Отговори
# 60
Уинки, страхотно е че се разписа  Hug, а Ивана е голям бонбон, страшна коконка, много е пораснала и е станала още по-сладка!

Пебс, браво на Лизката за говоренето, разгледах й новите снимки, голяма бонбонка с опашките

Краси, честито Ви кучешко зъбче

Дано всички болни душички днес са по-добре  Praynig

Ние утре сме на ДК и за ваксината. Много ме е страх от 4тия прием, комшийчето наскоро напреви 40 градуса от 4тия пентаксим.

# 61
Дани,видях и мерси за коментарите! Hug
Защо пък от 4-тия прием да има реакция?Странно,ако първите пъти не е имало! newsm78 Лизи много леко понасяше Инфанрикса.Сега края на март ще й слагаме 4-тия,дано пак нямаме проблеми!И за вас ще стискаме палци утре! Praynig
А като бяхме в болницата имаше едно бебенце,което беше направило някаква реакция,но не знам от каква ваксина! Rolling Eyes

uinnki ,щях да забравя да ти кажа колко порастнала е малката принцеса! Heart Eyes Страхотна е станала.Ама аз почти не си спомням как беше като малка! Crossing Arms Толкова време не беше ни я показвала,че я забравихме! Naughty Hug

# 62
ДаниМакс ние сме го взели пентаксима в хладилника но реших малко да поизчакам заради тия вируси, нашата педи каза от 1 до 1.5 години след предния прием че трябвало та не го бързаме.

Уинки много ти е сладко момичето!

Пебси браво на малката за говоренето, дай после клипчето да гледаме.

Ние "не"-то също не го зачитахме освен ако не му го кажа много скарано, но тогава пък околните се възмущават как му се карам, но от известно време забелязахме че с баща му има ефект като му каже той "не! аааа!" и особено а-то накрая и даже оня ден като му казахме и двамата "аааа" и той се разрева горкият. Мисля че вече разбира като е направил беля и почва да реве.

# 63
# 64
  • у дома с любимите си хора
Здравейте !

На болничките-бързо оздравяване и по едно  Hug

Хекси,моят мъж- поне 5 пъти ми е предлагал,аз все се дърпах Stop,ама накрая се предадох.Трява ли да ги броя и 5-те пъти? Mr. GreenВиж,той много помни романтични дати за неща от рода-първа целувка,първо излизане,първо обичам те.... и винаги на тези дати имам малки подаръчета или изненади.Ако щеш ми вярвай ама за 16 години познанство и близо 8 години брак не ги помня. BlushНО той не забравя.И не ми се сърди за това,щото ще ми трябва органайзер Grinning

# 65
Привет и от нас

uinnki много сте сладки и двечките  Heart Eyes Много е пораснала твоята госпожица  Flutter

Аня , лоша работа като свикне човек с помощ, после много нанагорно идва  Tired Аз нали съм сега с мъжо баба му, много ми помага и имам време да драсна някой ред  Party
И Криси беше доста зле с яденето, то и още е така де, само вчера си хапна повечко, но и аз подозирам, че е от кучешките, защото при нас и четирите са се показали и растат едновременно  ooooh! Но и този зор ще мине  Hug

Хайде болничките на отчет и да нямате повече неразположения  Praynig

Краси, честито ви зъбче и дано другите не ги усетите  Hug Heart Eyes

ПП и аз не помня кога преговаряхме да се взимаме  Wink Embarassed

pavlinadidko много е страшно с тези контакти   Sad Дано да стават безинтересни в скоро време, че не можеш все по него да вървиш и да го следиш кога ще има желание да си порови  Crazy

Хекси,  крокчо е много лесен и рецептата е сполучлива (щом на мен ми се получи, а не съм много по месенето  Wink)
Ще пиша рецептата направо тук, ако някой друг реши да го направи.
За тестото:
500гр брашно,
250 мл прясно мляко,
2 с.л.растителна мазнина,
кубче мая, аз сложих половината, че много ми се видя
1 яйце,
щипка сол,щипка захар.
Като го омесих, направих дупка в средата, намазах с олио, за да не хваща коричка и завих с кърпа, на топло да втаса.
Като стана готово го разточих върху хартия за печене (за да не го обезформя като го местя), нарязах и сложих плънката и го оформих. Ето  тук има подробни снимки как точно се прави.
За плънка сложих пилешко месце, царевица, варени яйца, кисели краставички, гъби и настърган кашкавал.
Става със всичко, кой каквото обича, може и сладък да се направи  Wink
А този пост го пиша 4 часа вече  Crazy

Пебси многоо е сладка Лизи, страхотно говори и всичко й се разбира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да я нагушкаш хубавелка от мен  Hug

# 66
Pebs, Лизи е голяяям бонбон.

Илиянче, чак сега виждам крокодила и съм адски впечатлена.

Вилиан, такива мъже като твоя, под дърво и под камък хората ги търсят.

Ние сме с гнойна ангина и ще се самоубия. Васил си повръща антибиотика - "Зинат", който е една лепкава гадост с вкус на дъвка. Детето е мега стресирано вече и май-май ще го спирам този сироп. 4 дена мъчения са предостатъчни за всички ни.

