Отговори
# 30
Ей писах, писах и се затри  ooooh!

Честита баба Марта на патерици!
Честит рожден ден на Асето! Да си все така усмихната и лъчезарна, да си много обичана и уважавана и най-щастливата жена и майка!

Момичета много хубава срещичка сте си направили  Heart Eyes. А Муцата е като божур в градина. Муце на знам защо, но точно на това цвете ми напомняш.  Heart Eyes
Джулка много тъпо за колата Sad. Ние тука така ти се радвахме, а си представям ти колко много си я харесвала. Нищо де ще си намериш по-добра. Някой тук беше казал, че нма случайни неща.  Hug
Иринче браво на батко Мони. Дано и Павчо спре да покашля вече.
Стефина страхотно представяне на каката!
Инче ти си първата жена, която чувам да си харесва цикъла  Crazy
Май май много сладка малката!
Яни дано наистина повръщането е от лигичките. Като е по-попвдигнат пак ли повръща?

Ние вчера бяхме на гости на бабата и дядото на мъжа ми. Имаше пиле с гарнитура картофено пюре и ми хрумна да дам малко пюре на Ясен да опита.  Party Е отначало си го въртя малко из устата, но после като му хареса  ooooh!. За малко да ми събори чинията в опитите си да се добере до пюрето. Лакомия голяма Simple Smile. Аз дадох само 3-4 щипки, но май доста добре му понесе. След месец пак  Joy.

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 19:25 от Dianchence

# 31
Мерси, момичета. Само бихте ли ми обяснили, който е наясно, zащото никога не съм виждала конюктивит, трябваше ли при него самите очи вътре да са много червени? При нея не е така, но аz и не zнам как иzглежда конюктивитът.. Затова питам, че ако е, сигурно няма да се раzмине беz капки. Ама и аz как уплетено попитах  ooooh! Дали ме раzбрахте..?
Иринка, Джулико  Hug , аz също по подобни причини не си обичам хич рождения ден вече. Не точно самият ден, а дните непосредствено преди него.. Не ща и да се сещам..
Аz реzнах малко бритона на Ана Мари преди блиzо месец вече. Ми много и се zавираше в очите, а косицата е още пършива, та фиби и тем подобни не се zадържат.
Стефина, браво на щерката. Радвам се на деца, които са постоянни в хобитата си. Моят не се очертава така  Rolling Eyes
Инче, т´ва с цикъла мноУ ми хареса  Joy . И при мене е такова положението, та и аz не си го мраzя, кат´ се zамисля. Ама zа пръв път мисля в тая посока, тъй да се каже, ти ме наведе над тия мисли  Wink . Ей, колкото и да съм нервна, май винаги успяваш да ме раzвеселиш. Мерси zа което  Hug Радвам се, че си по добре. И стис палци zа малчо.
Иначе малката яде вече пюре zа обяд, мляко откаzа да пие след него. Затова давам цяло бурканче, мляко не. Научи се и постепенно видях как все повече и повече и хареса новия вкус. И новия начина на ядене, щото друго си е с лъжица, раzлично.. Та мисълта ми е, недейте да си мислите, че дребните zадължително не харесват даден zеленчук или иzобщо пюрета. Може би просто още не са раzбрали zа какво иде реч. И мойто дете се държеше все едно и се гади от тях. Но сега само като поzнае бурканчето и се почва една радост  Joy. Защото аz и като й правя, пак в бурканчета ги слагам, да си zная колко иzяжда.
Оф, днеска ми е определено нервен ден. Наред един куп нерви zа глупости, пратих Крис до магаzина. Върна се с покупките, които исках и тамааан да се zарадвам(и да го похваля), се окаzа, че иzгубил рестото  ooooh! Whistling . Класика. А магаzина е на 5 крачки и сто пъти повторих преди това "Внимавай с парите."  И те така. Напоследък все такива неща около нас  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 19:27 от Сова

# 32
Деси, *(совата ми идва прекалено) при конюнктивитът отвътре цялото око е кърваво червено.
Аз все още съм така, но взех да поизбледнявам.
Щом не е зачервена, пробвай само с водичка. Възможно е да се е възпалило леко от влезнал шампоан примерно.

# 33
Момичета, здравейте! За много молко съм на линия, че ползвам компютъра на нашите кумци. На нашия пак се прецака захранването и като преведат майчинството ще купим ново.
На патерици ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ, РУМЕНИ И ЗАСМЕНИ С БЕБОЦИТЕ! Hug
И прощавайте!
Стелче, понеже набързо прегледах старата ни тема, мога само да ти кажа като повечето момичета, продължавай смело напред!  Hug

# 34
  • Бургас
Оф, аз па съм врачанка.. Joyблагодаря на момичетата първо, които дойдоха, и се извинявам, че не можах да ви видя, демек да си поговоря с всяка от вас..4 часа бях без дете.. знаех, че е с вас, че е в я Стела, я Дидка, я мойта приятелка Златина( със съпруга си, Флу, имат момиченце Христина на година и 7 месеца) и т.н, имаше поток, идваха мами, отиваха си други и така..жалко, че не можах да дойда с някои от вас в Борисовата, трябваше да чакам още мами..и накрая да платя сметката цялата..Тази майка с момчето е жената, чийто син Добри спечели първото място от конкурса Най- атрактивно дете на сезона от " Здравница". Децата ви сааааааа страхотни, влюбих се в очите на Марто, не успях да видя много от вааааас..друг път как да организирам, като не е добре човек да бъде организатор да знаете, не може да си купонясва както иска..на снимките изглеждам ужасно, не че на живо съм по-убава:))))))..ама па там съм кат сръбска циганка.. JoyШмати, барни с фотошопо, напрай ме убава, ма:)))))))))да не барна аз:))))))
Веч, ще ми липсваш на априлска седянка, но да знаеш, че ми се идва в София и пак ще са дотътра да са виждаме.
В Брилянтин не ходихме, Флу, ти ли питаше? Галчето ми се обади, че няма да могат и отложих. Нищо, друг път, разбирам ги с Дидишонче, всички бяхме уморени от през деня. Не очаквах да е толкова хубаво времето навън, а то беше чуднооооо, не можех да се разкъсам да бъда на сто места, така ми се разхождаше с количка и на мен..има време за всичко под слънцето:)
Обичам ви и ви благодаря.
Мартениците на Шмати са страхоооооотнииииииии! ЧРД на мамето, мац. Жива и здрава! Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesлека вечер, чакам една приятелка, която е от Здравница  и ни снима с Дидка и Стела да ми прати снимките и ще кача.

