Честита баба Марта на патерици!
Честит рожден ден на Асето! Да си все така усмихната и лъчезарна, да си много обичана и уважавана и най-щастливата жена и майка!
Момичета много хубава срещичка сте си направили
. А Муцата е като божур в градина. Муце на знам защо, но точно на това цвете ми напомняш. 
Джулка много тъпо за колата
. Ние тука така ти се радвахме, а си представям ти колко много си я харесвала. Нищо де ще си намериш по-добра. Някой тук беше казал, че нма случайни неща. 
Иринче браво на батко Мони. Дано и Павчо спре да покашля вече.
Стефина страхотно представяне на каката!
Инче ти си първата жена, която чувам да си харесва цикъла

Май май много сладка малката!
Яни дано наистина повръщането е от лигичките. Като е по-попвдигнат пак ли повръща?
Ние вчера бяхме на гости на бабата и дядото на мъжа ми. Имаше пиле с гарнитура картофено пюре и ми хрумна да дам малко пюре на Ясен да опита.
Е отначало си го въртя малко из устата, но после като му хареса
. За малко да ми събори чинията в опитите си да се добере до пюрето. Лакомия голяма
. Аз дадох само 3-4 щипки, но май доста добре му понесе. След месец пак
.
. Ей, колкото и да съм нервна, май винаги успяваш да ме раzвеселиш. Мерси zа което
. Класика. А магаzина е на 5 крачки и сто пъти повторих преди това "Внимавай с парите." И те така. Напоследък все такива неща около нас
с техните и изобщо идилия. В действителност племеникът, който е на 2,7г. ни създаде много повече грижи и тревоги, отколкото малката. ПУ-ПУ! Най-хубавото е, че се сдобихме с домашна тиква и картофки, та малката е готова откъм прехрана
). Казаха, че е стафилококова инфекция 100 % (нямаше как да се пуснат изследвания преди празниците). Изписаха му някакъв спрей и един локален АБ, Бактробан. Много разчитах от него да се изчисти, защото е 30 лв. 3 мл. тубичка и уж бил универсален. Да, ама не. Вече 3-4 дена и това правя, ефект тц. Успоредно пи и противоалергични, и овлажнител купих за стаята.
(само да отбележа, че детето си е жизнено, не е вдигало температура, играе си и си яде като здраво през цялото време и дано така да продължава!!!
) Някакви идеи какво още да направя?
Супер е! И вече ще може да се присъединява към нас на всяко хранене