Септември'09 - 10

• 14 948
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Привет момичета!  bouquetПрекрасен ден за разходки,с малкия бяхме вече на вън,дърпала съм го до вкъщи понеже не искаше да се прибира!Как се наяде,така заспа!Вчера беше много лошо времето и не съм го извеждала,а то милото цял ден ми носеше да му обличам якенцето и шапката та да излезнем,но..........Та днес си поигра на вън,хвана се човечето за зеленото и сега въобще не му се стои вътре! ooooh!

Стискам палци на момичетата,които днес са на преглед-да донесът само хубави резултати! Praynig

Киарра,как е малката,спадна ли температурата?

А относно комарите-използвам продуктите на Чико,има ги под всяаква форма-ролка за мазане,спреи,мокри кърпички,крем,устроиство за в контакта!Стават за бременни,малки деца,стават и за бебенца! smile3521

Приятен и пълноценен ден на всички! 1swing

# 181
  • Испания и Стара Загора
Здравейте отново,
тъкмо се прибирам от разходка.Едно слънце пече,направо пролет. Heart Eyes
Направих снимки на дънките,ама чакам мъжа ми да ги качи на РС ,че аз не мога да се оправя сама. EmbarassedМного са удобни,но малко са ми широки,тъкмо за по-нататък ще са супер.
Lipstick* аз се мажа само с Нивеа и нямам стрии.Но зависи и от еластичността на кожата ти. Peace
Радвам се за мамите ,които са видели бебетата си.Ние ще видим нашето бебче чак на 22.04.Искам да дойде по-бързо. Tired
Готово,и аз сложих снимка в албумчето с коремчетата. Peace

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 14:10 от anita29

# 182
Здравейте момичета,
При мен нещата вървят добре. Видях и бебето. Рита с крачета и мята ръчички Laughing. Доктора направи нужните измервания и каза, че всичко е ОК. Тук обаче не правят подробни изследвания, за генетични и хромозомни дефекти на бебето, ако не открият нещо ненормално в  размерите на бебето и на нухалната гънка при ултразвука. Та аз съм се замислила дали да не ги направя тези изследвания в бг и без това ще имаме едно пътуване до там април или май.
Има ли някой от Бургас, за да се консултирам в кои болници и каде мога да намеря добри специалисти?

Ако може и на мен да изпратите парлата за албумчето и аз да сложа снимка там. Аз разгледах снимките. Всички сте големи чаровници  Hug

# 183
Здравейте днес...  bouquet

Някой от вас да е изпратен вече на биохимичен скрининг? При първата си бременност не ходих, но сега съм на 30 г. и лекарката каза че ще ме прати. Споделете ако някой е ходил. Благодаря ви предварително

Здравейте и от мен. Аз също си правих ранния БХС, резултатите излязоха след 2 дни и си ги изтеглих от сайта : http://www.lmpbg.org/
Съветвам ви да не се разкарвате да си ги взимате, а да си ги принтирате директно от интернет, защото в майчин дом няма да ви ги разчетат или да ви обяснят какво означават, но те като цяло са доста ясни самите резултати, а и лекуващият лекар ще ви ги разчете. Иначе за стрии се мажа с Мустела - много съм доволна, но бързо свършва. Чао засега и много слънчев ден от мен   bouquet

# 184
Bueno, ужасно съжалявам за главоболието ти  Sad. Разбирам, че мигренозното е нещо страшно и нетърпимо с обикновеното главоболие/преди години имах два дена мигрена и разбрах каква е разликата  ooooh!/, но все пак пий прсяно изцедени лимони, дори да не помогнат, няма да ти навредят  Peace макар че аз ще се моля да ти и помагнат Hug.
Неки, цяло лято малкия е като болен от шаркта заради тези комари. Всички дават " съвет" да си сложим комарници, все едно те пазят  Thinking - ние нямаме прозорец без комарници, но имаме община, която не обича да пръска лятото и понеже сме в близост до място където се развъждат необеспокоявани комари, те в къщи влизат през вратата със стотици ми се струва. Преди две години взехме ултразвуково устройство, което е напълно безвредно, защото не е химично. Действа един месец и се развали  Confused. Проблемът е, че на малкия пъпките му стоят с месеци, а като изчезнат остават едни бели петънца, ръчичките и крачетата са му обсипани просто  Sad. Не знам вече какво да правя, ако откриеш нещо, моля те, сподели  Hug
Анита, хлебарките са ми фобия № 1. Това, което разказваш ми е като филм на ужасите  #Crazy.
Момичета, хайде пак да поговирим за коремчетата  preggo. Вие побирате ли се в норамлите си дрехи? Аз вчера на работа исках да разкъсам всичко - риза, панталон, сако. Чувствам се като втасващо тесто  Crazy. Това ме прави много раздразнителна. Постоянно сравнявам с предната красива бременност, която ми дотежа в края на месец 9  Laughing, а специален панталон сложих в месец 7. Прелест беше! При вас как е?