# 35
Здравейте, милички!
Ние се прибрахме от всичките обиколки и гостита и едва гледам... Искам да ви похваля малката - толкова беше послушна. И страшно общителна - видя 5 непознати плюс две деца и не заплака нито за момент. Аз цял ден не съм я хващала - все роднините на мъжа ми я гушкаха и занимаваха. Голяма радост беше - смя им се, дава им боц, кьоскаше си главичката  Grinning с техните и изобщо идилия. В действителност племеникът, който е на 2,7г. ни създаде много повече грижи и тревоги, отколкото малката. ПУ-ПУ! Най-хубавото е, че се сдобихме с домашна тиква и картофки, та малката е готова откъм прехрана Simple Smile
Стеф, браво на дъщеря ти за медалите! Една почерпка по случай победата:

# 36
  • София
Ирина.... А кашлицата може дълго време да отнеме преди да се изчисти, не е проблем от само себе си.
Така ли? Това не го знаех! Аз досега не съм срещала такава продължителна кашлица при моите деца. Никога! Павел кашля от Нова Година.  ooooh! В началото му бяха чисти гърдите и се борихме с няколко вида сироп един след друг (даже съвсем в началото без никакъв). После стана бронхит. Пи антибиотик. После уж гърдите и дишането се оправиха. Кашлицата наистина намаля, но в нито един момент не е спирала.  ooooh! Сега, миналата седмица и на УНГ ни пратиха. Там едни ужасни задни секрети се видяха (а видимо не е хремав  newsm78). Казаха, че е стафилококова инфекция 100 % (нямаше как да се пуснат изследвания преди празниците). Изписаха му някакъв спрей и един локален АБ, Бактробан. Много разчитах от него да се изчисти, защото е 30 лв. 3 мл. тубичка и уж бил универсален. Да, ама не. Вече 3-4 дена и това правя, ефект тц. Успоредно пи и противоалергични, и овлажнител купих за стаята.  ooooh! Най-големият ми страх е, че чичо му, точно след една такава упорита и продължтелна кашлица като дете е направил астма и много мъка е било.
Та вече в чудо съм се видяла.
Това, което ти си писала, е единственото оптимистично твърдение относно тази кашлица, което някой ми е казал. Моля те да обясниш какво имаш предвид с това, че само по себе си не проблем това, че дълго се чисти.   bouquet (само да отбележа, че детето си е жизнено, не е вдигало температура, играе си и си яде като здраво през цялото време и дано така да продължава!!!  Praynig) Някакви идеи какво още да направя?
Стефина, браво на щерката.  smile3501

# 37
Деси, *(совата ми идва прекалено)
Вечи, ясно ми е. Ама аz тука съм си Деси, нали сме си свои  Hug . За непоzнатите само така  Wink ..
Мерси zа отговора, много дълго кара това чудо?

# 38
Едно записче, че напълно ще ви изтърва дирите!

# 39
Честита баба Марта!

Честити месечинки на празнуващите!

Гуш за всички, които го искат!!!!  Hug

Владчи от днес си има столче за хранене  Peace Супер е! И вече ще може да се присъединява към нас на всяко хранене  Peace Та по този повод, макар че има още време - ШЕЙЛЕ, ти писа за чашата ти с вода, но искам да питам - по колко/кога и т.н. му даваш водичка? Когато започне да се захранва, предлагаш ли и вода ( в специалните чашки, или "нормална" чаша)? До какви количества храна и вода достигате, т.е. - нали до годинка трябва да е всяко хранене млечно - как става това? Ти му даваш само определен максимум от храната, или как? И как/кога започват заместванията на храненията (аз не искам скоро това да се случва, ама хич  Embarassed ) Имам още питанки, но по-нататък!  Peace

ПП. Браво за темата   bouquet

# 40
Ирина, и аз да те успокоя. Карах преди 2 г тежка пневмония през август. Кашлях до края на ноември. Хем приемах отхрачващи сиропи, хем се мажех с мед по гърдите и пак отне време, докато приключи.
Стефина, браво на Стефчето! Гордост на мама! Дано това да е единственото и състезание, което не си могла да посетиш. Hug

# 41
Здравейте и от нас. Ние сме с бронхит. Преди малко си тръгна поредния лекар, но този път от Бърза помощ. Сега сме на Аугментин и Мукосолван. Ако бях послушала Веч онази вечер сигурно бебо щеше да е по-добре, но уви "шубето е голям страх". Поне нямаме Т. и разтройството ни мина и пак сме си на същатата храна док ни позволи.
Та това е за сега. Междодругото снимките от срещата са много хубавки

# 42
Бубе, пробвай без АБ. Ако вдигне утре температура, тогава го почни. Сега му давай само сиропа за отхрачване.

# 43
Не смея без антибиотик понеже му свирят гърдичките много.

# 44
Добро утро и Честит празник мамс

Общи условия

Активация на акаунт