Отговори
# 15
  • София
Хайде и аз в новата темичка.
Тони е официално болен  Cry !
Сутринта го почнаха сополите и дадох веднага половин доза Осцилококцинум. Докато бях на работа се обаждах средно през час да видя какво е положението вкъщи. Следобед направо е горял и е повърнал следобедната си закуска. Звънях на педката още сутринта, предписа му детския Олинт за хремата (повлиява много добре), по 1 доза (разделена на два приема) Осцилококцинум на ден и ако започне системно повръщане или разтройство - лечебна Хумана. Вечеряхме юнашки и без повръщане, слава Богу, дано се задържи така. Като се прибрах от работа към 18ч. имаше температура 38.6 , направих номера на Ани със спирта по ръчичките и след вечеря дадох Панадол. В момента сме го закрепили на 37.4 и силно се надявам нощта ни да е лека.
В сряда трябва да сме на консултация, но си мисля да извикам педито вкъщи да го прегледа, че никак не ми се иска да разкарвам Тони болен до поликлиниката.
Благодаря на всички за пожеланията, но явно сме с грипа  Tired ! Дано само по-леко да я изкараме  Praynig !

Ади, радвам се, че се разписа и че сте добре с Яна  Hug !!!
Дано връщането на ясла този път да е съпроводено само от положителни емоции!!!

Илиянка, браво за кулинарното изкушение   chef omm !!!!!
Изглежда страхотно и съм сигурна, че и на вкус е било фантастично!

Анитке, станаха ли палачинките  Wink ?
Днес нищо не съм готвила, поръчах храна по инернет! Нямах сили и за вечеря да мисля!

Момичета, предавам ви най-сърдечните поздрави на vania_bg!
Има изпити за взимане и малко семейни проблеми, затова не се е включвала от доста време.
Но двамата с Миташки са добре и я очакваме скоро да се разпише в темичката ни!
Желае на всички много здраве  Hug !!!

# 16
  • Асеновград
Кали,дано Тони се оправи бързо и по-леко  Praynig Praynig
Пебс,дано се разминете всички  Praynig Praynig

# 17
Кали Мей, дано Тони се оправя бързо и дано ти да се разминеш поне  Praynig Praynig
Пебс, дано се чувстваш по-добре  Praynig
Илиянка, крокодила е страхотен! Утре май това ще готвя Simple Smile

# 18
  • София

Уинки    и    Деси Танова!
Да сте живи и здрави, момичета, и много весел празник да имате днес  Hug !
Чакаме новини около вас и малките ви съкровища! Пишете един ред поне  Praynig !

bg bg bg ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  bg bg bg
на всички днес !!!

# 19
Честит рожден ден на нашите момичета днес   bouquet
Честит празник на всички!
Весел ден, макар и мрачен при нас  Wink

Мейче много е неприятно, че е болен Тони  Sad Дано бързо да минава и да сте нямали лоша нощ  Praynig Пиши как сте  Hug

Елс, да се отчетеш после  Hug

Пебс, дано се е разминало и да нямате повече неприятности  Praynig

# 20
Привет!Снощи пак вдигнах 38,но я салих и за сега нямам!Лизи изглежда добре (пу-пу,да не чуе дявола)  Praynig

Кали Мей,как е Тони?Как изкарахте нощта?Надявам се да е по-добре вече! Praynig Hug

И благодаря на всички за загрижеността! Hug

# 21
Илияна, много е готин крокодила Peace - и аз ще си поиграя да го направя само да видим кога ooooh!
Пебс, бързо оздравяване и дано да не прихване Лизи Praynig
Ч.Р.Д. на Людмила със закъснение, но от сърце  bouquet
Кали мей, как е Тони - дано да почне да се оправя малкия мишок Praynig
Ние караме вече втора лоша вечер - Ема вади кътници - 3 или 4 не знам точно, по начин по който ще ни извади душите ooooh! Плаче много, малко сополи тръгнаха от вчера,венците и подути и парят като котлони Sad  За капак вече втори ден отказва да яде и всичко плюе, та пак увеличихме кърменията, защото само това не отказва Tired Outta Joint Въобще не знам как ще се отбиваме - точно с тази цел бях намалила кърменията, от април смятам да спираме и нощните, та до лятото да сме се отказали окончателно,обаче няма за сега как да стане Confused Даже днес казах на баба и, че си хващам багажа и отивам някъде за 1 седмица, за да я откажа рязко щом не разбира от плавно спиране Confused Close То детето не е виновно, ама аз вече съм много изморена от системно недоспиване, да не говорим,че въобще не се чувствам в кондиция Tired
Стига толкова - оплаках се
Добре дошла на новата мама и на адашката ни  bouquet Hug

# 22
здравейте и Честит празник!!!

Честит национален празник, българи!

"Аз съм българче и силна
майка мене е родила
с хубости, блага обилна
мойта родина е мила.

Аз съм българче. Обичам
наште планини зелени,
българин да се наричам -
първа радост е за мене.

Аз съм българче свободно,
в край свободен аз живея,
всичко българско и родно
любя, тача и милея.

Аз съм българче и расна
в дни велики, в славно време,
син съм на земя прекрасна,
син съм на юнашко племе."

