Отговори
# 30
Честит Рожден Ден Уинки (пиши как е Ивана  Hug)!

Честит Рожден Ден и на Деситата!

Да сте живи и здрави и много щастливи!

Дано Тони, Мимо и Пепс се справят бързо с вирусите  Praynig

Екс, съчувствам ти за неприятностите с топлофикация, не може да им се хване края. Все повече се убеждавам, че без парно е май по-добре.

Нещо не ми е празнично днес, кварталът ни е потънал в пластмасови торбички и боклуци, направо ме е гнус да изведа детето на разходка. Чух, че вече можем да ходим да си плащаме местните данъци - единият от които (и то по-високият) е данък смет  #Cussing out!

# 31
  • Бургас
Честит 3-ти март! bg
Честит рожден ден на всичките ни рожденици днес! Много здраве и късмет!
Бързо оздравяване на Пебс и Тони Бонбони!
Честито зъбче на Лизи!
Успешно взимане на изпитте на Ваня и разрешаване на семейните проблеми!
Ето ги снимките от почивката
http://lexy11g.multiply.com/photos/album/4/Borovec
Хубав ден на всички!

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 14:01 от lexy

# 32
Лекси, много сте готини, страхотно свежи снимки! А Алекс е копие на синеоките мама и леля

# 33
  • София
Честит 3-ти март!!! bg
И честито на рожденичките!

Мързи ме да пиша. Crazy

# 34
  • София
Привет на всички!

'ДЕСИ'  Hug !!!
С пожелания за едно чудесно бебче и много щастие заедно с батко Деян!

Пебс, честито ви зъбенце   bouquet !
Дано бързичко да се оправиш и малката сладурка да не прихване  Praynig !!!

Люска, дано при вас Т да е само от зъбки и Мимо си е ОК  Praynig Hug !!!

Аня, хареса ли на Емко "Снежанка" ?

Ние с Тони изкарахме сравнително спокойна нощ, само с 3 ставания от моя страна.
Много късно заспа, с много рев, защото го дразнеше носленцето с тоя постоянен теч от там  ooooh! !
А и то, милото, нали му е за първи път разболяването и не знае какво му е, и съответно само хленчи  Sad !
Към 1:30ч. се събуди, че носът му беше запушен, сложих капки, пи вода като за световно и заспа. Повече не се е будил до 9:00ч. сутринта  Shocked . Аз само ставах още два пъти да го проверявам за температура - стоеше си на 37.4.
Днес ми се струва, че е по-добре. Сутринта татито му е дал половин доза Панадол, че е вдигнал до 38Т, но бързо я е смъкнал и досега, пу-пу  Praynig, не е вдигал. Носленцето тече, но не му се е запушвал от сутрина. Апетитът му е понамалял, категорично отказа супата на обяд, изяде само манджата, а и сутринта е изял само половината от закуската си. Но го приемам нормално за сегашното му състояние. Хубавото е, че пие много вода, поне там да не го мисля. Не е и повръщал след вчера.
Дано сме овладяли положението и да не се влошава, а само подобрява  Praynig Praynig Praynig !!!
Утре педката ще го прегледа и ще каже повече!

Благодаря на всички, че ни мислите и за пожеланията   bouquet  bouquet  bouquet !!!
Оивам да гледам снимките на Лекси  Flutter !
Цунки за сега!

# 35
Честит празник!
Честит рожден ден на Деси и Уинки!  bouquet

Момичета защо само на лични, и аз имам същия проблем с парното - майка ми е инвалид, живее сама, изключила е всичкото парно (топли се с ток за който плаща 70лв на месец) и има 80лв за общата сградна инсталация или както там се води (+ 40 за топла вода). Ми то няма да й стигне пенсията ако беше сама, щеше да трябва да си продаде апартамента и да иде да живее някъде без топлофикация. Не ми се пише повече по този въпрос, но много ви моля ако имате информация какво може да се направи дайте я и на другите.

КалиМей от къде поръчваш ядене?

Стискам палци на Тони и Мимо и Лизи и всички да оздравяват!  Heart Eyes

# 36
  • София
Мунка, ето от ТУК. Има голям избор от заведения, не е само едно!
Аз обикновено поръчвам от една пицария, която е тука до нас и за половин час ми носят всичко.

