За добрата козметика - 2

• 139 421
  • 943
  •   1
Отговори
# 795
FDA ,да доста влажна съм след като го нанеса  Laughingа сещаш ли се за нещо по-добро от типа на рол-он или стик
http://www.loccitane.ru/9/2/5262/0/Деодоранты.htm

# 796
Здравейте СI и  FDA !

Може ли мнение за съставките в Bio-Oil . Използва се за scars, stretch marks, uneven skin tone, aging skin, dehydrated skin. Благодаря Ви !

Paraffinum Liquidum, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropil Myristate, Retinil Palmitate ( Vitamin A), Tocopheryl Acetate ( Vitamin A), Anthemis Nobilis Oil ( Chamomile Oil), Lavandula Angustifolia Oil ( Lavennder Oil) , Rosmarinus Officinalis Oil ( Rosemary Oil), Calendua Officinalis Extract ( Calendula Oil), Helianthus Annuus Seed Oil, Glycine Soja Oil, BHT, Bisabolol , Parfum, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 26100

# 797
Здравейте СI и  FDA !

Може ли мнение за съставките в Bio-Oil . Използва се за scars, stretch marks, uneven skin tone, aging skin, dehydrated skin. Благодаря Ви !

Paraffinum Liquidum, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropil Myristate, Retinil Palmitate ( Vitamin A), Tocopheryl Acetate ( Vitamin A), Anthemis Nobilis Oil ( Chamomile Oil), Lavandula Angustifolia Oil ( Lavennder Oil) , Rosmarinus Officinalis Oil ( Rosemary Oil), Calendua Officinalis Extract ( Calendula Oil), Helianthus Annuus Seed Oil, Glycine Soja Oil, BHT, Bisabolol , Parfum, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 26100
Privet. Видяла ли си мненията на http://phorums.com.au/archive/index.php/t-160016.html

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 12:33 от FDA

# 798
  • София
Уха! Благодяря, че сте отделили време да се взирате в съставките, които изписах!
В крайна сметка от отзивите ви стигнах до дълбоко колебание дали изобщо да си купя някой от тези кремове. Шисейдото като се разчетох по кутийките от тестерите, които сум пробвала досега, все е с такива , както казвате "ефтинджос" пълнежи покрай хубавите неща. И досега не съм попадала на особено добре попиващ продукт от тях. И правилно CI e отбелязал, че този крем става за очите - много добре се отразяваше.
Само един отговор не получих и моля за него  Praynig  Шисейдото ще ми навреди ли като се има пред вид, че го дават за 40 годишни, пък аз съм на 28? Т. е. има ли неща в този крем, които ще "разглезят" кожата и като стана на повече години няма да има кремове, които да ми действат добре?
И изобщо какво трябва и какво не трябва да има в един крем според възрастта: 20+, 25+, 30+, 40+, 50+? (ясно е, че алергени и консерванти не трябва, но какви са другите неща?)

# 799
Уха! Благодяря, че сте отделили време да се взирате в съставките, които изписах!
В крайна сметка от отзивите ви стигнах до дълбоко колебание дали изобщо да си купя някой от тези кремове. Шисейдото като се разчетох по кутийките от тестерите, които сум пробвала досега, все е с такива , както казвате "ефтинджос" пълнежи покрай хубавите неща. И досега не съм попадала на особено добре попиващ продукт от тях. И правилно CI e отбелязал, че този крем става за очите - много добре се отразяваше.
Само един отговор не получих и моля за него  Praynig  Шисейдото ще ми навреди ли като се има пред вид, че го дават за 40 годишни, пък аз съм на 28? Т. е. има ли неща в този крем, които ще "разглезят" кожата и като стана на повече години няма да има кремове, които да ми действат добре?
И изобщо какво трябва и какво не трябва да има в един крем според възрастта: 20+, 25+, 30+, 40+, 50+? (ясно е, че алергени и консерванти не трябва, но какви са другите неща?)
Ами всяко нещо с времето си!Аз не бих сложила продукт за 40г, ако съм на 28.Просто няма нужда да изпреварваш времето.Кожата около очите е най-деликатното място на лицето и много, ама много трябва да се пази, защото може да стане обратния ефект.Когато имам повече време ще ти пиша за 20+, 25+, 30+, 40+, 50+?

