Септември'09 - 10

• 14 948
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро от мен,
много лоши новини прочетох Sad. Бързо оздравяване на всички, да идва по-бързо пролетта и всички да са усмихнати и да излизаме навън на разходки.
tsveta, много неприятно положение, не съм много запозната с вариантите, но и аз на няколко места прочетох това за болничния, че не могат да те уволнят. Аз доколкото разбрах си и сега в болничен. Струва се да се помисли за този вариант.
shammi , добре дошла и лека бременност ти желая!
neky , минаха ли неразположенията вече, в теб ми е надеждата Wink. Аз само броя дните до 12,13-тата седмица. Аз му говоря от време на време на бебето още доста отдавна, като нямаше уши даже  hahaha. Но сега ще се опитвам все повече да му говоря и ще почна да му пускам музика Simple Smile)).
При мен гаденето сякаш е по-малко, но адски бързо огладнявам и имам много неприятни усещания, свързани със стомаха, които даже не мога да опиша. Като болки и тежест, но и също понякога все едно ми е остърган стомаха и хранопровода. И също така доста често имам болки ниско долу, по няколко пъти на ден. Даже в момента ме боли все едно ще ми идва.
Все пак да завърша оптимистично, желая ви прекрасен ден и да се наслаждаваме на бременността си !!!  Hug

# 121
  • Габрово
Добро утро!
Как се надявах и днес времето да е слънчево като вчера, но уви  Sad
Забелязала съм, че като е хубаво времето и излизаме по разходки някак се зареждам и съм в настроение, а като е кофти времето ми е едно сдухано такова.
Съжалявам за всички, които имат някакви неразположения и грижи и за да не ви споменавам поименно знайте, че ви изпращам своята положителна енергия  Hug
Ако не съм активна тези дни е не, че нещо не е наред, ами съм се зарибила и аз по една игра и гоня едни рекорди  Crazy
Сега разбирам моя защо не му се ставаше от компа като се заиграе  Wink
Лек и спокоен ден от мен ви пожелавам  Heart Eyes

# 122
tsveta, не се отказвай бе жена... те ще те изтормозят и в двата случая, ама по- важно е да не им се дадеш и да ги изтормозиш и ти. Работодателите трябва да знаят, че хората не са безгласни букви. Трябва да се бориш за правата си с каквото можеш.
Знам, че на думи е наистина доста по- лесно да се говори, ама както казах и по- горе, ти в момента се тормозиш за бъдещето си и тн. Вземи си един болничен- да ще трябва да се разправяш с доста бюрократщина, ама е по- добрия вариант, отколкото да се предадеш.
Съжалявам, ако ти оказвам натиск с моето мнение, но много се дразня, че има безчувствени и безскрупулни работодатели, които си играят с хорските съдби и правят служителите си на маймуни.

По отношение на говоренето на бебчо.... то милото сигурно вече се е изнервило доста- от мене слуша само викове и караници... я на котарака ще се скарам, я на съпруга ми за игрите... ужас... редовно му се извинявам на бебчо, че му причинявам такива емоции и се старая, ама наистина се старая да не се дразня и ядосвам...

gingerina, аз преди няколко дена имах като бодежи ниско в слабините... изчезнаха... и снощи пак на 3-4 пъти някак си ме прободе лекичко на същото място. Съпругът ми изкара версия, че това може да е защото бебчо расте и " къщичката" му също, ама аз като отида на 10-ти на ЖК ще разпитам лекаря.

valka, благодаря за положителната енергия    bouquet

# 123
Здравейте Simple Smile

Рада, честит рожден ден, много щастие и сбъднати мечти  bouquet

Стискам палци на всички болни да оздравяват. kiαrrα, дано детенцето ти се оправи бързо Praynig

На присъединилите се, лека бременност  Simple Smile

Цвети, яж лимони, колкото и да ти е трудно, витамин С е много необходим сега. А относно работодателите ти, наистина вариантът с болничния е добър, но аз си представям какво ти е, предполагам, че в момента не искаш да ги видиш вече, а какво остава да ходиш да им носиш болнични, да им звъниш, когато се наложи и да се разправяш. Но все пак прецени вариантите: да ти се намали майчинството, да даваш сега пари за осигуровки, или варианта с болничния. Много е кофти, но си прецени, пари ли, нерви ли да пожертваш Confused