# 185
detelini, на мен вече почва да ми личи стабилно, не мога да закопчая никой от старите си панталони или дънки и си купих по-широчки. Но пък страшно много ми харесва промяната, изобщо като че ли по-добре не съм се чувствала никога, като изключим дребните неразположения. Слава богу наистина са незначителни. Иначе качването на килограми е неизбежно, но пък според мен фигурата на бременната жена е невероятно привлекателна  preggo

# 186
tchopar, Smile...  и всички други, които са били на преглед, радвам се че сте видели бебчетата си. Всеки път като прочета такъв пост ми става много хубаво.

Lipstick* и аз още се чудя с какво да се мажа. Предния път се мазах с Кокона, беше доста евтин и само в деветия месец ми се появиха две нови стрии по дупето. На друго място не се нацепих. Сега се чудя дали да не си взема олиото на Икаров, чувам че има доста доволни или пък Мама Дона на Чико, но то ми е по-скъпо.

mim4eto007 , благодаря че попита.  Hug Ами снощи пак вдигна Т, но този път само 37,5 което е нищо, в сравнение с температурите, които преди ми вдигаше. Аз затова много съм наплашена. Дадох й преди лягане отново 10 капки Хексалгин и изкарахме спокойна нощ. Днес да чукам на дърво не е вдигала, но продължава да не може да диша, въпреки че няма хрема. Много е странно. В неделя ще я водя при докторката да я види пак, но мисля че този път ще се разминем по-леко.

discover, много полезно нещо си дала. Въобще не подозирах, че и Майчин дом предоставят резултатите он-лайн. Другата седмица и аз съм на ранния БХС и ще се възползвам от този сайт.

detelini и на мен това ми е проблем. Всички дънки ме стягат на корема и в момента мога да нося само едни дето са ластични, та не ги усещам много. Но вече трябва да си намеря специални за бременни, жалко че от Продавалника и дънките и джинсите не ми станаха. Но продължавам да търся, няма начин.

Днес тук уж е слънчево и реших да изведа малката пред блока да поиграем с топка, но толкова силен вятър духаше навън, че едвам издържах един час. На нея разбира се не й пречеше особено, но аз се притесних да не я простудя още повече. Естествено с рев се прибрахме, но се радвам че поне малко подишахме чист въздух.

Аз също си изтипосах коремчето в албума, сега ще вляза да видя и това на Анита.  Flutter

# 187
Здравейте,благодаря за пожеланията.Вчера от обяд само спя,понеже имах много лошо главоболие....

Lipstick, аз се мажа с Перкуталфа,крем против стрии за бременни, имах си малко стрии от преди бременността,но забелязвам,че кожата на дупето сега е по-мека,но съм сигурна,че можеш да го постигнеш,с който и да е крем. Корема и гърдите още не ги мажа,но от мързел...трябва  вече да почна...

