Отговори
# 45
  • София
Лекси, аз не мога да ти видя снимките, пратих ти покана. Ще чакам да я приемеш, че да гледам и аз, че нямам търпение  Hug

И аз така! Peace
И аз така. Laughing

# 46
  • Бургас
Приех всички покани, но би трябвало с общия акаунт да ме виждате!
Благодаря за коментарите на Люси и Калимей!
Бързо оздравяване на всички

# 47
КалиМей, Ески мерси много!
Лекси и на тебе  Hug аз пък ви видях със септемврийския акаунт Simple Smile много сте хубави!

Мене също така ме съмнява още от началото при нас как са изчислени отопляемите части, защото сградата ни е особена - първите два етажа са много високи, съответно горните вече са по-ниски, накрая и един съсед си направи незаконна пристройка и би трябвало отопляемият му обем да се е увеличил изобщо е една голяма свинщина.

# 48
Здравейте и от мен, отново след дълга липса, но работата ми се оказа доста ангажираща (меко казано). Ние с Алекс сме болни и двамата и днешният празник не ни е особено празничен - стоим си вкъщи и подсмърчаме в унисон. Wink Вече от 5-6 дни го крепя на сополи и хрема + тук-таме покашляне, дано не слезе надолу болестта и си остане само с това "леко" неразположение. Лекарката каза, че е вирус, но на мен ми минава през ума, че може и да е заради пробиващи кучешки зъби. Писна ми вече от тези зъби, пък колко време остава докато ги докараме до 20...
Иначе много държа да ви се "похваля" как моят син не може да казва и една дума, но на скормната възраст от година и половина вече излиза без проблем от кошарата си! От дълбоката сгъваема кошара, в която като се изправи и ръбът му стига до под мишниците, но нашият човек от няколко дни се е научил съвсем безпроблемно да си излиза! Свърши ми рахатлъка от по 5 минутки тук и там, в които можех да поизчистя или да измия чиниите...
Освен това знае как да си пусне компютъра, а после и монитора, за да му светне накрая мишката и той да "действа". Не знам как е направил връзката, че мишката не светва без да е пуснат компютър и монитор, но очевидно я прави. Това дете не спира да ме изумява.  Shocked Също така демонстративно ми прави напук и се държи за контакта и ме гледа нагло-нагло в очите, като дори уж най-страшното ми повишаване на тон и "не" не вършат работа - наглее си до безобразие. Бяга чак като стана и стигна до него и буквално го изстържа от стената+контакта. Не знам какво да правя, за да си засиля авторитета пред него. Уж не го лигавя излишно и съвсем ясно му поставям граници, но той си държи на своето до последно. Поне за мое "успокоение" мен ме слуша доста повече от баща си.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 20:48 от Hexina

# 49
  • гр.Варна
Ески, ще се радвам, ако съм помогнала поне мъничко! Embarassed

Или, ама то било фасулска работа крокито.  chef Непременно ще го експериментирам.  chef
Много благодаря за линкчето!  bouquet

Стискам палци бързо да оздравяват и Хекси, Алекс и Кайче! Praynig Praynig Praynig
Поспаланчице и Мимо е без сополи и кашлица, но поддържа Т. Утре ще го заведем при педиатърката за всеки случай. Sick
И благодаря за пожеланията! Hug

Аня♥♥, наистина чудесна разходка сте си спретнали. Peace
И Валя има голямо желание да се вози на влак и някой ден трябва да я заведа да се порадва детето. Ама при нас не знам дали има от новите железници,че в старите кочинки не ми се иска да ги качвам. ooooh!

Моите дечица вече спят, мъжо е дежурен и време само за меееееееееееен! newsm44

# 50
Леле, като го видях това кроки на Илияна и направо ми се напълни със слюнка устата...  Embarassed Като гладно цигане пред сладкарница се почувствах.  Mr. Green
Или, давай рецептата! То не че ще седна съвсем скоро да го правя, нали уж съм на диета, ама някой ден като имам гала вечеря или реша да съгреша...  Wink

Момичета, ама всички ли помнят на коя дата мъжете са им предложили? Аз нямам никаква представа... Май някъде през февруари беше, ама даже за месеца не съм 100% сигурна...  Embarassed

# 51
  • София
Тони пак повърна на вечеря и досега съм прала, мила и все такива "приятни" дейности  Sick !
Поне няма Т.

И аз не помня датата, когато ми предложи моя мъж. Помня, че беше през лятото, горе-долу един месец след като се събрахме.
Хекси, бързо оздравяване и на двама ви  Praynig !
Порастват децата, спор няма! И захитряват от ден на ден все повече!
При нас "не"-то все още върши работа, да видим до кога  Rolling Eyes !

