Гоблени-47

• 45 502
  • 457
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро,заповядайте по чашка кафе

желая ви усмихнат и спокоен петък Heart Eyes

# 226
Bella както винаги ранобудна и работна. Бладорим за кафенцето. Тъкмо като дойда на работа и ти си го сервирала и си го пия с кеф със теб. Grinning
Донсита честита победа на съпруга ти. Представи се блестящо.
Лек ден момичета  bouquet

# 227
добро утро и от мен
не съм писала отдавна но ви 4ета редовно и много се радвам на красотите които показвате и подаръците ви, но почвам да се притеснявам защо моята жертвичка още не е получила своя все пак миналата седмица е пуснат.  Cry Confused. дано скоро да се похвали  Praynig за да не се налага да ходя да се разправям с пощите.
лек и спорен ден ви желая

# 228
Добро утро, момичета   bouquet
Чета ви редовно, но рядко се осмелявам да се включа. Пиша относно разговорът ви за тази фирма и комплектовките й: http://collection1x4.com/catalog_black.htm. Поръчах си "Нощна Венеция" 1:1. Исках за пръв път да шия на черна панама. Панамата, която са ми пратили е изключително ситна и ако шия 1:1 ще шия дългооо и ще остана без очи  Sick Посочили са 24 каунт, но имам чувството, че е доста по-ситна, направо е като плат и едва се откриват дупчиците. Или аз не разбирам и не мога да се ориентирам или замисълът им за тази комплектовка не е много сполучлив.
Мисля си да си купя друг каунт черна панама и да шия с кръстчета. Какво е вашето мнение. И кои каут панама да си закупя? Ще ви бъда благодарна, ако ме насочите.
Успешен ден  newsm10

# 229
  • Ямбол
Да се похваля. Flutter
Вчера си купих гоблен, едни много красиви рози 20х23 е големината много са хубави.
Като го започнах та 5часа така.. забравих за готвене и домакински задължения. Laughing
Когато го завърша и рамкирам ще го снимам и покажа!  Hug

# 230
Здравейте момичета!
tesky , аз ших венецията с мой подбор на Аида 14, с кръстчета 1:1, по добре си свали схемата от нета и ший по нея. Получи се добре. Прецени с 2 конеца или три да шиеш, с два е по-лесно, а с три по-хубаво. Не съм обедена, че схемата, която са ти дали е добра, аз вече се убедих, че схемите на тази фирма са мн груб фалшификат.

# 231
  • Sofia
Добро утро, момичета   bouquet
Чета ви редовно, но рядко се осмелявам да се включа. Пиша относно разговорът ви за тази фирма и комплектовките й: http://collection1x4.com/catalog_black.htm. Поръчах си "Нощна Венеция" 1:1. Исках за пръв път да шия на черна панама. Панамата, която са ми пратили е изключително ситна и ако шия 1:1 ще шия дългооо и ще остана без очи  Sick Посочили са 24 каунт, но имам чувството, че е доста по-ситна, направо е като плат и едва се откриват дупчиците. Или аз не разбирам и не мога да се ориентирам или замисълът им за тази комплектовка не е много сполучлив.
Мисля си да си купя друг каунт черна панама и да шия с кръстчета. Какво е вашето мнение. И кои каут панама да си закупя? Ще ви бъда благодарна, ако ме насочите.
Успешен ден  newsm10

Аида 14 черна, не съм виждала в БГ да продават друг каунт на черната, но може просто аз да не знам, а да има. И ти препоръчвам направо да си намериш оригинална схема на този гоблен и да си купиш конци. Тук вече се коментираха комплектовките на тази фирма...виж малко по назад в темата!
 Със Zhanka сме ти писали заедно!

# 232
Бързам и пиша с грешки, извинявам се ама крада време на работа за да чета форума.

# 233
Мммм, Белла, мерси за кафенцето! Heart Eyes

Преди години една моя позната искаше да ме учи да шия.Аз и казах,че ако някога ме види с гоблен в ръце ще се казвам Асан. Laughing Казах и още,че нямам нерви за такова нещо и едва ли някога ще се захвана.