# 800
  • София
Благодаря! С нетърпение ще чакам подробности! Понеже не е лесно - отвсякъде ни засипват с реклами на разни мазила, а накрая човек не знае какво му трябва.
Ами всяко нещо с времето си!Аз не бих сложила продукт за 40г, ако съм на 28.Просто няма нужда да изпреварваш времето.Кожата около очите е най-деликатното място на лицето и много, ама много трябва да се пази, защото може да стане обратния ефект.Когато имам повече време ще ти пиша за 20+, 25+, 30+, 40+, 50+?
Моля те да поясниш какво точно имаш пред вид в задебеленото изречение.

# 801
Днес си купих крем за ръце с урея- нали е много полезна за хидратацията. И майка ми ме сюрпризира, като ми каза че урината съдържа урея  Sick Въпросът ми е- уреята в козметичните продукти от къде се набавя?

# 802
Урината в някои козм.продукти май е синтетична.
/дано не написах голяма глупост/
Моя колежка си е купила маска за лице и искам да питам дали е добра/
В смисъл-дали ще си ;върши работата;-против бръчки е
aqwa  caprylic/capric trigliceride
cetearyl alkocol  glicerin ethyhexyl stearate
dicaprylyl carbonate  decyl oleate
gliceryl stearate oryza sativa bran oil
sodium stearoyl glutamate
tocopheryl acetate  triticum vulgare germ oil
alcohol  benzoic acid
butyphenyl methylpropional  ci7789  dehydroacetic acid
ethylparaben  hidrogenated palm glycerides citrat
lactic acid  nelumbo nucifera flower extrat
parfum  phenoxyethanol  propylene glicol
sodium hyaluronate  tannic acid  tocopherol
ubiquinone  xanthan gum
извинявам се ако съм сгрешила в писането.
Благодаря,предварително за отговора

# 803
Боже,боже не урината,а уреата
Не се смейте много.

# 804
Благодаря! С нетърпение ще чакам подробности! Понеже не е лесно - отвсякъде ни засипват с реклами на разни мазила, а накрая човек не знае какво му трябва.
Моля те да поясниш какво точно имаш пред вид в задебеленото изречение.

Изречението съм го задебелила без да искам.

20-те

Изберете подходяща грижа за кожата на лицето според типа кожа.

Почиствайте, тонизирайте и навлажнявайте кожата поне два пъти на ден.

Предпазвайте кожата си от слънчеви изгаряния и замърсители на въздуха.

Помнете, че трябва да изчистите всякакъв грим от лицето си преди лягане.

Здравословният начин на живот и внимателният избор на храна също са от значение.

30-те

Редовно посещавайте салон за грижа за кожата на лицето, почиствайте я и я тонизирайте.

Ако имате суха кожа – постарайте се да я овлажнявате ежедневно.

Обръщайте внимание на областта около очите. Използвайте специализирани продукти за почистване и подхранване.

Това са години, които могат да оставят следи по лицето ви. При свръхпигментация потърсете професионален съвет.

Избягвайте преките слънчеви лъчи и предпазвайте кожата си с подходящите средства.

40-те

Редовната ексфолиация с маска или изтъркванията помагат за засилването на процеса на обновяване на кожата.

Лицевият масаж, тонизирането и подхранването на кожата всяка седмица помага да се забави нейното стареене. Понякога може да е необходимо интензивно овлажняване.

50-те

Нужно е ежедневно подхранване на кожата, за да се запази мекотата и гладкостта й, и лек масаж.

Обръщайте повече внимание на областта на врата и около очите.

Започнете прилагането на активни процедури по овлажняването на кожата.

