За добрата козметика - 2

• 139 339
  • 943
  •   1
Отговори
# 420
аз пък да ви кажа съм на 35 години и от 1 месец ползвам козметиката на немската фирма LR! тя се предлага напринципа на ейвън и орифлейм, но е поне около 5 пъти /да не кажа и повече!/ по-качествена от тези посочените. по професия ксъм козметик и ползвам тези продукти и в салона си. първоначално продуктите изглеждат доста скъпи, но те са доста добро количество и могат да се използват дори около 6 месеца. аз съм със смесена кожа /доста лъщяща на места!/ и откакто ползвам дневният им крем няма лъщене и порите ми се свиха-дори мъжът ми го забеляза!!!! Laughing

ако искате повече информация-пишете ми на мейла! radoslavaveleva3@gmail.com

# 421
Козметиката на LR може да се отразява добре на лицето, но съдържа парабени и други вредни съставки.

# 422
не е вярно. не съдържа парабен. изрично е посочено на всяка опаковка. точно с това са по-добри от другите.

# 423
Искам да попитам за крем на ДОЛИВА със следния състав:
Doliva Intensive Cream:
Aqua, Diethylhexil Carbonate, CAprilic/Capric Triglyceride, Olea Europaea Oil, Simmondsia Chinesis Cera, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Cera alba, Polyglyceryl-4 Isostearate, Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Parfum, Tocopheril Acetate, Sodium Chloride, Retinyl Palmitate, Retinol, Sodium Ascorbate, Phenoxyethanol, Benzyl Alchohol, Potassium Sorbate, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Butylphenyl Methylpropional, Linalol, Citronellol, Limonene, Benzyl Salicylate, Eugenol, Geraniol.

Има ли  вредни съставки и удачен ли е за превенция на бръчки, както и има ли слънцезащитен фактор, тъй като аз не виждам такъв..... или поне не го разпознавам Embarassed

# 424
ranimi някъде назад в темите беше коментиран този крем. Добър е!
radivel с тоя LR сте много нахални!

# 425
По темата има много мнения,но не съм много съгласна,че аптечнана козметика е много качествена.Аз ползвам кремове на Кристиан Диор и когато ги ползвах тогава разбрах,колко са добри,резултатите са невероятни,но кремовете трябва да се сменят и съм на Ланкоме -Хидра Зен-невероятен и т.н.Момичета опитваите смело,резултати ще има!Доволна съм и от Биотерм,а не от Биодерм,а любимият ми е на Лабриер,без коментар!

# 426
това пък не го разбрах...за нахалното..... Rolling Eyes

# 427
Искам да си взема една маска за коса,отдавна съм й хвърлила око Laughing,маската е за боядисана коса,но ме интересува дали става за мазна коса и дали придава обем ,защото съм с рядка коса и малко обем ще ми е от полза Mr. Green,и изобщо добри съставки ли има?
Ето я и маската:
MYPA с алое вера  :aqua,aloe barba-densis leaf juice,cetyl alcohol,glyceryl stearate se,isopropyl myristate,ethylhexyl methoxycinnamate,glycerin,panthenol,tocopheryl acetate,iacinamide,guar hydroxypropyl trimonium chloride,hydroxyethylcellulose,parfum,lacton,citric acid,linalool,phenoxyethanol,methylparaben,ethylparaben,propylbaraben,butylparaben,isobutylparaben,ci 19140,ci 42090
Ако може и мнение за това?
По принцип аз избягвам да се изказвам за продукти за коса, защото не съм капацитет. Не съм наясно кои продукти постигат обем, за мен маските за коса са сгъстени балсами... В тази маска има ув филтър - това е нещото, което ми направи впечатление. Кондиционерът ми е непознат, но ми звучи добре.  Crazy Обаче ми се струва малко количеството. Активните състевки не са кой знае какво, консервирано е с парабени - цялата гвардия. Мисля, че може дасе  изисква от маска за коса повечко - и като активки и като наличие на натурални масла и поне малко силикони да бяха сложили...
Пак казвам - не съм много наясно и по добре ще и СI да си каже мнението.  Peace
Средна хубост - има ниацинамид (много полезен за скалпа), Д-пантенол (регенератор), гуар-кват е кондиционера. И с това приключва позитивното - всичко останало е пълнеж.
Не придава обем в никакъв случай, незнам дали е с отмиване или без, но ако е второто - така ще утежни косъма, че направо ще се сплеска!
Относно "изчезването" ми - повярвайте, не е само оттук - твърде много ангажименти имам тези дни!
И понеже само на 1-2 човека не е нито във физическите, нито в умствените възможности, да консултират чудесни мами като вас по всички въпроси, вероятно до няколко месеца ще има място, където ще се включат доста повече експерти в областта.
Много благодаря за отговора Simple Smile

# 428
  • София
Здравейте, до сега само се възползвах от информацията, която давате...  bouquet
След препоръка на моя позната си взех крем и гел за околоочен контур с ройбос, тъй като тъмните кръгове и на мен са ми проблем.
Пиша състава, с тайната надежда, че това ще е кремчето,  отговарящо на критерия-ниска цена-високо качество Mr. Green