Добре дошла, а да знаеш само колко ми е позната тая история... И аз шия от близо година, съвсем случайно я подхванах тая работа Laughing

Мисля си да си купя друг каунт черна панама и да шия с кръстчета. Какво е вашето мнение. И кой каунт панама да си закупя? Ще ви бъда благодарна, ако ме насочите.
Успешен ден  newsm10

Добре дошла и на теб! Hug Напълно права си, че замисълът на тая фирма е напълно сбъркан Laughing
Ето откъде са крали схемата:
http://handmade.idvz.ru/forum/forum_posts.asp?TID=515&PN=1&TPN=8
И по препоръка се шие не на много ситна, а на много едра панама Laughing:
http://foto.radikal.ru/f.aspx?i=a5790ff9533441fd9c2df8f5ff3af6e5
За да се получат посочените размери, това трябва да е някаква канава около 12 каунта. Аз бих шила на 14-ка или 16-ка, с кръстчета, с два ката. Намира се 16-ка. В първия случай размерите на ушитото ще са 19,2х25,4см, а а във втория- 16,8х22,2 см. И И като прибавим по 10-на см от всяка страна... купувай нова панама, аз за нищо на света не бих се мъчила с тоя измислен дизайн на търновската фирма. Кой знае и цветовете как са "измислили"; да не говорим че скоро едно момиче коментираше че тия хитреци и схемите са преиначили Sunglasses
Усмихнат и слънчев ден на всички  Heart Eyes  Hug

ПС Олелеее, дублирах мнение, че го и триплирах Laughing

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 10:57 от Прасчо

# 234
donsita - ЧЕСТИТА ПОБЕДА и от мен !!!   bouquet  Много достойно се представи мъжа ти !!!   smile3501 smile3501 smile3501
http://www.prym-consumer.com/static/0H09005r5.pdfМомичета вижте по какво ми изтекоха лигите.Не знам дали ги продават в България,но ще чакам докато ги пуснат.
venipuh – и аз въздишам по таквиз хубавинки  Whistling

Много красиви гобленчета пак видях и  на всички момичета подаръците са страхотни, а някои даже ги избоцкаха набързо  Crazy
Аз този път не се включих в томболата, ама се сетих, че моята жертвичка от предишната томбола от Коледа не е писала тука... нито в някоя друга тема... newsm78 Последната и публикация е от 25 декември.... Thinking  Rommi   какво става с теб ??????   33uu Я драсни някой ред поне да знаем дали си добре  Heart Eyes

# 235
Добро утро момичета и благодаря на Белла за чудесно поднесеното кафенце (много ми хареса чашката   Laughing)   bouquet

Аз след малко имам излизане и отивам право в пощата да си взема подаръчето и на обяд ще се фукам  Grinning.

А сега да помоля, случайно някой да има схемите на тези красоти :

1.EVA ROSENSTAND / 14-220

2.EVA ROSENSTAND / 14-085

Брейййй лакомо око. Затрупала съм се със схеми и все има нови, и нови, и нови...дето ми вземат акъла....

# 236
Здравейте, мили момичета!  bouquet
Не мога да ви насмогна с четене, а и отново виждам страхотни неща! smile3501
Подаръците, които си разменяте са чудесни Peace...следващия път мисля и аз да се включа Crazy.

Донсита, ПОЗДРАВЛЕНИЯ и от нас за мъжа ти! Впечатляващо представяне и много хубаво посвещение накрая - чудесно беше!!!!  bouquet

Аз продължавам с Вилата, но е доста труден Wink...много цветове се сменят и има доста единични бодове ooooh!...но за сметка на това мисля, че ще стане много красив! Peace Дано! В момента се разнообразявам с Африканката на Ланарте, която също ми е сложна, щото реших да я шия 1:4, а панамата е адски ситна, но пък и тя се получава доста добре така...
Ето докъде стигнах с Вилата:

светлите нюанси реално са доста по-светли, все пак е снимка Whistling

Пожелавам ви хубав петък момичета!  bouquet

# 237
Ето го и моето подаръче!

Супер китки, които прекрасно ще се вържат със слънчогледите на Таша от Коледната томбола. Много съм щастлива и доволна и от сърце благодаря на Милена от Варна (веднага да си признае коя е във виртуалното пространство Grinning). Дъщеря ми също е много доволна, защото там, където има гривни и гердани, всичко е за нея  hahaha кипра мамина!

# 238
  • ПАЗАРДЖИК
Ето го и моето подаръче!

Супер китки, които прекрасно ще се вържат със слънчогледите на Таша от Коледната томбола. Много съм щастлива и доволна и от сърце благодаря на Милена от Варна (веднага да си признае коя е във виртуалното пространство Grinning). Дъщеря ми също е много доволна, защото там, където има гривни и гердани, всичко е за нея  hahaha кипра мамина!

Подаръкът ти е от djuri. Много нежно е. Да си го ушиеш с кеф.

# 239

Ели , много  хубаво става !

Като понапреднеш още , пак да показваш.

Виталити, надявам се да сте по-добре , детето дано преодолее това !

Гууди , и вие да се оправяте  ! Много е тежко за майката , като са болни .

Общи условия

Активация на акаунт