Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-26)

• 14 889
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
je4ka1 , добре дошла Simple Smile)
Присъединявам се към мнението ти Simple Smile

# 121
Момичета кухнята ми е монтиранаааааа newsm44 newsm44 newsm44
На мен ми харесва
Снимки ще кача после
Хората бяха страхотни педанти

# 122
Не ми се влиза в безсмислени спорове, но е твърде крайно да се прави агитация, при кой лекар да се ходи и при кой не. Какво имам предвид, ако пак раждам, то ще бъде при доктор Иван Кръстев/да е жив и здрав/. Знам, че звучи гадно, за онези, които са имали проблеми с него, но на мен обратното ми звучи не по-малко гадно. И преди да си помислите- не, не съм плащала за раждането на дъщеря ми.

# 123
Това са само мнения, не може да не се изразяват в един форум Simple Smile
Няма идеален лекар, всеки е грешил в практиката си Simple Smile
Така ,че никой не иска да се спори Simple Smile

# 124
Мами, честит ви празник от мен  bouquet на патерица Blush Нямах време тия дни за компа.
За раждането говорите- и аз не съм плащала, а смея да твърдя, че отношението им към мен беше на ниво. На които им предстои раждане желая леко и безпроблемно като мен да родите и най-важното, като дойде момента не мислете при кой ще се паднете, а да си гушнете живо и здраво бебчето Hug Не се тормозете от сега. И аз от 5тия месец почнах да мисля за раждането, разпитвах при кой, къде, ама сега виждам, че не е имало смисъл толкова да се тормозя. Късмет на всички бременилки и само положителни емоции.
Бубето, снимките са невероятни. Особено тая дето Малинка спи на дивана. Разби ме. Сладур  superuu
Браво на Зузито за кухнята. Дай снимки, че ми е интересно да я видя Thinking
Жечка1, уелкъм и от мен Hug
Ронка, много се радвам, че всичко е наред с бебо. А тортата просто е божествена. Вече реших от къде ще поръчвам за първия р.д. на Мишел (живот и здраве) Grinning
Оф, тоя вятър е ужасен- щеше да ме отвее навръщане от работа ooooh! А Мишето толкова свикна да излиза навън и днес почна да си дърпа космонавта от закачалката да излизаме. Дано утре се оправи времето пак и сички навън на разходки Praynig Mr. Green

# 125
ZuzyM много се радвам за теб- със здраве да си я ползваш  Hug Чакаме снимки  Wink
Ама наистина, искате ли да спретнем една анкета за докторите и да се сложат резултатите в началото на темичката. И да почнем да коментираме един по един лекарите- всеки да каже + и - и пак да се сложи в началото. Съгласни ли сте? За педиатрите също можем да направим, така ще бъде нагледно и всеки може да прецени сам за себе си  Wink
ianitza Не мисля, че някой агитира за който и да е било...

# 126
ZuzyM , честита кухня Simple Smile Рдавам се , че си попаднала на точни монтажници Simple Smile
МиШеНцЕ , благодаря ти Simple Smile   bouquet

# 127
Здравейте и от мен.Аз бях малко по улиците,без Димана де и щеше да ме отвее.Моята калпазанка пък с тати вкъщи се гледаха и много го слуша.Почнала е да мести стола който  й слагаме пред печката,за да не ходи да я пипа,тя обаче взе да го мести.Като я гледам какви ги върши имам чувството че ще го вдигне на глава си някой ден хахахаха.
Поздравления на всички за подаръците и приятните изненади.
Малинка е голяма сладурана.

# 128
Това са само мнения, не може да не се изразяват в един форум Simple Smile
Няма идеален лекар, всеки е грешил в практиката си Simple Smile
Така ,че никой не иска да се спори Simple Smile

Съгласна съм. Просто съвети от рода " не ходете при еди-кой си", ми идват в повече, иначе има една лекарка от неонатологията и няколко сестри, за които спокойно мога да се изкажа не много мило, но не го правя- всеки греши. Жалко е когато става въпрос за живот, и то детски. Нещата са специфични, има лекари за които всеобщото мнение е #2gunfire, но аз ще съм благодарна винаги, от тази позиция изхождам. Не натрапвам мнение, дори не упреквам, просто така мисля.

# 129
ianitza , като бъдеща мама ( Praynig ) и от 2 години живееща във Враца.... се позаинтересувах и абсолютно всяко мнение, което ми бе дадено за неонатология, съвпада с твоето Simple Smile Само се моля по - бързо и безпроблемно да мине всичко Simple Smile
Лошото е , че вече и   с децата започнаха да си правят експерименти  ooooh!

# 130
ianitza , като бъдеща мама ( Praynig ) и от 2 години живееща във Враца.... се позаинтересувах и абсолютно всяко мнение, което ми бе дадено за неонатология, съвпада с твоето Simple Smile Само се моля по - бързо и безпроблемно да мине всичко Simple Smile
Лошото е , че вече и   с децата започнаха да си правят експерименти  ooooh!

Желая ти успех, все пак там има добри специалисти/мили, грижовни, знаещи и т.н./, най-важно е да не се притесняваш.

# 131
Благодаря Simple Smile

# 132
 Hug
Здравейте момичета, аз нали трябваше да се хваля с торта.. е ще се похваля. Хем я направих на половината още не сме я изяли с моя мъж. Днес със сетни усиля се опитах да я опустоша.. ама много сладко ми стана. Иначе мога да кажа, че е разкошна. тъй като нямам голям блок кувертюр, а нож за кувертюр пък още по малко, украсих с карамел. Но иначе всичко друго си е точно същото, като оригиналната рецепта.

Така, и понеже във всяка тема се провеждат едни и същи спорове за доктори, а никой не си прави труда просто да отиде в предишната тема и да погледне за кой какви отзиви има. Може всеки който иска да похвали някого или да обратното, да ми пише или на лични или направо във форума (което не препоръчвам, защото ще се разразят спорове който потулихме) и аз да обобщя за всеки доктор плюсовете и минусите и да ги сложа на първа страница, както предложи Бубето, като имената ви ще бъдете упоменати при коментарите.
Ако идеята не ви допада, просто кажете и няма да го правим.

ПП: Забравих да кажа какво ми подариха за 8-ми март. Цветя (разбира се рози, ама това е понеже аз обичам гербери) и голяма кутия бонбони Линдор.. който пак изядохме още на същия ден. Но това не е всичко.. получих и карт бланш за покупка на нови обувки или каквото си харесам. Вече можете да ме прекръстите на жената-обувка.
И пак да се похваля, дойдоха ми най накрая дрешките... във възторг съм.

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 17:24 от Red_Sonya

# 133
red_sonya видях ви днес с един голям кашон на центъра Simple Smile
Честито че си получила най на края пратката.

# 134
Red_Sonya за тортата нямам думи просто,още ми текат лигите Grinning
buba_85 вчера ви мернах с мъжа ти и Димана следобяд на Ахат.

Общи условия

Активация на акаунт