# 188
Lipstick, аз имам стрийки от тинеийджърските години и никак не исках да се сдобия с още подобни красоти затова миналия път правех следното - вечер си имах ритуал на мазане с чиста свинска мас  Simple Smile. Увивах се в специален чаршаф, за да не охлепам и докато попие. Отделно си купих и скъп мехлем, Мустела май беше, с който се мажех пък сутрин, защото ухаеше приятно, а  исках кожата ми да е постоянно намазана. Той обаче изобщо не усещах да прави с кожата това, което маста. Нямам нито една нова стрия  Peace, а съм предразположена  Hug

# 189

Някой от вас да е изпратен вече на биохимичен скрининг? При първата си бременност не ходих, но сега съм на 30 г. и лекарката каза че ще ме прати. Споделете ако някой е ходил. Благодаря ви предварително

Здравейте и от мен. Аз също си правих ранния БХС, резултатите излязоха след 2 дни и си ги изтеглих от сайта : http://www.lmpbg.org/
Съветвам ви да не се разкарвате да си ги взимате, а да си ги принтирате директно от интернет, защото в майчин дом няма да ви ги разчетат или да ви обяснят какво означават, но те като цяло са доста ясни самите резултати, а и лекуващият лекар ще ви ги разчете. Иначе за стрии се мажа с Мустела - много съм доволна, но бързо свършва. Чао засега и много слънчев ден от мен   bouquet

Е да де, и аз гледах он лайн да ги взема ама иска някакви пароли, които за незнам от къде да ги взема. ти как влизаш да си ги изтеглиш резултатите??  newsm78

# 190

Е да де, и аз гледах он лайн да ги взема ама иска някакви пароли, които за незнам от къде да ги взема. ти как влизаш да си ги изтеглиш резултатите??  newsm78

Като влезеш на "проверка на резултати" отдолу с лилаво пише "Алтернативна Идентификация". Там си въвеждаш данните и кога ти е взимана кръв и резултатите излизат. Не трябват никакви пароли.  typeuu

# 191

Като влезеш на "проверка на резултати" отдолу с лилаво пише "Алтернативна Идентификация". Там си въвеждаш данните и кога ти е взимана кръв и резултатите излизат. Не трябват никакви пароли.  typeuu

да де, и аз сега така пробвах ама ми даде грешка на акробата, което е странно защото имам акробат на компа, но от друга страна аз ходих вчера, та може и за това да е. ще пробвам пак във вторник вечерта, ако ги има да ги принтна и няма да ходя до там, ако не в сряда сутринта ще се разходя. мерси за инфото    bouquet

# 192
аз пък с риск да се повторя пак ще кажа, че се засилих да си купувам Mamma Donna на Chicco( и си купих де). Наистина е хубав, мазен, без мирис( което е супер, защото ми се гади и от парфюми   Rolling Eyes) и ми действа много добре, ама цената му е много висока- 26лв. Аз ако се мажа всеки ден поне по веднъж и ще го изразходвам за 1-2 седмици. Съседката, която роди Ноември месец беше с много голям корем и с много суха кожа. Тя ми сподели, че се е мазала само с течен вазелин от аптеката. Евтино и ефикасно. Показа ми, че няма нито една стрия по корема.
Та съм се замислила сега като си свърша тубичката от Чико-то да ходя да си купувам течен вазелин. То аз все още не се мажа много сериозно де, така че сигурно ще имам за още 1-2 седмици.

# 193
Има ли някой от Бургас, за да се консултирам в кои болници и каде мога да намеря добри специалисти?

Аз съм от Бургас и НЕ ходих за тези изследвания тук, а в София. Според скромното ми мнение тук няма кой да ти направи тези тестове качествено (иначе парите ще ти ги вземат). Освен това не мисля, че задължително трябва да се прави кръвен тест (БХС) за аномалиите на плода. Най-новите методи са ехографски и ако се налага (при недобри показатели) - чак тогава комбинация с кръвни тестове или амниоцентеза - така че хората в Норвегия си знаят работата. Така мисля аз - ако лекар те посъветва друго ...

Моят корем си расте мощно. Няма нищо общо с първата бременност, когато се жених в края на 4-я месец с една тясна рокличка  Grinning. Имам чувството, че от ханша нагоре се раздувам като балон (примера с втасващото тесто много ми хареса  Joy)

# 194
здравейте мацки,
тъкмо открих този под форум и реших и аз да драсна нещо. аз съм с термин 15.09 ама понеже ще сме секцио най-вероятно ще е 03.09. много се радвам за този форум. така има с кого да споделя... хора които в момента са на моето дередже, а не все разни приятелки дето преди 3-4 години са родили.

Общи условия

Активация на акаунт