Къде на море с 700-800лв /за провинциалисти /

• 34 109
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
оу с тези пари през юни и на слънчев бряг можете да отидете и то на All Inclusive на Слънчев бряг в хотел Перла за всички вас /2ма с дете/ , но през Юни, за по- късно не знам къде можете да се вмъкнете , освен в някаква мизерия!

# 91
Ще намери къде да се вмъкне,не бери грижа.Аз да ти кажа не знам цените на Слънчев бряг,защото не съм ходила никога там-нямам пари юли и август да си платя за хотел там-предпочитам "мизерията"-Китен,Приморско,Ахтопол,Цинеморец...къмпинги.

# 92
В крайна сметка избрахме Китен
Къде в Китен сте били?

Иначе по темата - хл Кремиковци Китен, с басейни, беседки и т.н., в горичка до плажа - цена 45лв двойната - 7 нощувки идва 315лв и остават още близо 400лв /коети си е близо 60лв на ден/ за харчене и 100 пътни - така се вмествате в лимита 800  Wink

В хотел Кремиковски съм била доста отдавна и за тогава беше добре,ресторанта беше като стол,но вече не е ли много стара базата?Само да кажа че аз вече избрах къде ще ходим и резервирах но мисля че темата ще даде полезна информация за всички които ще ходят на море в Б-я тази година.И да кажа-да-за м.юни са много ниски цените но немисля че ще е достатъчно топло имайки предвид колко е кофти времето този година  Wear Umbrella  Nature Partly Sunny

# 93
...И да кажа-да-за м.юни са много ниски цените но немисля че ще е достатъчно топло имайки предвид колко е кофти времето този година  Wear Umbrella  Nature Partly Sunny

Позволете да споделя нещо по темата - от хора, живеещи в Китен, съм чувала, че юни и началото на юли са най-подходящи за море там, тъй като през август по някаква причина много често било дъждовно дни наред. Според тези мои познати именно юни е на-подходящото време за летуване там  Peace

# 94
Кремиковци не зная как е като условия, защото не съм ходила, но четох отзиви, които са повече положителни. Предимства - близо до плажа, до горичката, с два басейна, ресторанти, беседки и кътове, това мога да кажа. дадох го като пример за вместване в 700-800лв. За Слънчев бряг - далеч по-голяма сума трябва дори юни. Под 60лв на ол инклузив и то НА ЧОВЕК няма, да не говорим, че трябват още доста пари, защото не виждам нормален човек, който 7 дена да не излезе от хотела и да яде нон стоп на шведска маса  Wink Като прибавим отдалечеността на по-евтините хотели от плажа, което е нормално и това, че цените в заведенията за доста по-високи от южните малки местенца...цената идва далеч над 800лв за четиричленно семейство.

За Китен силно се надявам това да е истина за времето, защото ние ще ходим от12ти юли.

# 95
  • София /Абсурдистан
Иначе по темата - хл Кремиковци Китен, с басейни, беседки и т.н., в горичка до плажа - цена 45лв двойната - 7 нощувки идва 315лв и остават още близо 400лв /коети си е близо 60лв на ден/ за харчене и 100 пътни - така се вмествате в лимита 800  Wink

Ще дадеш ли координати на този хотел, може и на лични. Аз съм ходила там преди много години и беше добре, но съм загубила тел. за резервации, а техен сайт не мога да открия.

# 96
http://www.aquatour21.bg/home/index.php?option=com_content&t … d=18&Itemid=9 от тук ми изпратиха отговор и оферта - цена на двойната за юли 45лв, а за стая от вила - 60лв, били по-луксозни,
иначе тук има и снимки -
http://pochivka.bg/o-1145-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D0%BA% … D0%B2%D1%86%D0%B8

Иначе в Равда, цени 40лв на стая са хотелите Криси, Кристал, Бригантина...

# 97
  • София /Абсурдистан
Много благодаря   bouquet

# 98
viliko, аз съм писала и в темата за Китен. В хотел Феникс бяхме ние, препоръчвам го, но е далеч от плажа

# 99
огън момиче , че то тези места станаха по скъпи от Слънчев бряг и лудница е по- голяма, от това , че всеки мисли ,че на Китен, Лозенеци , Синеморец и т.н е тихо , ефтино и спокойно- да ама беше сега всички на там отиват. А на Слънчев бряг в " Джани " например , супер заведение - можеш да хапнеш ама доста добре за 5 лева и да пийнеш по халба биричка за 2,50- 3 лева, че на мен там ми се стори по- ефтино от София, че и тълпа и дандания нямаше по улиците, а в Китен по улицата ходя на вереф и ме блъскат като животно. Не знам , аз нищо не печеля от това да изкажа мнение за Слънчев бряг / може пък да искам общината да ми плати някой лев, че се застъпвам за тях  Wink/, но към момента го предпочитам. Но и съм много отрицателно настроена по въпроса , за безобразното стройтелство там- просто това е престъпление, унищожиха , най- хубавите дюни и пясъци в света, по мое мнение, щото съм ходила и на Карибите и на Бермудите и на Рио , като плажа, пясъка и дюните , който имаше , казвам имаше Слънчев бряг , никаде по света не съм видяла- а ние ги унищожихме, СРАМОТА И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

# 100
Никой не отрича хубостите на Слънчев бряг, ама айде да четем темите - тази е за евтина почивка до 700-800лв  Crazy

# 101
 Laughing viliko , ама как не чета темата, аз говоря за хотели на слънчев бряг за цена в 3* хотел 70 -80 лева на ден, но за юни ,както казах! Но не искам да натрапвам мнение, всеки да ходи там където ще се чувства добре и му е изгодно. Аз по къмпинги и лоша хигиена не мога да ходя и да водя семейството си. Все пак става въпрос не само да почиваме , а и да се грижим за здравето си, ходихме в Хърватска на квартири, ами там квартирите изключително евтини/ по 40 ерво на ден за апартамент за 4 ма/ , а такава чистота и красота в тях , че се засрамих от нашите съграждани , дето дават квартири по нашето море- на високи цени, според условията който предлагат и мизерията в която настаняват хора и то с малки деца.

# 102
Еми не четеш определено - ако стаята в най-добрия случай е 80 лв /което честно казано не ми се вярва, защото под 60лв на човек просто не съм виждала, но ако ти си открила такива хотели -  пусни линк!!!/, то само нощувките значи идват 560лв, отделно път и джобни...
За къмпингите вече говорихме, дори спорихме, така че затварям тая тема. Но нека бъдем точни с информацията си и даваме коректни предложения на пуснатата тема.

# 103
  • Linz
Хотел Грийн Парк в Китен.

# 104
http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=102
ето цените, в най-добрия случай, при сравнително неподходящо за море с деца време - началото на юни - цена на двойната с изхранване на шведска маса е 78лв...

Общи условия

Активация на акаунт