За добрата козметика - 2

• 141 398
  • 943
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря много!  bouquet
Води се с хума, български на Милва.
Искам да го купя заради хумата, но вече не знам.
Ами и аз не знам,  хумата не е изписана в INCI . Ако наистина я има, трябва  флакона да се разклати преди употреба, защото липсва съставка, която да я задържи в обема на шампоана.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 20:27 от FDA

# 721

Шампоан хининов Милва

Двукратно се нанася върху косата и се изплаква, след което се слага подходящ балсам за по-добър ефект. Състав: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropil Betain, Sodium Chloride, Citric Acid, Parfum, 2 Bromo 2 Nitropropane 1.3 - Dol.
200 мл

Какво ще кажете за този шампоан според съставките му -дали е ОК за алопеция ареата? newsm78 newsm78

# 722
Ми те съставките май са същите, като този на Милва, за който аз питах.
Само, че се водеше с хума.
Виж на предната страница FDA ми е отговорил(а)

# 723
Здравей FDA от прочетеното разбирам,че работиш в Българска козм. компания?
Благодарности за това че се включваш във форума,за да помагаш на CI,защото ние го засипваме с въпроси всеки ден.
Благодаря предварително за времето,което ще отделиш,за да ни ;образоваш; по отношение на този или онзи продукт.
Май е време CI да пусне нова тема,че тази стана доста дълга.
Успех и късмет във всичко!

# 724
CI, ако може да ми кажете  грубо или меко действие върху кожата има гелът за измиване "Регал"-цената му е доста ниска,защото  newsm78-4,...лв /в магазина/.Съставът му е :aqua, sodium lauril sulfate, Cocamidopropil betaine,PEG - 18, gliceriloleate cocoate. sodium chloride, glicerin, propilen glycol, Melaleuca alternifolia, polietilen glycol,Salvia officinalis, Plantago major, pantenol, salicylic acid , Citric acid, phenoxyethanol, 2-bromo 2-nitropropane- 1.3-diol, Methylparaben,Propylparaben , Diazolidinyl urea, CI 42090, CI 45430 , parfum...голям зор с това писане на тези химии,малеее #Crazy
пенителите са сравнително меки, има влагозадържащи съставки, активки, добър е. Защо да е евтин? 4 лв не е ниска цена, почти пасва тук.

newsm74 thanks!!! Joy

# 725
  • Бургас
FDA благодаря за отговора.  bouquet
Ако някой намери добър БГ шампоан ще му бъда много благодарна да сподели.

Незнам ,защо така съм се заинатила да ползвам и да търся български продукти.

# 726
Здравей FDA от прочетеното разбирам,че работиш в Българска козм. компания?
Благодарности за това че се включваш във форума,за да помагаш на CI,защото ние го засипваме с въпроси всеки ден.
Благодаря предварително за времето,което ще отделиш,за да ни ;образоваш; по отношение на този или онзи продукт.
Май е време CI да пусне нова тема,че тази стана доста дълга.
Успех и късмет във всичко!
Привет!Имам собствена малка лаборатория за козметични иновации и работя с различни БГ и чужди клиенти.Ще е удоволствие за мен да бъда полезна.За жалост разполагам с малко време, но когато имам ще отговарям!Здраве и успех за вас!

# 727
FDA, поздравления и от мен за прекрасните продукти от серията Биороза! Ползвам вече няколко месеца околоочния и анти-ейдж серума, много съм доволна от действието, което имат върху моята кожа, ще продължа да изпробвам и други продукти от тази серия  Peace.
Кремът за ръце от серията Олива също ми хареса много, лека формула с ефект трайно овлажняване  Grinning.
Много се радвам, да намеря български висококачествени продукти, от доста време ги търся инатливо и аз  Mr. Green.
Продължавайте все така, желая Ви много успехи!   bouquet

# 728
Здравейте, предварително се извинявам за нахлуването ми в темата, но наистина спешно ме интересува следното преди малко получих това кремче поръчано е от feel unique от намаленията.
Обаче ме притеснява консистенцията стой като желе, проверих по кода на продукта излиза ми че е произведен август 2006, дали си е в срок newsm78 някой ако е поръчвал същия искам да попитам такава ли е наистина консистенцията, да не би да е развален нещо, не съм поръчвала досега на Биодерм и незнам какви са им кремовете та затова питам, възможно ли срока на дневен крем да е 3години?
Благодаря предватително  bouquet
АМи 3 годишен продукт, кой знае от какви складове са го изкарали... Не бих го взел, не случайно е намален, и все пак сигурно никак не са малко пари.
Привет!Ако изпишете състава може да се разбере каква е консистенцията на продукта.Това, че са минали 3г не значи, че продукта задължително е негоден. Важното е да следите времето след отваряне.Обикновено е даден знак с отворена кутийка и пише 6 или 3 месеца от отварянето.

# 729
FDA , поздравления и от мен!
И да попитам ползвам антипигментиращия на него пише ,че е подходящ и за околоочен ,вярно ли е?
И ако усещането след серумите е приятно трябва ли да се слага задължително крем в/у тях?

# 730
FDA, поздравления и от мен за прекрасните продукти от серията Биороза! Ползвам вече няколко месеца околоочния и анти-ейдж серума, много съм доволна от действието, което имат върху моята кожа, ще продължа да изпробвам и други продукти от тази серия  Peace.
Кремът за ръце от серията Олива също ми хареса много, лека формула с ефект трайно овлажняване  Grinning.
Много се радвам, да намеря български висококачествени продукти, от доста време ги търся инатливо и аз  Mr. Green.
Продължавайте все така, желая Ви много успехи!   bouquet
Боже, момичета....не знам какво да кажа.БЛАГОДАРЯ ВИ!

# 731
И да попитам ползвам антипигментиращия на него пише ,че е подходящ и за околоочен ,вярно ли е?
И ако усещането след серумите е приятно трябва ли да се слага задължително крем в/у тях?
Здрасти!Подходящ е за леки пигментни петна, има много интересна щадяща избелваща съставка. Не вреди да го ползваш около очи, ако прецениш, че имаш нужда!Ако се чувстваш добре, не слагай нищо след серумите.Аз не слагам.

# 732
FDA,благодаря  bouquet

# 733
  • София
Здрасти!Подходящ е за леки пигментни петна, има много интересна щадяща избелваща съставка. Не вреди да го ползваш около очи, ако прецениш, че имаш нужда!Ако се чувстваш добре, не слагай нищо след серумите.Аз не слагам.
Поздравления и от мен за чудесната серия Peace- за сега съм ползвала само околоочният серум, от който съм доволна.
Днес си купих и антипигментиращия от серията Био Роза, но не намерих никъде упътване дали може да се ползва като нощна грижа.  Няма обозначени фактори на кутииката. Ще бъда благодарна на повече информация. Предварително благодаря за отделеното време.

# 734
Поздравления и от мен за чудесната серия Peace- за сега съм ползвала само околоочният серум, от който съм доволна.
Днес си купих и антипигментиращия от серията Био Роза, но не намерих никъде упътване дали може да се ползва като нощна грижа.  Няма обозначени фактори на кутииката. Ще бъда благодарна на повече информация. Предварително благодаря за отделеното време.
Здравейте!Продукта има по-различната консистенция и по-непривичен аромат. Всичко това е резултат от активната съставка, която е вложена в препоръчаните  количества :Whitami®
http://www.cosmeticsdesign-europe.com/Formulation-Science/Alban- … tening-ingredient
УВ фактора  е само физичен. Може спокойно, ако ви понася добре на кожата да го ползвате като нощна грижа.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 20:33 от FDA

Общи условия

Активация на акаунт