Аня, за следващия път ти препоръчвам "Хензел и Гретел" (със сигурност сте я чели) - много е хубав спектакъла, класически на параван и мисля, че може да се впечатли  Wink Hug ! Хубава посановка е и "Боризмейко" (българска народна приказка), но там може да се уплаши от ламята, че куклите са доста големи.

Отивам да се хоризонтирам, че много ми дойде днес  Tired !
Лека нощ на всички!

# 52
И аз да се запиша в новата темичка. Честита баба Марта на всички бебоци и милите им майчици и татковци, на Люската специално и голямо ЧРД на патерици( от чудене в скайпа ли, във форума ли, та накрая не стигнах до никъде вчера, сори)- злото да те забрави, както се казва, да си ни жива, здрава и много обичана жена и майка. А Малкия да оздравява и да не те тревожи.
 Мейче, стискам палци Тони да е добре, ама много, както и Пебс и ПОспаланкин шошко, както и на Марито- защо пак толкова болни дечица?
А и честит национален празник- дано в милата ни държавиа се позавъдят повечко достойни хора.
А рожденичките ни да са много щастливи.
О , и ние сме много зле със зъбите нощем особено- стаав, пища, блъска ни и опрделено се чуди как да си облекчи болката( на моменти имам чувството, че се умопомрачава от болка- тия кучешки са ужас).
Вече си имаме 3 бъдещи мами, браво, Деси!
Лекси, и аз искам да ги видя, приеми поканата ми.
Хекси, дано скоро оздравеете- и аз имам такива ядове с Дани- особено за тока- имаме капачки, но го уча, че каот идем някъде няма да вадя капаци от джобовете да ги запушвам по хората- нашия се хили , вика"Кок", т.е. ток и подкача като тръгна към него, ако може в контакта да влезе, луда работа.
Хайде, лека от мен, и спете, спете спокойно и дълго.

# 53
Лекси, да, ама не можем да коментираме лично като сме с общия акаунт Wink

Люси
, помогна и още как!!! Още първия път ми даде вярното нещо!!! Ама пусто, аз гледах за проценти, а те ги били махнали гадовете Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 23:18 от Escarina

# 54
Здравейте момичета, благодаря за пожеланията. wavey
Честита Баба Марта на всички, бъдете живи и здрави.
Честит празник на всички, който днес имат повод да празнуват и наздрави  Wine Glass
Моята малка принцеса разсте, необича да си стои вкъщи, затова използваме и малкото хубави дни  Nature Sun With Face да сме на вън, а  иначе расте и лудее, вече имама 13- сет зъбчета, имитира почти всичко и всички, за съжаление неговори още, но като ви чета виждам че и други дечица все още не са проговорили. Пускам линк към мултиплея със снимки на Ивана, на който му се гледа, ако има проблем пишете http://uinnki.multiply.com/photos/album/6/6#1
Лека вечер, много целувки на всички прекрасни дечица и техните майчета   love001
П.П Болничките бързо, бързо да оздравяват  Hug

# 55
  • морето и сините вълни :)
Добро утрооо

Хекси  оздравявайте бързо както и всички други болнички Peace

Поспаланке,те са ти казали че това е вирус  ,ама си е баш грипът  който се слави с висока Т без никакви други симптоми и след като спадне Т тогава се появявали  дру.симптоми #Crazy

Бързо да се оправяте
Лекси,страхотно сте си изкарали,супер снимки.Вие със сестра ти блиначки ли бяхте???
МнООООООго си приличате,а Алекс ти е одрал кожата на тебе bowuu bowuu
Относно дата когато мъжо ми предложи я помня поради националния празник EmbarassedИнъче и аз щях да я забравя сигурно Joy

лек ден  bouquet

# 56
  • Асеновград
Добро утро   Hug

Лекси, много хубави снимки,личи си,че сте си изкарали страхотно  Hug

Аз най-после да се похваля с 1вото кучешко зъбче   newsm44  голям зор видя Ани последните дни,и ей сега гледам долен кучешки зъб -вижда се вече  Flutter има още 3  ooooh! горните и те всеки момент ще пробият,не мога да видя хубаво.

