Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на CI за активните съставки на комплекс за изглаждане на мимическите бръчки?
Какво е мнението на CI за състава на шампоана за коса и тяло на Hip?
Какво е мнението на CI за състава на шампоана Vedela?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на CI за активните съставки на комплекс за изглаждане на мимическите бръчки?
-
Какво е мнението на CI за състава на шампоана за коса и тяло на Hip?
CI смята, че шампоанът за коса и тяло Hip е многофункционален продукт с различни приложения. Той обяснява, че съставът му включва нежни почистващи агенти и стабилизатори, като модифицирано и естествено нишесте, което не представлява риск. Освен това той споменава, че алкохолът в продукта може да се използва за по-лесно отмиване на маслата, а не като консервант.
-
Какво е мнението на CI за състава на шампоана Vedela?
CI смята, че шампоанът Vedela е подходящ за специфичните нужди на детската кожа и коса, които не изискват дълбоко почистване. Той обяснява, че продуктът може да бъде по-ефективен за по-големи хора, които се нуждаят от по-интензивно почистване. Освен това той споделя, че шампоанът Vedela е популярен избор за измиване на лице, тъй като не съдържа пенливи агенти и е подходящ за чувствителна кожа.
-
Какво е мнението на CI за продукта Rêve De Miel на Nuxe?
-
Какво е мнението на CI за измиващия крем на Weleda?
Шисейдото ще ми навреди ли като се има пред вид, че го дават за 40 годишни, пък аз съм на 28? Т. е. има ли неща в този крем, които ще "разглезят" кожата и като стана на повече години няма да има кремове, които да ми действат добре?
Въпросът ми е- уреята в козметичните продукти от къде се набавя?
.