Aqua, Steareth-21, VITIS VINIFERA, PRUNUS ARMENIACA, ASPALATHUS, CAPRYLIC/CAPRILIC TRIGLYCERIDE, GLICERIN, PHENYL TRIMETICONE, CYCLOMETHICONE, DIMETHICONE, Steareth-2, TOCOPHERIL ACETATE, RETINYL, PALMITATE, PANTENOL, ACRYLATES/C10-30, ALCYL ACRYLATE, CROSSPOLYMER, BHT, EDTA, TEA, METHYLPARABEN, PROPILPARABEN, PARFUM, BUTYLPHENYL, METHYPROPIONAL
Пише, че влияе върху тъмните кръгове и фините линии около очите, с екстракт от екологично чист Ройбос, притежаващ силно регенериращои успокояващо действие.
Момичета, CI ще се радвам да споделите мнения за кремчето.
За околоочен крем мисля, че можеше да е малко по нежен.  Crazy Тези емулгатори не ми допадат. Парфюмиран, консервиран... Като цяло мисля, че не е много удачен вариант както  за тъмни кръгове, така и за околоочен продукт.
Много благодаря  bouquet, значи отново на дневен ред е околоочният крем- да му се невиди, толкова ли е трудно да се направи действащ , но и щадящ продукт за тази деликатна зона.
Дайте съвет, към какво да се насоча Praynig

# 429
Моля за мнение, на кой от двата слънцезащитни кремове да се спра.
1. Subrero SPF 40-Iggredients: water,styrene/acrylatescopolymer,C12-15alkyl benzoate,ethylhexyl methoxycinnamate,zinc oxide,homosalate,cetearyl alcohol, acrylates/C12-22 alkyl methacrylate copolymer, sodium lauroyl oat amino acids, hydroxyethyl acrylates/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, squalane, caprylyl glycol, cetearyl clycoside, dimethicone, tetrasodium EDTA, polysorbate 60, ascorbyl palmitate, tocopheryl acetate, retinyl palmitate, chlorphenesin, phenoxyethanol - Интересува ме доколко е натурален.
2. Soltan 50+ Ingredients: Aqua,C12-15alkyl benzoate,Glycerin,Methylene bis-benzotriazoyl tetramethylbutylphenol, Octocrylene,Ethyl butylacetylamino propionate, Isotridecyl salicylate, Butyl methoxydbenzoylmethane, C18-36 acid glycol ester,Ethylhexyl salicylate, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Isonanyl isononanoate, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Dimethocone, Adipic acid/diethylene glycol/glycerin/crosspolymer, Diethylhexyl butamido triazone, Butyrospermum parkii butter, PVP/eicosene copolymer,Decyl glucoside, Phenoxyethanol,Potassium cetyl phosphate, Parfum,Tocopheryl acetate,Acrylates/vinyl isodecanoate crosspolymer,Vitis vinifera seed oil, Propylene glycol,Potassium hydroxide, Dimethyl oxazolidine,Dipropylene glycol, Xanthan gum,Tatrasodium EDTA,Butylene glycol, Panax ginseng extract, Sodium ascorbyl phosphate,Aminomethyl propanol.

# 430
water,cetearyl alcohol,glycerin,stearalkonium chloride,behentrimonium methosulfate,panthenol,dimethicone,simmondsia chinensis(jojoba)seed oil,hydrolyzed wheat protein,hydrolyzed soy protein,tocopheryl acetate,retinyl palmitate,ascorbyl palmitate,phospholipids,sodium riboflavin phosphate,amodimethicone,trimethylsiloxyamodimethicone,cetrimonium chloride,sodium pca,hydroxypropyl guar,hydroxyethylcellulose,trideceth-12,c11-15 pareth-7,C12-16 PARETH-9,phenoxyethanol,methylparaben,propylparaben,ethylparaben,butylparaben,isobutylparaben,parfum,benzyl benzoate,citric acid,disodium edta,caramel,ci 15510

Моля специалистите за мнение,става въпрос за маска за коса на TIGI- BRUNETTE GODDESS която според описанието е за хидратация,блясък и за по-голяма устойчивост срещу накъсване на косъма.Интересувам се дали ще повлияе добре на косата защото е скъпичка маска и дали въобще си е заслужавала инвестицията?
Благодаря предварително.

# 431
Отново моля за помощ от специалистите. Искам да си взема нещо подходящо за моята боядисана коса, с много сухи краища и мазен скалп. Тези 2 продукта дали ще са подходящи?

Шампоан Kleral System - Senjal Възстановяващ шампоан
Намалява увреждането причинено от боядисване, къдрене, обезцветяване на косата. Отстранява химически остатъци от косата. Неговата формула, богата на витамини, възстановява дехидратирана, суха и изтощена коса, овлажнявайки я в дълбочина.