# 37
  • морето и сините вълни :)
Аз пък искам да ви кажа че днес на  3-ти март преди 4 год.мъжо ми предложи bowuu bowuu bowuu

Честит празник  на всички Рожденнички както и на всички БЪЛГАРИ  bouquet  bouquet

# 38
  • Бургас
Анитка и на мен така, само че преди 6 години ми предложи!

# 39
  • София
Е, Ани, Лекси, честит ви двоен празник! Wink На мен пък ми предложи навръх Нова година (преди 6г.).

КалиМей, не му хареса. Може би защото не е по приказките и Снежанка нито сме му я чели, нито на филмче я е гледал (предпочита Том и Джери, Тарзан, такива), също се поуплаши от огледалото и царицата, та едвам стоя до към края. Излязохме да пишка и то свърши. Laughing Ще го пробвам пак на нещо по-забавно. Но пък декорите им бяха много интересни (поне за мен Mr. Green).
Бързо оздравяване на Тони! Praynig Hug И на Лизи, Пебс, Мимо, стига толкова болести вече! Hug Hug

Ние пък вчера си направихме еднодневна екскурзия до Банкя с влака. Mr. Green Голяма атракция беше за децата, влакчето и в двете посоки беше от тези малките, новите, приятно, чистичко, а в Банкя спокойно и чист въздух, птички пеят... Party

# 40
  • Варна
Здравейте момичета! Честит празник на всички!

ЛЮСИ, честит рожден ден на патерица! От сърце желея да си все такъв положителен човек, обичана жена и мама!Много радост да ти носят малките сладурковци!
Честито и на днешните рожденици!

Нямах време да чета последните дни. Моя шошко и той болен. Попрочетох по диагонал - няколко мами се съмнявят че температурата е от зъбите. Бъдете нащрек! Има гаден вирус без никакви симптоми. Ние сме с него. Детето играе, весело е, няма сополи, нито кашли - абе нищо! Снощи го събличам за къпане и изведнъж ми се стоеи много топъл.Меря темп. - 38,7! Днес цел ден поддържа. Водихме на лекар и казаха че има такъв вирус сега - без никакви симптоми....

Бързо оздравяване на всички!!!!! Другите - пазете се!

# 41
Аз пак влизам за бързо да кажа, че отново след 3 дни здрави сега пък кашляме. Ще се гръмна вече!
Честито на празнуващите и бързо оздравяване на всички!

# 42
Еее, аман от болести вече  Confused Дано бързо да оздравяват всички малчовци, че и големите покрай тях, че нас май повече ни държи  Sad Praynig

Деси много обилна почерпка  Wink Да си здрава и винаги усмихната  Hug

И на празнуващите годишнини също да им е честито   bouquet

Пебс, честито ви зъбче  Hug

Люска ще ти драсна на лични  Hug

Лекси, забравих да кажа, че сте мнооого сладки, страхотно време сте улучили и Алекс много се е забавлявал  Hug

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 19:48 от iliqna

# 43
Люси, Лекси, много много ви благодаря, момичета!  Hug Hug Hug Hug

Munka, специално за теб, ето какво са ми пратили момичетата (Лекси и Люси):

1)
Съгласно чл. 142, ал. 2 от ЗЕ топлинната енергия за отопление на сграда – етажна собственост, се разделя на:
• топлина енергия, отдадена от сградната инсталация;
• топлинна енергия за отопление на общите части и
• топлинна енергия за отопление на имотите.
В съответствие с чл. 143, ал. 1 и 3 от ЗЕ, топлинната енергия, отдадена от сградната инсталация, при прилагане на дялово разпределение чрез индивидуални разпределители, се определя в процент не по-малък от 15 на сто и не по-голям от 30 на сто от топлинната енергия за отопление на сградата – етажна собственост, по предложение на търговеца
(фирмата за дялово разпределение - ФДР) или на топлопреносното предприятие и с решение на Общото събрание на етажната собственост, като при липса на решение се приема минималният процент. Топлинната енергия, отдадена от сградната инсталация се разпределя между всички потребители пропорционално на отопляемия обем на отделните имоти по проект.

2)
Количеството енергия, което всички потребители в една сграда заплащат през зимния период като дял от топлоенергията отдадена от общата сградна  инсталация, е  различно всеки месец.  Това количество вече не се определя от Общото събрание като % от енергията за отопление, а по изчислителен път, съгласно  Методика за дялово разпределение на топлоенергията приложена към НТ 16-334/06.04.2007г. об. в ДВ 364/24.04.2007г.

За съжаление май второто е вярно и сега трябва да прегледам това НТ 16-334/06.04.2007г. об. в ДВ 364/24.04.2007г., за да видя как точно става това изчисление, че е безумие всичко, което става с това парно....

Лекси, аз не мога да ти видя снимките, пратих ти покана. Ще чакам да я приемеш, че да гледам и аз, че нямам търпение  Hug

Бързо оздравяване на всички болни желая!!!  Praynig

# 44
Лекси, аз не мога да ти видя снимките, пратих ти покана. Ще чакам да я приемеш, че да гледам и аз, че нямам търпение  Hug

И аз така! Peace И на други пратих! Wink

Общи условия

Активация на акаунт