Болничките как са днес? Дано са по-добре  Praynig Praynig Praynig

Аз също не помня моя мъж кога ми е предложил,но ако беше на някой празник и аз щях да си спомням,заради празника и известната дата  Embarassed

Хайде лек ден от мен  Hug

# 57
  • София
Добро утро! Hug Да се разпиша преди да сме излязли навън. Simple Smile
Майка ми си тръгва днес и ми е много криво, свикнах да си имам компания и помощ, сега пак всичко мен ще чака. Whistling

Аня, за следващия път ти препоръчвам "Хензел и Гретел" (със сигурност сте я чели) - много е хубав спектакъла, класически на параван и мисля, че може да се впечатли  Wink Hug ! Хубава посановка е и "Боризмейко" (българска народна приказка), но там може да се уплаши от ламята, че куклите са доста големи.
 bouquet Пак ще го пробвам Simple Smile, а и искам от време на време да излизам само с него да му обръщам повече внимание. Вече много му липсва градината. Whistling

Дани от вчера не се храни нормално. Щом днес и любимите им звездички малко с настояване си ги изяде. Подозирам, че кучешкият зъб е тръгнал, щото и като го питам 'боли ли те зъбче' и си отваря устата и показва къде боли. Mr. Green Ама като гледам май няма да пробие скоро, поне не се вижда.

Много неприятно с тези болести. Да оздравяват бързо болничките. Hug

# 58
Привет! Hug
Ние първо решихме да имаме бебче и после като разбрахме за него,тогава заговорихме за сватба! Wink Аз все се шегувам с мъжа ми,че ако не е била Лизи,нямаше никога да се оженим! Crazy

Тя не иска да си изяде киселото мляко с бисквити,а сега яде филия с лютеница! Rolling Eyes  Прави ми някакви номера!

Снощи ме побърка!Беше спала само 40 минути през деня и после стана ад!Оставих я без памп,както всяка вечер,в продължение на 1 час я слагах на гърнето през 5 минути и тя не иска да се изпишка,на края тъкмо я вдигнах и направи локва,понеже беше пила много сок! Rolling Eyes  Преоблякох я!Едва я излъгах да си изяде супата!После тъкмо отидох да пълня ваната да я къпем,тя пак се изпикала и омазала и нея,и Мечо! Laughing Тръгнах да я къпя,тя реееееев!И само вика Нани-Нани! Rolling Eyes  Изплакнах я набързо,но не мога с мокра коса да я сложа,хайде със сешуара,тя пак рев!После заспа за 1 минута!Ама направо ме беше подлудила! Simple Smile
И сега качвам едно клипче как говори.Вече направо мога да кажа,че си проговори-казва изречения от 3-4 думи!Например-Мама купи Нино Ок!Мама да купи Данонино и Сок! Laughing  А тате купи бони конад!Тате да купи бонбони и шоколад! Laughing  Също вариантите са тай-чай;кЕфе-кафе! Laughing

Хайде стига съм се хвалила! Embarassed

# 59
Пебс,и ние бяхме така.Но то на 19 години вариантите са малко. WinkС нетърпение чакаме клипчето.
Честито зъбче на Лизи Ние както изоставахме със зъбките,сега гледам сме ви подминали. HugКрасии,дано вече нямате зор със зъбките Hug
Иначе и за нас контактите са като магнит.Лошото е,че взе да си вади сам капачетата.
Онзи ден ходиха на разходка с татко си и когато се прибирала,Добромир не искал да слиза от колата.Татко му се направил,че си тръгва и загасил лампата,а нашия калпазанин си светнал плофониерата в колата.
И ние думата Не,въобще не я отразяваме.Прави каквото си иска и все той да е намесен.Когато слагаме или вдигаме масата  и той иска да носи.В последно време се е научил ,когато ми прави на инат ,да отваря шкафа с подправките.Взема първият му попаднал пакет и го изсипва.но аз сложих най-отпред дафиновия лист и той пак-отваря шкафа ,грабва пакета и го обръща,но падат едно -две листенца.И като се почна един рев.А на мен ми смешно. Laughing LaughingПонякога знам,че трябва да му се скарам и да му обесня,че това не е хубаво.Но немога да застана сериозно.Какво ли ще правим незнам
Виждам много болнички-всички да оздравяват,ей.Да няма болни дечица.

Беринка,скоро не е писала newsm78Дано да са добре
uinnki ,принцеската е много е пораснала Blush

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 12:58 от naskaa

Общи условия

Активация на акаунт