Иван Вазов

почерпете се за мое здраве,днес ставам на 25г.

има ли и други бременни майчета?Аз утре ще разбера със сигурност дали е момиче(така ми казаха) и ще се похваля Hug

# 23
Честит празник момичета
Честито и на рожденничките днес.
Има и други Деси, аз пак септември ще чакам бебок.
Аз днес ще работя, но още се моткам хич не ми се почва.
Кали дано бързичко се излекувате с юнака Тони и да не се мъчи детенце.

Адриян е извадил почти всички зъби вече. Чакам сега само последния кучешки да пробие и тои и сме обзаведени от до. Последните ми ги вади все с много висока температура ( 39 понякога и малко отгоре ) , но минаха вече слава богу.
Бягам сега - хубав ден момичета...

# 24
 *clara* ,най-хубавото бебе на финала ти желая  Hug

# 25
  • гр.Варна
 bg bg bg ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ,МОМИЧЕТА! bg bg bg

Да са живи и здрави и днешните рожденички-Деси, Деси Танова и Уинки! bdbaloni
Бъдете много щастливи, искрено обичани и винаги усмихнати!
newsm51 newsm51 newsm51

Много благодаря на всички ви за милите пожелания за моя празник! newsm51

Бързо оздравяване на Пебсчето, на Тони и на моето зверче, че и той е с Т 38 градуса! Praynig Praynig Praynig
Аз не знам от какво е Т, но предполагам, че е зъбките ,защото венеца е надут много, отказва да яде и само суче (също като Ема). Sad Sad Sad
Сами, и аз не го виждам това отбиване как ще стане. #Crazy
При следобедния сън вече цяла седмица категорично му отказах да суче, но той си го наваксва през останалото време. ooooh!

Или, крокодилчето е невероятно! newsm10 Ще чакаме инструкции за приготвянето му (може и на лични). Praynig

Кали Мей, предай и нашите поздрави на Ваня-бг!   bouquet
Стискаме й палци да си вземе изпитите и да разреши семейните си проблеми най-безболезнено! Hug Hug Hug

# 26
Честит празник и от мен!

Деси, Честит Рожден Ден! Желая ти здраве, сила, любов, късмет и щастливо семейство!   bouquet
Желая ти и на теб леко бременеене и едно здраво бебе на финала Simple Smile Пиши какво е бебето след прегледа днес  Grinning

Пебс
, дано да е било нещо моментно и да ви се размине на всички вкъщи! Пиши пак как сте днес  Hug

Мейче, много гадно, че сте хванали грипа  Sad Дано да го изкара по-леко Тони!  Praynig

Лекси, аз прегледах това, което Люси ми даде, но там няма посочени точни проценти, а на мен точно това ми трябва. Ако ти знаеш къде може да ги има посочени, ще съм ти много благодарна  Hug

А пък и ако някой друг знае - интересува ме какъв е процентът на т.нар. Отопление, отдадено от сградната инсталация (разликата между показанията на общия топломер на входа и сумата от показанията на индивидуалните топломери във всички апартаменти)? По закон се определя какъв процент ще бъде това от общото потребление на входа. В нашия блок сме топлофицирани, но на последното събрание един от съседите спомена, че този процент бил вдигнат много и не е както преди между 20% и 30% по избор на живущите във входа, а бил вдигнат на 60-70% (с наредба или закон, нещо такова), което направо ме уби. Че то по-добре да го направят 100% и да си плащаме парното като през комунизма, за какво са ми тия топломери?!!!! Ами че ние за предния месец имаме без ДДС 2.40 лв. отоление (защото не ползваме парното, но не сме с изключени радиатори, просто не го пускаме) и ~46 лв. "Отопление, отдадено от сградната инсталация". Това е просто убийствено много, да не говорим, че е алогично, ощетяващо и т.н. все неща, които касаят клиента, а него както е ясно, никой не го ....

И така, ядосах се докато писах горното и направо се чудя да празнувам ли този празник днес. Само заради паметта на тези, които са дали живота си или са се борили да сме свободни и да бъдем това, което и днес още не сме станали, а и съм потомка на виден революционер от онова време, мисля да го считам все още за най-големия български празник.

# 27
Имаме 10-то зъбче! newsm44 Долния кътник е пробил-едно връхче само,но пак е нещо! Wink

Лю,вчера не бях в състояние да ти честитя,за това приеми най-искрени и топли пожелния по случай вчерашния ти празник! Hug  bouquet Hug

Бързо оздравяване и на вас,и на Ема! Praynig

Деси,честит Рожден Ден и на теб!Всичко най-хубаво ти желая и най-сладкото бебче на края! Praynig Hug  bouquet

Еск,по-добре сме! Hug А за твоя случай си права да се нервиш! Close Дано намерите решение! Praynig Hug

# 28
  • гр.Варна
Сами, Пебсче , Hug Hug Hug!

Честито 10-то зъбче на Лизинка!   bouquet

Ески, пиках ти на лични по твоя проблем. Peace

# 29
  • Асеновград
ЧЕСТИТ 3ТИ МАРТ!!!

ЧЕСТИТО И НА РОЖДЕННИЧКИТЕ НИ ДНЕС!ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Бързо оздравяване на всички болнички!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт