Гоблени-47

• 45 501
  • 457
  •   1
Отговори
# 210
  • ПАЗАРДЖИК
Пропуснах да кажа, че след 36 дни, поръчката ми от ибея дойде. Гоблена не е за мен де, но се бях притеснила .

А подаръците на всички ви са прекрасни. Няма нито един, който да не ми е харесал. Поздравления!   bouquet

Останаха още няколко да се отчетат. Внимайте, че ви държа на отчет  Laughing

# 211
  • в една мансарда точно под звездите ..........
donsita честито и то мен!
Какво ли е да пазиш тайната толкова време? Аз може би не бих успяла.

# 212
  • Пловдив
ох, и аз едва ли бих се сдържала, но освен това искам да ти кажа, че ти се възхищавам, повечето българи не биха казали, че имат близък, който участва някъде, преди да се убедят, че ще спечели този човек. Пък ти още в началото ни каза, още на кастингите - ама нормално, познаваш си мъжа, знаеш на какво е способен, а и си го мотивирала още повече  Flutter Представям си как сте седнали цялата рода и изживявате всеки момент заедно с него, все едно сте там, пък той седи отстрани и ви казва "Гледай, гледай тука как..."  Mr. Green Приятно празнуване, че сега ще има много да ви честитят и няма да се спи днес от вълнение - едно е да знаеш, че ще спечели, друго е да видиш как печели  Flutter

Мерси за почерпката и да купите подаръци на децата  piasyk

family

# 213
donsita-Честита победа и от мен,поздрави на безстрашния мъж,пожелавам му да е все така смел !!!
Честито на всички които получиха подаръчета,ще чакаме да ги видим готови!!!

# 214
  • София
donsita, честита победа! Много му стисках и аз палци на твоя мъж, нищо, че знаех, че е на запис Wink Поздрави го и от мен и приятеля ми, особено за това, че посвети победата на теб и децата Simple Smile

# 215
  • София /Абсурдистан
mery_poppins1 Много се радвам, че подаръкът ми ти е харесал  Hug

# 216
  • София
Добра вечер!

Благодаря на всички за пожеланията за рождения ден на сина ми. Много сте мили и ми стана много драго.  Hug  Hug  Hug

Аз тези дни нямам време да влизам във форума, само погледнах моята жертвичка дали ще се обади, но няма получен подарък! То вярно, че е далече, а и препоръчаното се бавело, ама казаха за около 8 дни ще пристигне, а вече минаха 11.  newsm78
Дано скоро се похвали, че да се успокоя!  Praynig

Сега съм подхванала Пермина, който си купих наскоро. В сравнение с "Невестата" върви като песен. Едно, че е със седем цвята (пред 35), а панамата е Аида 14, която в сравнение с българската разграфена е просто невиждан разкош!  Joy

Донсита, честита победа на мъжа ти!  bouquet

# 217
Мостът Мостар за Магдалини :

http://iliana67.multiply.com/photos/album/75/mostar#

Само това се върти , оригинали не можах да открия

Има и доста галерии бродерии за Хипатия .

Много хубави подаръци !
Много ти благодаря.Желая лека вечер на всички! Simple Smile

# 218
Донсита, честита победа на мъжа ти и изобщо на цялото семейство   bouquet!

Аз днес си получих известието за подаръчето  newsm68, но са объркали и са го боднали на вратата на комшийката, а аз цял ден надничам на вратата, да видя дали няма нещо за мен. Е, ще трябва да почакам до утре, за да си го получа, но ще  гръмна от любопитство от кой е и какво е   Blush Grinning. Някой няма ли да ми прошепне на ухо или да ходя да пия хвойна и валериан  Mr. Green.

# 219
http://www.prym-consumer.com/static/0H09005r5.pdfМомичета вижте по какво ми изтекоха лигите.Не знам дали ги продават в България,но ще чакам докато ги пуснат.

# 220
  • София
http://www.prym-consumer.com/static/0H09005r5.pdfМомичета вижте по какво ми изтекоха лигите.Не знам дали ги продават в България,но ще чакам докато ги пуснат.
По какво точно ти текат лигите? Simple Smile Ако са тези несесери, Милена Стил ги продават...

# 221
Еее,нямат всички модели кошници.

# 222
  • София
Ее, жалко. Дано все пак имат някой модел, който ти харесва Simple Smile

# 223
Ехааа,имало и тема за гоблени.....Откога ви търся,ако знаете!Аз се научих да шия отпреди една година,но за съжаление нямам много свободно време и досега имам ушит един малък гоблен-"Залез в морето" на Милена стил и сега съм ушила един до половината-"Горски замък " е той.Много ми е приятно да шия и когато имам и 5 минути свободни се занимавам.Ще следя темичката много е интересно да видя и другите какво правят.Преди години една моя позната искаше да ме учи да шия.Аз и казах,че ако някога ме види с гоблен в ръце ще се казвам Асан. Laughing Казах и още,че нямам нерви за такова нещо и едва ли някога ще се захвана.А тя ми отговори,че и тя е мислила така,докато не е хванала иглата.Права беше-веднъж хванеш ли иглата-такава зарибявка е ,че не ти се оставя. Simple Smile Даже съм си свалила и софтуер за чертане на схеми на гоблени по собствена картина.Ако някой се интересува мога да го упътя. Heart Eyes

# 224
Донсита честита победа на съпруга ти, вярвам че цялото семейство сте много щастливи!!!
На всички момичета подаръците са разкошни - видях че някои вече ги показаха и ушити  Hug
Аз вече много съм се притеснила защото утре вече стават 3 седмици откакто съм го пуснала.... а и по всяка вероятност жертв ичката ми се досеща от кого чака подарък... Embarassed
Остава да се успокоявам,че до 35 дни има още.
Не съм пипала иглата тия дни, само надничам в темата и се радвам!
Приятен утрешен петъчен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт