Тони е официално болен
!Сутринта го почнаха сополите и дадох веднага половин доза Осцилококцинум. Докато бях на работа се обаждах средно през час да видя какво е положението вкъщи. Следобед направо е горял и е повърнал следобедната си закуска. Звънях на педката още сутринта, предписа му детския Олинт за хремата (повлиява много добре), по 1 доза (разделена на два приема) Осцилококцинум на ден и ако започне системно повръщане или разтройство - лечебна Хумана. Вечеряхме юнашки и без повръщане, слава Богу, дано се задържи така. Като се прибрах от работа към 18ч. имаше температура 38.6 , направих номера на Ани със спирта по ръчичките и след вечеря дадох Панадол. В момента сме го закрепили на 37.4 и силно се надявам нощта ни да е лека.
В сряда трябва да сме на консултация, но си мисля да извикам педито вкъщи да го прегледа, че никак не ми се иска да разкарвам Тони болен до поликлиниката.
Благодаря на всички за пожеланията, но явно сме с грипа
! Дано само по-леко да я изкараме
!Ади, радвам се, че се разписа и че сте добре с Яна
!!!Дано връщането на ясла този път да е съпроводено само от положителни емоции!!!
Илиянка, браво за кулинарното изкушение
!!!!!Изглежда страхотно и съм сигурна, че и на вкус е било фантастично!
Анитке, станаха ли палачинките
?Днес нищо не съм готвила, поръчах храна по инернет! Нямах сили и за вечеря да мисля!
Момичета, предавам ви най-сърдечните поздрави на vania_bg!
Има изпити за взимане и малко семейни проблеми, затова не се е включвала от доста време.
Но двамата с Миташки са добре и я очакваме скоро да се разпише в темичката ни!
Желае на всички много здраве
!!!
Дано бързо да минава и да сте нямали лоша нощ
- и аз ще си поиграя да го направя само да видим кога 
Въобще не знам как ще се отбиваме - точно с тази цел бях намалила кърменията, от април смятам да спираме и нощните, та до лятото да сме се отказали окончателно,обаче няма за сега как да стане
То детето не е виновно, ама аз вече съм много изморена от системно недоспиване, да не говорим,че въобще не се чувствам в кондиция 

Ще чакаме инструкции за приготвянето му (може и на лични). 
Долния кътник е пробил-едно връхче само,но пак е нещо!