Aqua, Propilene glicol, Polysorbate 20, Polyquaternium 10, imidazolidinyl urea, parfum, urtica dioica, calendula officinalis, metchylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone  - струва ми се, че не са изписали всички съставки Rolling Eyes

Маска с ленено семе Kleral System - Semi Di Lino
Предназначен специално за изсушена и увредена от солеността на морския въздух или хлора коса.
AQUA, PROPYLENE GLYCOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, MYRISTYL ALCOHOL, LINUM OSITATISSIMUM, CITRO ACID, MRTHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOLHIAZOLINONE, BENZYL ALCOHOL, PROFUMO/PARFRM, C.I. 19140.

# 432
Моля за мнение, на кой от двата слънцезащитни кремове да се спра.
1. Subrero SPF 40-Iggredients: water,styrene/acrylatescopolymer,C12-15alkyl benzoate,ethylhexyl methoxycinnamate,zinc oxide,homosalate,cetearyl alcohol, acrylates/C12-22 alkyl methacrylate copolymer, sodium lauroyl oat amino acids, hydroxyethyl acrylates/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, squalane, caprylyl glycol, cetearyl clycoside, dimethicone, tetrasodium EDTA, polysorbate 60, ascorbyl palmitate, tocopheryl acetate, retinyl palmitate, chlorphenesin, phenoxyethanol - Интересува ме доколко е натурален.
Не е натурален въобще, трудно е да си представя, че е фактор 40, но пък е доста добре откъм регенериращи и успокояващи съставки.
2. Soltan 50+ Ingredients: Aqua,C12-15alkyl benzoate,Glycerin,Methylene bis-benzotriazoyl tetramethylbutylphenol, Octocrylene,Ethyl butylacetylamino propionate, Isotridecyl salicylate, Butyl methoxydbenzoylmethane, C18-36 acid glycol ester,Ethylhexyl salicylate, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Isonanyl isononanoate, Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, Dimethocone, Adipic acid/diethylene glycol/glycerin/crosspolymer, Diethylhexyl butamido triazone, Butyrospermum parkii butter, PVP/eicosene copolymer,Decyl glucoside, Phenoxyethanol,Potassium cetyl phosphate, Parfum,Tocopheryl acetate,Acrylates/vinyl isodecanoate crosspolymer,Vitis vinifera seed oil, Propylene glycol,Potassium hydroxide, Dimethyl oxazolidine,Dipropylene glycol, Xanthan gum,Tatrasodium EDTA,Butylene glycol, Panax ginseng extract, Sodium ascorbyl phosphate,Aminomethyl propanol.
Този ми се чини по-добър откъм слънчезащита.

# 433
water,cetearyl alcohol,glycerin,stearalkonium chloride,behentrimonium methosulfate,panthenol,dimethicone,simmondsia chinensis(jojoba)seed oil,hydrolyzed wheat protein,hydrolyzed soy protein,tocopheryl acetate,retinyl palmitate,ascorbyl palmitate,phospholipids,sodium riboflavin phosphate,amodimethicone,trimethylsiloxyamodimethicone,cetrimonium chloride,sodium pca,hydroxypropyl guar,hydroxyethylcellulose,trideceth-12,c11-15 pareth-7,C12-16 PARETH-9,phenoxyethanol,methylparaben,propylparaben,ethylparaben,butylparaben,isobutylparaben,parfum,benzyl benzoate,citric acid,disodium edta,caramel,ci 15510

Моля специалистите за мнение,става въпрос за маска за коса на TIGI- BRUNETTE GODDESS която според описанието е за хидратация,блясък и за по-голяма устойчивост срещу накъсване на косъма.Интересувам се дали ще повлияе добре на косата защото е скъпичка маска и дали въобще си е заслужавала инвестицията?
Благодаря предварително.
Зависи колко е инвестицията Simple Smile 20 лв за 100 мл?
ДОбър е, доста! Но за блясък... май го няма.

# 434
Отново моля за помощ от специалистите. Искам да си взема нещо подходящо за моята боядисана коса, с много сухи краища и мазен скалп. Тези 2 продукта дали ще са подходящи?

Шампоан Kleral System - Senjal Възстановяващ шампоан
Намалява увреждането причинено от боядисване, къдрене, обезцветяване на косата. Отстранява химически остатъци от косата. Неговата формула, богата на витамини, възстановява дехидратирана, суха и изтощена коса, овлажнявайки я в дълбочина.

Aqua, Propilene glicol, Polysorbate 20, Polyquaternium 10, imidazolidinyl urea, parfum, urtica dioica, calendula officinalis, metchylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone  - струва ми се, че не са изписали всички съставки Rolling Eyes

Маска с ленено семе Kleral System - Semi Di Lino
Предназначен специално за изсушена и увредена от солеността на морския въздух или хлора коса.
AQUA, PROPYLENE GLYCOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, MYRISTYL ALCOHOL, LINUM OSITATISSIMUM, CITRO ACID, MRTHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOLHIAZOLINONE, BENZYL ALCOHOL, PROFUMO/PARFRM, C.I. 19140.
И двата продукта са смешни, нищо общо с твърденията за нещата!

Общи условия

Активация на акаунт