# 67
Илиянче, Hug и за вас!
А тоя Кроки много ме впечатли и мен!Тестото и плънката-добре,ще се справя,ноооо после! #Crazy Струва ми се адски сложно,а и не знам руски! Laughing Ама мъжО ще превежда! Wink Ще пробвам някой път! Hug

Вилиан,аз съм като ммъжа ти! Mr. Green А моя е като тебе,но и аз не му се сърдя! Wink Аз помня първата среща-24.04.После на всеки 24 ми подаряваше роза! Heart Eyes

Емук,къде се загубихте вие?Много лошо,че сте болни! Sad Времето ли е скапано,не знам,ама много болни има! Tired Дано се оправяте бързо,както и всички други! Praynig

# 68
  • София
Здравейте от нас!

На болничките пожелавам леко и бързо да им се размине. Емук, не спирай антибиотика, да не вземе да ви повтори, по-добре го замаскирай с някакво ядене, да не се усеща на вкус.

Хекси, както и при възрастните, на едни им вървят езиците, други са по техническата мисъл, а трети са спортни натури. Като гледам на Пепи заложбите за сега, май го влече към екстремните спортове  Wink

Той е нещо много скаран с гърнето, всеки път ми сигнализира с "акаааа"и то не фашива тревога, обаче посмъртно не мога да го накарам да направи чупка в кръста и да седне на гърнето. Каня го всеки път, но той ми казва твърдо "Ние" и аз си му слагам памперса, след което си свършва работата.   

Гледам за някакви романтики говорите. Моят мъж понеже е доста опериран от подобни изпълнения, не помня да ми е предлагал. Всъщност първо се роди Дани и подписахме, когато той беше на 11 месеца. Явно в някой светъл ден мъжът ми ми е казал нещо от сорта да запазя дата и ресторант и до тук приключва романтичния момент, но така или иначе се бяхме взели вече.

Лекси, супер снимки. То бива, бива сини очи, ама ваш'то се не трае. И да не си се оплакала повече от детето, толкова добричко изглежда.

# 69
Еми, лошо че и вие сте болнички  Sad Дано се оправи с АБ щом се налага да го пие и да минава  Hug

Пебс, не е нужно да знаеш руски (аз също въобще не го разбирам) снимките са доста подробни, аз дори по памет го правих, защото сайта точно в този момент не работеше  Crazy А Лизи е страхотна на аватара ти  Heart Eyes

Вилиан и аз забравих да отразя подобаващо твоя мил и романтичен съпруг. Наистина е приятно когато те изненадат така  Hug
Моят помни РД, кога е била сватбата (но това подозирам, защото беше не толкова отдавна  Crazy) но други подробности и той като мен, не ги помни  Blush

# 70
  • Бургас
Привет,
всички болни да оздравяват!
Хекси, поздравления на Алекс, явно е много сръчен щом излиза от кошарата и моето разбиране към теб. Но детето пораства
Анитка, не сме близначки. Сестра ми е с 4 години по-малка от мен.
Кали, благодаря за комплимента за сините очи. А Алекс на почивката беше много кротък. Явно трябва по-често да го водим.
Илиянче, поздравления за крокодила!
Вилиан, браво на твоя съпруг.
Уники, 4 снимка ми е любима, много е сладка с опашчицата!
Аз пък помня всякакви дати, имена, цифри, години и много ненужна информация
Пебс,  Hug за Лизи

# 71
Благодаря ви за съпричастието, момичета.

Kali, с нищо не мога да го замаскирам това чудо. Повръща го заедно с всичко, което е ял преди 2 часа. Лекарката го видя и отсъди, че вече няма гнойни налепи, но гърлото му е все така червено. Дано мине някак си от само себе си. Давам му едни капки - Умкалор. Да видим до къде ще стигнем. Кали, накефи ме как описа "романтиката" на съпруга си  Laughing

Лекси, пропуснах да кажа, че Алекс е една синеока кифличка  Hug

# 72
  • Асеновград
Нищо не съм чела,че цял ден нямах нет.Само бързам да кажа,че както беше 1 кучешки,вече са 3  Shocked Shocked Shocked
Сега отивам да чета  Hug

# 73
Благодаря на всички за милите и красиви думи  Hug
Отново пожелавам скорошно оздравяване на всички болни дечица  Praynig
Краси честити три зъбчета  Hug
 И отново да си кажа че всичките ни вече порастнали бебоци са големи бонбончета    love001

# 74
  • Асеновград
emuk,бързо оздравяване на Васко  Praynig Praynig Praynig много кофти с тоя АБ!

Пебс,браво на Лизи,и ние сме подобни  Grinning

За 4-тия прием н а Пентаксима и нашата педи каза,че точно от него доста деца вгидат Т,дори и от първите 3 да не е имало никаква реакция.И Ани вдигна от 4тия прием,въпреки,че преди това не е имала никакъв проблем- 37,4-37,5 за 1 ден и после нищо Peace
.

Общи условия

Активация на акаунт