И аз така!

аз пък ви видях със септемврийския акаунт
много сте хубави!
Вече от 5-6 дни го крепя на сополи и хрема + тук-таме покашляне, дано не слезе надолу болестта и си остане само с това "леко" неразположение. Лекарката каза, че е вирус, но на мен ми минава през ума, че може и да е заради пробиващи кучешки зъби. Писна ми вече от тези зъби, пък колко време остава докато ги докараме до 20...
Непременно ще го експериментирам.

!
!
! Хубава посановка е и "Боризмейко" (българска народна приказка), но там може да се уплаши от ламята, че куклите са доста големи.
!
да сме на вън, а иначе расте и лудее, вече имама 13- сет зъбчета, имитира почти всичко и всички, за съжаление неговори още, но като ви чета виждам че и други дечица все още не са проговорили. Пускам линк към мултиплея със снимки на Ивана, на който му се гледа, ако има проблем пишете http://uinnki.multiply.com/photos/album/6/6#1

голям зор видя Ани последните дни,и ей сега гледам долен кучешки зъб -вижда се вече
има още 3
горните и те всеки момент ще пробият,не мога да видя хубаво.

Да се разпиша преди да сме излязли навън. 

! Хубава посановка е и "Боризмейко" (българска народна приказка), но там може да се уплаши от ламята, че куклите са доста големи.
Пак ще го пробвам
, а и искам от време на време да излизам само с него да му обръщам повече внимание. Вече много му липсва градината. 

Аз все се шегувам с мъжа ми,че ако не е била Лизи,нямаше никога да се оженим! 
С нетърпение чакаме клипчето.
Красии,дано вече нямате зор със зъбките 
Дано да са добре