Гоблени-47

• 45 512
  • 457
  •   1
Отговори
# 255
Fun ,според мен е най-добре да залепиш с двойно лепящо тиксо.
за по-завършен вид на картичката можеш да лепнеш отдолу под ушитото,една панделка или нещо подобно. Peace

# 256
ето и моето следобедно творение

и се захващам с подаръка Grinning

# 257
Марулче  ooooh!, ама голяма случка сте преживели  Confused. И това мойто, уж вече е голямо магаре, и все нещо бута в устата. Имали сме и ние подобна случка, сега ми е смешно, но тогава изпитах луд ужас. Седи си нашата (тогава 2,5 годишна) в столчето за хранене докато оправя масата и съм и дала 2-3 фулмастера да драска. По едно време гледам от носа и тече нещо електриково зелено  #Crazy. Накарах я да духне и в салфетката хвръкна писеца на светлозелен фулмастер  Sick.  Представяш ли си какво завиране и мушкане е паднало  Laughing.
Та така е, трябва да имаме очи и на гърба си  ooooh!.

Тед, ти нямаш спиране! Всеки ден по една миниатюрка  Simple Smile.  Сладка маца  Simple Smile.

# 258
  • Benelux / Varna
Мале Марулче, големи перипети сте имали, но важното е че всичко е наред вече.
Донси снощи не можах да гледам, но честита ви победа!!!

# 259
  • sf
ето я моята картичка. аматьорска е, ама от сърце.

Донси, благодаря! Доколкото виждам ти си изрязала прозорче и си я залепила отвътре. Аз мисля да я залепя отгоре, че вътре  newsm04 ще  smile3523 от кой е и за кой, а те пишат с огромни букви  и ...ще ни трябват и двете страници.

ами то всъщност отвътре пак има две страници за писане, защото панамата е залепена отгоре, а върху нея е картона с прозорчето.

# 260
Ето, че и аз получих моя чудесен подарък от Лили Проданова, за което съм и безкрайно благодарна! smile3525По-късно ще покажа красотите!

# 261
  • Варна
Марулка, страшна работа, добре че навреме сте го видели, и все пак сте намерили доктор  Sad

Аз още си нямам подаръче  Rolling Eyes

# 262
Марулка така е в нашата мила родина отиваш на лекар и те те препращат тук там та на 5-тия път дано те приемат. Важно, че детето е добре. Ние имахме случай с пишоната на малкия и нас ни препращаха и от 4 път ни прие лекар  Tired Това е положението  ooooh!

Аз имам въпрос, нали започнах подаръчето от Ant - Moorish woman на Ленарте и има комбинация от два цвята. Та въпросът ми е как ги шиете двата цвята заедно или първо тъмния и отгоре светлия?

# 263

момичета вижте на какъв сладурски часовник попаднах случайно

схемата я сложих  тук

Bella може ли  схемичката на часовника, че дава, че лимита за теглене е изчерпан.

# 264
  • Бургас
Марулка така е в нашата мила родина отиваш на лекар и те те препращат тук там та на 5-тия път дано те приемат. Важно, че детето е добре. Ние имахме случай с пишоната на малкия и нас ни препращаха и от 4 път ни прие лекар  Tired Това е положението  ooooh!

Аз имам въпрос, нали започнах подаръчето от Ant - Moorish woman на Ленарте и има комбинация от два цвята. Та въпросът ми е как ги шиете двата цвята заедно или първо тъмния и отгоре светлия?
Неличка, заедно!

# 265
Ах вие, сваляте тихомълком и си мълчите а Naughty Grinning
Bella може ли  схемичката на часовника, че дава, че лимита за теглене е изчерпан.
може разбира се,но ще стане като се прибера в къщи Peace
...пишеше наистина,че има лимит 10 сваляния само ooooh!

poepie,къде се губиш?Hug
marulka,нямам думи...хубаво,че е добре шушето!

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 17:20 от bella_

# 266
мили момичета,има ли някой миниатюра на Богородица в един цвят или възможно най-малко цветове  Praynig
искам да избродирам няколко бройки за благотвор. базар  и затова ми трябва възможно най-елементарния модел  Hug

# 267
мили момичета,има ли някой миниатюра на Богородица в един цвят или възможно най-малко цветове  Praynig
искам да избродирам няколко бройки за благотвор. базар  и затова ми трябва възможно най-елементарния модел  Hug

mery_poppins1, имам една мадона, не зная дали е Богородица в 2 варианта с няколко цвята:
http://picasaweb.google.com/dmnedeva/Sxema?authkey=Gv1sRgCIKR3fS … 86661379562076866
http://picasaweb.google.com/dmnedeva/Sxema?authkey=Gv1sRgCIKR3fS … 86661385723499970

# 268
  • Mostly in my mind
tesky, това е много сладурско http://picasaweb.google.com/dmnedeva/Sxema?authkey=Gv1sRgCIKR3fS … 81472884997607842 Как се казва?

# 269
Това ми е един от любимите гоблени по картина /не зная художника/, но се казва "Безумно влюбени". До сега съм намерила само тази схема, която не е много читава  Blush

Общи условия

Активация на акаунт