го вземете

Аз получавам пърхут от балсамите, особено от Гарние. А миналата година  намерих Моя шампоан. Ползвам на Eugen Perma - Keranove. Всичките са им хубави. Аз предпочитам този с 10 минерала, против пърхут също е ефективен и не ти бели скалпа като Хед & Шолдърс. Пробвайте ги. На който съм казала са доволни, дано и вие. А климата и водата наистина ни съсипват косите  Sad 

# 65
Жеже, знам две много ефикасни, обаче са само с рецепта. Несивин го дават без рецепта, но общо взето не върши работа  Confused
И аз рядко капя по причините, описани от Джъст  Peace Вземи Стеримар или Kamillosan Ocean, то е същото, но омекотено с екстракт от лайка  Simple Smile

# 66
А за гърнетата направо ме уби  Hug  кой ще хвърля и чисти гърнета. Пък нали са вече големи  Wink
При нас също си оставят дрешките в коридора, там са и тоалетните и мивките. Всичко е нормално, не се шашкай. Голямата стая, може би, наистина е гардерито щом е имало различни възрасти деца. Щом не се е разплакал ще видиш колко ще му хареса. Пиши като го вземете

Казвали са ми, че на гърнета ходят. Но може би по-малките, вярно е, нали си ни е бебето вкъщи и си го третирам като такова, ама той вече не е  Blush След малко ще отида да го прибера и ще докладвам  Simple Smile

# 67
Чудовището ме отпрати  Crazy  hahaha Влязох, убедена как ще се метне ревящ в прегръдките ми, той примигна срещу мен и каза учудено - ама, мамо, много рано си дошла, върни се по-късно, моля те. Хайде, чао  Laughing
Тръгнах си като попикано мушкато  Mr. Green
Много се радвам, че му харесва, явно скоро ще се записваме до 16 часа  Simple Smile Отказал е само да седне и да хапне с другите, ама това е нормално засега, ще свикне. Иначе за закуска не се плаща от нас, ами се редуват родителите по списък - всеки ден един родител носи на всички деца сокче, или млекце и/или нещо за хапване за всички деца. На другия ден следващият родител и така се изреждат и после пак отначало.
Долу имаше малки дечица, играеха някакви игрички, явно на няколко места са пуснати маличорчетата  Simple Smile
Вратите бяха затворени, явно е отворено само при идването.  Simple Smile

# 68
  • Overijse, Belgie
Браво, Блонди! Ето, че няма страшно Simple Smile Ще трябва да приемеш, че вече ще си има негов живот и част от деня няма да ти е ясно какво прави  Laughing Ще установяваш, че е придобил умения, на които не си го научила ти или мъжът ти, че вече няма да разчита само на вас и че ще почне да прави приятели Simple Smile Какво по-хубаво от това  Hug А като проговори френски изведнъж, ще си толкова шокирана, че така лесно му се отдава и таааайничко ще му завиждаш  Laughing И като започне да разказва къде са ходили на екскурзия или на музей, ще те свива сърцето, че не си била с него и ще видиш, че твоето бебе, вече хич, ама хич не е бебе, а малък мъж  Hug

# 69
Чудовището ме отпрати  Crazy  hahaha Влязох, убедена как ще се метне ревящ в прегръдките ми, той примигна срещу мен и каза учудено - ама, мамо, много рано си дошла, върни се по-късно, моля те. Хайде, чао  Laughing
Тръгнах си като попикано мушкато  Mr. Green
Голяма новина Блонди! Браво, много се радвам. Да си призная, мислех че ще му е трудничко защото е по-голям, ама той излезе мъж  Wink
Има определени часове в които можеш да ходиш да го взимаш, при нас е 12.20ч
Цитат на: Just a Girl

link=topic=376576.msg10397452#msg10397452 date=1236247784
И като започне да разказва къде са ходили на екскурзия или на музей, ще те свива сърцето, че не си била с него и ще видиш, че твоето бебе, вече хич, ама хич не е бебе, а малък мъж  Hug
Това сте мъжките майки - все ви свива по нещо  Laughing (майтапя се)

# 70
Joy Joy Joy

# 71
  • Overijse, Belgie

няма как на черното бяло да кажа Wink ама си мисля, че ако имам момиче, че много повече ще се притеснявам  Blush И си признавам, че отсега залагам надежди, че Марти ще се държи като батко с бебето и ще му хвърля по едно око като тръгне на училище...