# 805
FDA, хубаво синтезирана, много полезна иформация  Hug.

Исках да те питам, в тази връзка, от серията Биороза, кой проукт е по-подходящ за мен, 30+ години, комбинирана кожа без видими бръчки все още: АНТИБРЪЧКОВ БИО СЕРУМ или ПРЕВАНТИВНА АНТИБРЪЧКОВА ГРИЖА. А за УЛТРА ЛИФТИНГ БИО ЕЛИКСИР рано ли е още?

# 806
Здравейте всички.
Наскоро си взех нощен крем за лице на Елизабет Арден. Въпросът ми е за каква възраст е подходящ и дали си струва?

INGREDIENTS: WATHER, ISOPROPYL MYRISTATE, SQUALANE, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, MINERAL OIL/PARAFFINUM LIQUIDUM/HUILE MINERALE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, SORBITOL, POLYETHYLENE, TRIUNDECANOIN, PROPYLENE GLYCOL, BEESWAX/SERA ALBA/CORE D`ABEILLE, UREA, ALLANTOIN, LANOLIN ALCOHOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PANTHENOL, CYCLOHEXASILOXANE,PARFUM/FRAGRANCE, ALPHA-ISOMETHIL IONONE, BENZIL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPINAL,CITRONELLOL, EUGENOL,HYDRAXYCITPONELLAL, LIMONENE LINALOOL, BUTYLPARABEN, DIAZOLIDINYL UREA, ETHYLPARABEN, METHILPARABEN, PHENOXYETHANOL, PROPYLPARABEN. ooooh!
Колко трудно се пишат, а вие дори знаете какво означават.   bouquet

# 807
FDA, хубаво синтезирана, много полезна иформация  Hug.

Исках да те питам, в тази връзка, от серията Биороза, кой проукт е по-подходящ за мен, 30+ години, комбинирана кожа без видими бръчки все още: АНТИБРЪЧКОВ БИО СЕРУМ или ПРЕВАНТИВНА АНТИБРЪЧКОВА ГРИЖА. А за УЛТРА ЛИФТИНГ БИО ЕЛИКСИР рано ли е още?
Превантивна грижа.
Почети това моля
http://www.euro-woman.net/make-up_remover.html

# 808
И още един въпрос към CI и FDA.
Какво мислите за препаратите против косопад съдържащи миноксидил? В Испания се продават свободно без рецепта, но ми е интересно мога ли да си навредя.

# 809
Здравейте всички.
Наскоро си взех нощен крем за лице на Елизабет Арден. Въпросът ми е за каква възраст е подходящ и дали си струва?

INGREDIENTS: WATHER, ISOPROPYL MYRISTATE, SQUALANE, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, MINERAL OIL/PARAFFINUM LIQUIDUM/HUILE MINERALE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, SORBITOL, POLYETHYLENE, TRIUNDECANOIN, PROPYLENE GLYCOL, BEESWAX/SERA ALBA/CORE D`ABEILLE, UREA, ALLANTOIN, LANOLIN ALCOHOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PANTHENOL, CYCLOHEXASILOXANE,PARFUM/FRAGRANCE, ALPHA-ISOMETHIL IONONE, BENZIL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPINAL,CITRONELLOL, EUGENOL,HYDRAXYCITPONELLAL, LIMONENE LINALOOL, BUTYLPARABEN, DIAZOLIDINYL UREA, ETHYLPARABEN, METHILPARABEN, PHENOXYETHANOL, PROPYLPARABEN. ooooh!
Колко трудно се пишат, а вие дори знаете какво означават.   bouquet
Здравей.
Според мен този крем е хидратиращ - урея, алантоин , пантенол и богата маслена фаза  и регулатор на реологията-DISTEARDIMONIUM HECTORITE(растителен дериват).Интересен е
TRIUNDECANOIN- http://www.cosmeticsinfo.org/ingredient_details.php?ingredient_id=677

Не знам какво прави във формулацията този POLYETHYLENE-http://pslc.ws/macrog/pe.htm, Консервантите определено не са добри.Кажи какво са писали върху опаковката, моля!

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 16:39 от FDA

Общи условия

Активация на акаунт