Гоблени-47

• 45 509
  • 457
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
http://www.prym-consumer.com/static/0H09005r5.pdfМомичета вижте по какво ми изтекоха лигите.Не знам дали ги продават в България,но ще чакам докато ги пуснат.
        venypuh, има ги вече в България, но цените им са доста солени. Виж ги в сайта на Милена стил. Някой е решил бързо да забогатява. Като се имат предвид цените, които Дъмпер беше показала на подобни кошници в и-бей.
         А пък какви хубавинки сте показали. И подаръчетата са супер. И някои вече ушити. Вие сте фурии. А пък аз още боцкам коледното си подаръче.

# 241
Зори,подаръчето ти е страхотно!
...обещавам да се огледам за тези сладкишчета Peace

_Ели_,благодаря,че показваш докъде си стигнала...на мен цветовете много ми харесват,а и доста бързо напредваш,като се има предвид,че разнообразяваш и с Ланарте :crazy:newsm74

Виталити, надявам се да сте по-добре , детето дано преодолее това !

Гууди , и вие да се оправяте  ! Много е тежко за майката , като са болни .
Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

днес най-после си имаме
  Nature Partly Sunny

# 242
  • Съвсем в края на света
Аз днес ще се запиша по никое време.
Честита победа Донси! Не съм гледала, ще проверя след малко дали го има в youtube.
Белла и за мен е радост да виждам всеки ден кафе, но тез' девойки млади го изпиват и за мен нищо не остава. За това ти пращам малко запас.

Тез' смугли братя са никарагуанци, като докретат до вас, ги хвани да изпекат кафето Simple Smile
И сега да ви поднеса следобедното кафе типично за края на света. Признавам си аз такова не съм пила. Освен това си имат местна шега, която няма да ви разкажа, за да не се втресете. Мога да я прошепна само на мъжа на Донси.

И накрая за който не е виждал кафе на живо ей го на:

Мила мими, след дълго мислене, реших гоблена който ми прати да ме изчака в България. Тук както съм споменавала стъклото за гоблени е кът. Мисля да си го ушия като се прибера, за да мога да си го рамкирам веднага.

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 13:56 от kita99

# 243
  • ГР. ВАРНА
зори - признавам си без бой, радвам се че ти е харесало, към подаръка имаше и картичка,но уви от много бързане да излизаме тогава си е останала на масата в къщи и вече е в колекцията на малкия ми син и даже до украсена.
та на нея пишеше нещо от рода- за празника на мама букетче ти дарява, което ти ще си ушиеш и после ще покажеш.Мартеничките са избрани от малкия, както виждам са отишли на правилния човек.

за протокола и моята е празна, запощата говорим

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 14:30 от djuri

# 244
Момичета - zhanka, Fun, Прасчо, благодаря за отговорите  Party
Просто за пръв път реших да си поръчам готова комплектовка и то защото в града, в който живея няма дори бяла Аида. Когато видях, че тази фирма са направили комплектовки, въпреки, че имам схемата от интернет, която посочвате реших да поръчам готова комплектовка. До сега не съм шила с кръстчета, но ще бъде предизвикателство за мен да се науча. От препоръките ви се насочвам към Аида 14  Peace
Предходния пост го публикувах от една страна за съвет, но и да знаете, за да прецените сами.
Успешен ден   bouquet

# 245
kita,душице ще се постарая непременно да има сервирано и следобедно кафенце,от което да си отпиваш и ти
...стана ми криво,че точно за теб не остава Hug
ето заповядай:

... ще чакам братята Joy

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 14:24 от bella_

# 246
  • Sofia
   Момичета нужна ми е спешна консултация. Ей тук направих една картичка:

Според вас добре ли се е получила. Да кажа че само съм сложила панамата на картона още не съм я залепила, та ако според вас нещо не стои както трябва казвайте да мога навреме да я доуправя.
   И да питам дали мога да я лепна на картона с течно лепило, това от тубичките, дето децата го ползват в градината!?

# 247
  • sf
kita99 , кажи дееееееееееееее, аз ще му предам тайната  Mr. Green

мойта поща е още празна  Cry
ама да си и призная, аз утре лично ще нося подаръка на моййта жертва.

# 248
И моята е празна, но всички сте получили  чудесни неща!

# 249
зори - признавам си без бой, радвам се че ти е харесало, към подаръка имаше и картичка,но уви от много бързане да излизаме тогава си е останала на масата в къщи и вече е в колекцията на малкия ми син и даже до украсена.
та на нея пишеше нещо от рода- за празника на мама букетче ти дарява, което ти ще си ушиеш и после ще покажеш.Мартеничките са избрани от малкия, както виждам са отишли на правилния човек.