# 72
  • В облаците
Шакира миличка със всичко, което каза за градинте, яслите и училищата съм съгласна и разбирам твоята гледна точка (която до някъде се препокрива и с моята), ... но винаги има едно но... няма идеални неща и положения наистина (за съжаление)

Честно казано още не съм взела дестилирана вода за косата си, но в най -скоро време ще го направя и ще ви кажа как е. Иначе и аз имам проблем с пърхота и взимам Ducray от аптеката - за пърхот е, но има и други подобни продукти, просто питате за такъв шампоан и те ви дават каквото имат. От както го ползвам (не че ми изчезна пърхота), но поне косата ми не е както вие казвате като метла. Даже има блясък  Wink Тези против пърхот в магазнната мрежа обикновено не помагат и аз съм купувала какво ли не... не ми помагат. Всъщност за по-добра визия на косата и една маска веднъж седмично с жълтък, мед и витамин А е супер. И аз все се каня, ама с каненето си оставам Blush

Блонди, страхотно е, че му харесва градината. Ама всъщност на кое дете няма да му хареса, че има други дечица и толкова много и различни играчки. Готви се скоро и за гадже  Laughing На едни познати момченцето им е на пет и от няколко месеца ходи на училище и от един месец вече има гадже. Сега двете семейства се събират, заради децата, че са неразделни  Simple Smile много са сладки как си шушукат и се усамотяват. Обаче, когато заведа моето дете при тях, понеже е по-малко и им се вре непрекъснато, през пет минути идват да ми се оплакват, че им пречел.
И в нашата градина дрехите им са в коридорите, даже на някои групи от по-големите стаите им са направили в коридора, който е преграден (стаите за игра, където рисуват, правят костюми, маски), но не се учудвам - тук всичко е много тясно, сгъчкано и супер гъсто населено Laughing май такава си им е културата.

На нас тук са ни изписвали Виброцил (него и в България сме го позвали, много е ефикасен за прозрачни сополи и течащ нос), но след него обикновено се стига до Neobacitracine, последният път го накарах доктора по-подробно да обясни действието на капките и защо все тях изписва? Каза, че тези ги давал, понеже вирусите обикновено минавали през нослето (когато нали се почва със сополи) и вирусчето се спускало надолу и отивало в гърлото и т.н. и тези капки убивали вирусчето и не му давали да стигне по-надолу. Малко като на бебе ми обясни, явно за да не питам повече Thinking Не знам дали ще помогна,защото са с рецепта, а и моето детете май е по-малко. На по-големите сигурно други неща дават  Rolling Eyes

# 73
ЕЕЕЕ знаех си аз Че Ще му хареса  ,бравооо на порасналото момЧе  ,я да го оставяш на мира  Laughing,Че и толкова рано си отишла да го вземеш  Laughing .Ся да не се обидиш ама Криско както такъв с тенЧе ,мой да мине за арабЧе  Wink,нашта мома е бяла като мене ,а толкова исках да вземе малко от боята на баЩа си (но невярвам да е късно,може да потъмнее ,знам ли ) ,поне да  ни спести солариумите след време  Laughing,абе да ни е жива и здрава все Ще си е хубавица  за нас  Heart Eyes.ИнъЧе и тук в у-Ще нямат гърнета пластмасови , в тоалетни ходят .А пък аз какво съм забелязала при арабЧетата Щото и в нашто у-Ще видях 2 -3 , ами глезотиите си само на родителите си ги предават в уЧилиЩе са други като Че ли и гък даже не казват ,уЧителката докато бяхме там и каза на всиЧки деца да седнат  на масата и да си ядът мирно и тихо  гофрите (докато тя ни обясняваше) и даже като бяхме там все едно деца нямаше ,пупупуп незнам как го правят ,но все пак те са с опит уЧили са педагогика знаят си работата ...

жеже низивин съм ползвала 3 по 2 капки   ,но не повеЧе от 7 дена капеш (ако има нужда толкова дни де) ,после поЧиваш 1 седмица  и пак наново (ако е суполив ) ,ако се спазват правилно дозировките и указанията не е Чак толкова опасен и не изтънява лигавицата (тоЧно затова не го препоръЧват повеЧе от 7 дни ) ,но ние винаги на 2-3 ден сме се оправяли ,като хвана хремата от самото наЧало разбира се ..

бони я ми покажи този шампоан на картинка  Laughing ,от къде го купуваш

Днес какво хубаво временце се оЧертава  ,Ще има деЧица в парка

# 74
Точно Виброцил имах в бг и го забравих , цяла неотворена опаковка , тук мога ли да го купя без рецепта?

Общи условия

Активация на акаунт