Медовик за 1 час! По-различен и фантастичен!

• 156 492
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
  veni-vidi ,страхотно се справи със ситуацията!Браво! newsm10
  Ку-ку,много се радвам! Hug

Аз пък искам да споделя с вас снимка на поредния си Медовик за 1 час!С него услаждах един важен член на семейството!И без съмнение успях!  chef thumbsup

Давайте и ваши снимки,ако имате такива! Wink

# 166
  • сред люляците
    Давайте и ваши снимки,ако имате такива! Wink

Ще дам, ама утре Laughing
Селма, благодаря за страхотната рецепта. Никога не съм правила по-лесна торта от тази, пък и тооолкова вкусна! Горещо съжалявам, че я направих едва сега, но ще си взема бележка и ще я правя по-често. Всички, които я опитаха я харесаха. Даже и повториха Mr. Green

# 167
  • In a surreal moment!
Селма - черезвичайна ситуация ме накара да изпека блата в микровелето и стана супер
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121568&pid=13501868

нямах и време да варя сместа в началото , просто разбърках всичко , изсипах половината смес в йената , че цялата ме беше страх  ,че няма да се изпече

във втората половина сложих и малко какао, за цвят

няма да довърша тортата , това ще стане с нормални блатове някой др път , но така се получи и все пак исках да споделя

стана нещо като светкавичен меден кекс Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 23:47 от Миг незабравим

# 168
  • сред люляците
Ето парченце от моята торта. Ще я правя пак, Селма. Да знаеш!

Отново благодаря  bouquet

# 169
# 170
  • сред люляците
Селма, аз пак съм тук. Правих отново тортата, да знаеш Hug Ето я

# 171
   Браво,Илрай!Изглежда прекрасно! Hug Heart Eyes

# 172
  • Стара Загора
Ох тоя Медовик, моя мъж се пристрасти към него.  Grinning
Снощи го направих двойна доза в голямата тава. Само дето нямах орехи, но и без тях е страхотен  Peace Освен сини сливи, сложих и кайсийки - чудничко става  Laughing
А и бях купила някаква по-нискомаслена сметана, която така и не се сгъсти както трябва, че добавих желатин. В резултат на което тортата стана с толкова загладен крем, че все едно е захарно покритие.

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 12:17 от Сиер

# 173
  Ако ползвам по-нискомаслена заквасена сметана,сигурно бих прибавила към крема малко краве масло. Simple Smile Peace

# 174
  • Torino,IT
И аз най накрая го направих, че отдавна му се бях заканила, наистина блатовете много пият от крема, колкото и сметана да се сложи, всичко попива страхотно.
Снимки ще кача утре, благодаря на Селма за вкусната торта  bouquet

# 175
   Hug   Чакаме снимките! Grinning

# 176
Селма,тортата е супер! PeaceТази е правена преди време , но утре отивам на гости на сестра ми и ще я спретнем пак! Peace

Хвърлила съм око и на шоколадовите ти изкушения , но още не съм ги правила!Сигурна съм , че и те са да си оближеш пръстите!  bouquet

# 177
Хвърлила съм око и на шоколадовите ти изкушения , но още не съм ги правила!Сигурна съм , че и те са да си оближеш пръстите!  bouquet
   Медовикът ти е супер!Благодаря за  снимката! Hug
   От шоколадовите,ако по принцип ти се отдават,пробвай шоколадовия сладкиш "Ноктюрно".Абсолютен разкош! Flutter

# 178

Снимки ще кача утре, благодаря на Селма за вкусната торта  bouquet
   Видяхме снимките ти в една друга темичка! Wink Страхотни са! Hug

# 179
И аз правя Медовика  за n-ти път.Даже го правих за РД на кръстницата.
Пробвах няколко вида крем,разбирайте различни съставки.
Най-ми хареса крема който направих от малка опаковка сметана на Хопла,голяма сметана на Данон и пудра захар.
Всичко разбих и така намазах блатовете.А и смлени орехи разбира се.
Чуден сладкиш,единственният който моят син яде.

Общи условия

Активация на акаунт