На мен гаденето ми понамаля, но явно ми пада кръвното и ми причернява. Вчера пак в рейса ми стана лошо и усетих как почвам да не виждам нищо. Помолих едно момче да ми отстъпи мястото си, просто предпочетох да го помоля, отколкото да падна там, да се чудя какво да правя. В задушни, затворени пространства не издържам дълго... И все ми се сяда....
И аз усещам пробождания и подпирания, вчера пък ме заболя коремът Confused Дано всичко да е наред.

бубара, и аз съм така, след преглед съм доволна ама като минат няколко дни и почвам да се чудя как е, добре ли е все още Embarassed Ама не мога всеки ден да го гледам за съжаление Simple Smile

Не се сдухвайте от облачното време, важното е, че се вижда края на зимата Grinning

# 124
Здравейте!
Отново сме на линия. За съжаление нямам време да пиша подробно сега, едвам изчетох всичко, дето сте написали за 5 дни  #Crazy Надявам се утре или вдругиден да мога да седна и да понапиша нещо, да ви разкажа за нашата почивка (придружено със снимки) и така...
Киара, видях в Продавалника дънките ти, наистина са много хубави. А на теб като ти идват къси, що не ги отрежеш още малко и не ги направиш 7/8? Например... И не се притеснявай за детенце, ще се оправи  Peace Моята щерка си ходи на ДГ, не ми се иска да я спирам, въпреки, че съм 99 % сигурна, че не съм карала нито 1 шарка. Първо, че няма кой да я гледа, второ, че на мен не ми се иска да я отделям от децата... Сега тия 4 дни сутрин все питаше "Днес няма ли да ходим на детска?" Толкова жално, че ... Вчера с нетърпение тръгна да разкаже на приятелчетата си къде е била. Пък и честно казано аз лично нямам толкова въображение да се занимавам по цял ден с нея  Embarassed И не искам да става роб на ТВ и РС.
Нещо се отплеснах, сори.
На всички болни - бързо озравяване. Не знам кой беше писал за Гранофорина - това е чудно лекарство. Верно, че е отврат, но по ефикасност няма равно  Peace
Добре дошли и на новите майчета! Ще видите, че при нас е весело  Hug

# 125
  • София
Добро утро и от мен !!

Shammi добре дошла и лека бременност !!!

Момичета аз днес съм на преглед в 14 поликлиника за ранния скрйнинг и хем нямам тъпрпение , хем малко ме е страх дали всичко ще е наред!!!

# 126
Рада  newsm59 . Да си жива и здрава и да си родиш най-прекрасното бебче Simple Smile

Добре дошли на новите мами. Аз не съм писала през почивните дни. Със закъснение Честита баба марта Simple Smile. Най -обичам март масец - пълен е с много хубави празници Simple Smile

Ние в събота ходихме да видим бебо. Вече е 44 мм. и докторката каза, че отговаряло на 11 седмици и 4 дни, т.е с четири дни е по-голямо. Беше много вълнуващо. Отначало спеше с краката на горе Simple Smile в профил към нас и като усети, че го наблюдаваме почна да рита недоволно, мята се няколко минути и се обърна с гръб към нас и пак заспа Simple Smile Мъжът ми беше с нас и много се развълнува като го видя как мърда Simple Smile

# 127
Здравейте,
 при нас нищо ново, другата седмица съм на преглед. И аз все се притеснявам дали бебо е добре и си мечтая да си имам видеозон вкъщи  Mr. Green
И аз не съм от най-активните, сега съм се зарибила по разни сериали и само свалям и гледам  Mr. Green Отчаяните съпруги и Герой  Crazy Добре , че ми е послушно детенцето и кротко си разхвърля, докато мама се забавлява  Whistling

Рада, честит рожден ден  newsm59

Цвети, много лоша е ситуацията при теб, прецени кое е най доброто за теб и не се ядосвай. Все пак най важното е ти и бебчо да сте добре  Hug
Ели - бързо да се оправяш  Hug