за протокола и моята е празна, запощата говорим

Джури, благодаря отново, макар и без картичка, подаръка ми е много на сърце  Heart Eyes!
На всички готови, рамкирани подарени гобленчета ще напиша на гърба дата, име и посланието, за да ми напомнят до дълбока старост приятните мигове във този форум  Hug!

# 250
В голяма чуденка съм  newsm78 Моята етърва след 2седмици има юбилей, става на 30г. и много се чудя дали да не й ушия един гоблен. Много обича коне и евентуално това ще е темата на гоблена. Може би да е бод 1:1, защото няма много време. Някой правил ли е такъв подарък? Дали е удачно... newsm78 Все пак е огромно усилие, време и т.н...

# 251
  • sf
ето я моята картичка. аматьорска е, ама от сърце.

# 252
  • Sofia
ето я моята картичка. аматьорска е, ама от сърце.

Донси, благодаря! Доколкото виждам ти си изрязала прозорче и си я залепила отвътре. Аз мисля да я залепя отгоре, че вътре  newsm04 ще  smile3523 от кой е и за кой, а те пишат с огромни букви  и ...ще ни трябват и двете страници.

# 253
  • варненка от София
Чудесни неща, наистина сте показали. За кафето да не говорим. И, Ките, немой така да ни държиш в напрежение и да не казваш смешката. То който обича кафе и със смешка и без, пак ще си го пие.

Иначе ние снощи имахме инцидент, но за да не пиша на ново, ще ви копирам мнението си от друга тема. Вчера ми беше ужасен ден и не ми остна и време за хобито, но може би предчуствия са ме гонили. Донси не го гледах предаването ,но искрено се радвам за победата на мъж ти. Да сте здрави цялата фамилия  Hug

Цитат
Не мога да не ви се оплача от последните перипетии, които имахме снощи с Шушето Whistling. След вечерната баня, която при нас е около 12 вечерта, започнах да й оправям тоалета и както всяка вечер пръскам в нослето морска вода и после попивам с клечка, така и снощи. В едната ноздричка нещо не пръснах като хората и като тръгнах да чистя, видях нещо червено в нослето. Шушата успешно беше набутала нещо там с неизвестен произход и размер. Взехме с баща й едни зъболекарски пинсети, опита той да го вади, но не става и хайде дружно в спешния кабинет Tired. Там ни посрещна един черен, та чак син негър, аз се стъписах в първия момент, а детенце онемя. Като я взе да я прегледа, тя седеше като препарирана, ни дума, ни вопъл, ни стон  Laughing Съответно бяхме препратени в Окръжна болниця в спешния център. В спешното ни изпратиха в педиатричния кабинет, от там любезно ни препратиха в УНГ отделението ooooh! Tired, което е в отдалечена забутана сграда, естествено на 6-тия етаж и естествено асансьорът не работеше  Mad

Прие ни бившата ни сестра от джипито, обади се на лекар и зачакахме, а междувременно беше станало 1 часа. Дойде лекарят, попита кога е бутнато чуждото тяло, аз преположих, че е станало следобяд и тогава "любезният" чичо доктор ни запита, че защо в това време отиваме, а аз му отговорих, че търсим драматизъм в случката и за това Twisted Evil. Самата процедуря трая не повече от секунди. Оказа се едно не малко топче пластмасово от мартеница. Преди да си тръгне доктора каза да платим на касата 20 лв и си тръгна. Сестрата тогава мило ни предложи, ако искаме да платим на доктора и аз побеснях. Казах, че плащам срещу касов бон или фактура и си тръгнахме. На касата, жената се учуди, че ни пращат за такова нещо, попита ни дали ни чакат пак в отделението и като казахме, че не, тя заяви, че не сме я открили. Чиста проба изнудване си е било това от страна на доктора и сестрата, бях бясна, но поне детенце е добре. Обяснявахме се, че не се слага нищо в нослето и ушичките, да видим дали е взела поука.

Оплаках ви се, та внимавайте и си преглеждайте щателно дечицата, че изобщо не се забелязваше това чудо преди това. ooooh!

# 254
  • Пловдив
В голяма чуденка съм  newsm78 Моята етърва след 2седмици има юбилей, става на 30г. и много се чудя дали да не й ушия един гоблен. Много обича коне и евентуално това ще е темата на гоблена. Може би да е бод 1:1, защото няма много време. Някой правил ли е такъв подарък? Дали е удачно... newsm78 Все пак е огромно усилие, време и т.н...
Привет, девойки  Hug
И аз направих конче за подарък на кумата - избоцках го за по-малко от два дена и като го шиеш с нещо по-нетрадиционно (аз го ших с 3 ката сребристо ламе) и го оформиш с рамка, мисля, че става ефектно   Rolling Eyes   Показах го преди няколко странички, но можеш да го видиш и в линка от подписа ми.

Общи условия

Активация на акаунт