Добре дошли на новите бъдещи мамчета  Hug

# 128
Добро утро,момичета!да кажа че и аз бях болна до вчера,с много зачервено гърло и хрема.Мойта лекарка не ми изписа никакви лекарства,а само ми каза да пия чайчета и мед с лимон.И аз два дена такова ОЛИМОНЯВАНЕ направих-яко мед с лимон,инхалации с лайка и много чай-скачах до тоалетната през 5 минути,но за два дни се оправих.Беше ме много страх да не вдигна висока температура,но се разминах.
честит Рожден Ден на Рада!Да си здрава и да имаш едно здраво и хубаво бебе!  bouquet

# 129
Момичета аз днес съм на преглед в 14 поликлиника за ранния скрйнинг и хем нямам тъпрпение , хем малко ме е страх дали всичко ще е наред!!!

И аз ходих там миналата седмица. Много съм доволна от др. Янкова и от прегледа въобще. Докторката е страхотна, техниката й също! Сигурна съм, че всичко при теб ще е наред!

Успех!

# 130
А здравейте и от мен, на болните пожелавам бързо оздравяване   bouquet
Днес и аз се отчетох в болницата с кръв и други телесни течности. Изнервих се на макс, бяха ми дали час за 10 и половина почти, което означаваше да седя жадна и без кафе и без вода. Взех гениалното решение да си лежа в леглото докато стане поне 10 ч. за да мога да стана максимално късно, поне да си спестя главоболието поради липса на дозата ми. Но кой ли не завъня и на вратата и по телефона и резултата беше плачевен, подута, със зараждащо се главоболие и достатъчно нервна. За кой ли път го отнесе съпружеството.
Та резултата е, че поне видяха на видеозона бебето или по-скоро една пулсираща топка, не се видя кой знае колко, щото пак съм била отишла с празен пикочен мехур и явно от секциото матката се "била килнала назад", а аз реших да си спестя вагиналния ехограф.

А за кривотийството съм повече от крива, първия път бях такова котенце, дали защото и работех незнам, но сега направо съм му скрила шапката на таткото. Добре, че поне малкия не го отнася без причина.

Две седмици бях много зле непрексънато ми е лошо, дали съм гладна или не просто нон стоп, все ми се гади и предполагам, че това беше причината да се изнервя на макс и да го отнася най-близкия до мен. Едната вечер ме пита как съм можела да се държа с всички толкова мило и любезно, а само с него да съм толкова крива. Казах, че това всъщност е превилегия, точно защото ми е най-близък и мога да си позволя да си се държа с него както си искам, без да ми пука дали ще се разсърди.

Ох стига толкова от мен, по-късно пак   bouquet

# 131
  • София
dd2 благодаря ти много за милите думи...

Ще споделя като се върна !!! Hug

# 132
ох Nadina, може ли някои хора да са толкова малоумни, та да дават час за преглед и вземане на кръв/урина в толкова късен час... Ужас.. Аз предния път трябваше да ходя в 8h и пак бях недоволна от чакането, предредих сума ти хора, щото пуснах актьорското майсторство в действие... Просто незнам ти как си издържала да чакаш гладна и жадна... Аз в такива случаи ставам абсолютен дзвер.

Аз пък миналата седмица като бях на ехограф не видях бебо да мърда.. Стоеше си статично милото и това е  Sad А бях 10 седмица и 4-ти ден. Незнам откога може да се вижда как бебо мърда, но просто вече много искам да видя как се движи и маха с ръчички и крачета  Praynig

# 133
  • София; Дружбето
Благодаря ви за подкрепата момичета Hug предпочитам да загубя пари отколкото нерви пък и не си заслужава, имайки предвид че така или иначе нямам бъдеще там Rolling Eyes
Днес ще гледам Бедняка милионер, да се заредя с хубави емоции. Желая ви успешен ден, въпреки намусеното време

# 134
  • До хладилника, който обичам
А къде се изгуби Бу? newsm78Надявам се,че всичко е наред.

Почивните дни почивах  Grinning
Мисля да ида все пак на една фетална морфология... да не ме е яд после, ако нещо.
Казах ли, че дизайн и заглавие на темата ми допадат?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт