Отговори
# 60

По въпроса за отслабването-има едно много хубаво предаване на Диема Фемили -събота и неделя от 9 сутринта.В него има съвети за хранене и упражнения.  bouquet

# 61
Снежна,а тази диня влиза ли в диетите Mr. Green
истинско произведение на изкувството-но както обичам диня-ще ми е жал да я хапна твоята Hug

Алба и Делта-то хубавата и зелена трева е сега в Ливан,но като спре да вали към края на май всичко ще е пожълтяло,но за това пък има напоителни системи,а дърветата са си зелени-
иначе ,шумотевицата на града е съвсем близичко,но ние сме в покрайнините и е спокойно Heart Eyes
Обещавам лятото като отидем (Ншаала)да снимам и как слънцето залязва отсреща ,а ние си седим на терасите и го наблюдаваме-всички са поканени Hug-Снежето да носи динята с нея,а Делта боба hahaha

# 62
Дуата-МашаАлла!Хайде и вие направете къщата голяма и красива и едно мааалко кътче за тъщата,нали Laughingи басеин:тъщата обича басеини  Wink

Иман-правя дуа за Тарикчо,то по-добре сега,докато е малък.Брат ми кара на 18 г и беше много много зле.

Чухте ли за едноокото бебе,родено в Израел?
Тръпки ме побиха,муслимките знаете защо..

# 63
   Snejnatamar, динята е невероятна.  Peace Преди време ми беше попаднал сайт само с произведения на изкуството от този вид. Голяма красота и майсторство.   chef
   Дуа, непременно да направиш снимки.  Hug Жълтият цвят също си има своето очарование, а на фона на вашата гледка... представям си какво ще е.   bouquet
   Лили, как еднооко бебе?  Shocked Тук нищо не са казали  Thinking

# 64
Привет  Hug Hug Hug Hug
Много ви благодаря за пожелания късмет, имаше полза   bouquet Поднасям ви ягодки, да не разваля нечия диета.  Heart Eyes

Връщам се нагоре да чета   bouquet

# 65
  • по пътеката
привет! латеа, специално за да не ми пиш?ш неизвинени!
тука пак обърна на зима и ми развали удоволствието  и пролетното настроение!
рени ,машала, давай напред, за 0 бройки щ? станеш 55 кила, не знам на каква висо4ина са ти килата, аз това размер4е гоня, ама  га ще го докопам!май в следващия живот!
лили, какви неща си 4ела пак и къде е това?! не сме 4ули, то при нас е далеко, а малформации има  прекалено много,напоследък! явно вси4ко си оказва зна4ение, особено замърсяването и опитите с нас, кой ще оцелее!
дуа, много е готино в такава къща, ама ку4ета да си вземете! тука фермерските къщи са с  паза4и! ина4е е интересно на няколко посоки има изглед, супер! и простор и изгреви и залези и луната голямата, да- за разкош!

# 66
Пак от комшийската тема нося Selams  Mr. Green  ..Water Lily май говори за Dajjal, нали ? За еднооко бебе дето е родено в Израел , но после май се оказа ,че е в Chennai  (Ноември 2008). Ето и инфо за dajjal :
http://www.kilroywashere.org/06-Images/Dollar/LeftCircle.jpg
http://www.wired.com/images/slideshow/2006/08/oneeyed_child/01.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/Dajjal
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B0%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D1%8C

Peace

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 20:02 от bz

# 67
латейке бравооооооооооооооо
мойти поздравления
дуа изпитвам благородна завист всеки път като погледна къщата ви браво става много хубава

# 68
Пак от комшийската тема нося Selams  Mr. Green  ..Water Lily май говори за Dajjal, нали ? За еднооко бебе дето е родено в Израел , но после май се оказа ,че е в Chennai  (Ноември 2008). Ето и инфо за dajjal :
http://www.kilroywashere.org/06-Images/Dollar/LeftCircle.jpg
http://www.wired.com/images/slideshow/2006/08/oneeyed_child/01.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/Dajjal
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B0%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D1%8C

Peace

Според всичките ми приятелки-мюсюлманки е дезинформация,но Даджаал от там ще идва,Аллах да пази,от към Шам.
Еднооки бебета се раждат,генетично е.

bz -Селям!Какви са тия нападки срещу кюрдите в турската  Naughty
Я прати г-жата тука да види почтенни момичета,женени за тия опасни и жестоки кюрди,да види,че са ок. Wink

Марси-и при нас захладня,вашите ветрове все на към емирско веят.

Alba76 -ти знаеш ли кой е лъжливия месия Даджаал,прочети в Уики,макар,че там може да не е точна информацията,но все пак..

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 23:24 от Дивиана

# 69
  Латеа, честито за изпита.    bouquet  По какво беше?
 Ягодки   Hug по това време  Heart Eyes ... тук излязоха вече, но аз съм предубедена винаги към първите за сезона.  Thinking
   Лили, знам, да. Има предположения, че е той, така ли? И по кое се съди, за да има тези съмнения?  newsm78

# 70
Alba76 -По едното око и това,че уж родено в Израел.
А и пророчествата сякаш описват нашето време:
,,камилите няма да се ползват за транспорт,,
,,хората ще седят на седла,които нама да са седла(коли?),,
,,струнните инструменти и жените-певици ще станат нещо нормално,,

и т.н.които са признаци за идването на Края,а с това и на масихид Дажаал.

# 71
  • Varna
Латейкиииич, бравоооооооооооооооооо  bouquet
ДУА, мила и боба ще донеса и там каквото трябва. И разни други вкусотии като фасулчето. Дуа към моята мусака може да добавиш и малко канела. Представи си цялата тайфа от нашата тема дойде и да ти помогне за почистването на хубавата ти къща, а? Хем работа ще се свърши, хем голям смях ще пада и по леко ще спори труда. Мечтииииииииииии-Такава диня видях преди много години когато бях млада като въс във Тайван. Обаче Принцес Делта почива във Анталия и там във нашия хотел правят такива красоти от дини и пътеши също. Не смея да ги пипна-толкова са красиви.
Bz- bouquet
Исках да те безпокоя на лични за да те питам нещо ако не е нахално от моя страна-не исках да досаждам на Дамите от вашата тема.
Само ми дай нишан, че не нахалствам. Благодаря предварително  bouquet
Латейкииииич, тез ягодки убийци бееее. Със сметана и шампанско как го виждате момичета, а Wink
Водна Лилийкеее- какви са тези пророчества бе Душко Sad
Отщя ми се и от ягоди и от шампанско Cry

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 23:25 от Дивиана

# 72
  • София
Хей момичета, ето ме и мен... wavey
Латеа,честито за взетия изпит!  bouquetПожелавам ти подобна успеваемост до края на следването! Grinning
Ягодки, дини,боб в гърненце, мусака и разни други вкусотии, поднесени на сенчица под маслиновото дръвче в двора на Дуа в Ливан..ееееех, мечти Wink
Цитат
Според всичките ми приятелки-мюсюлманки е дезинформация,но Даджаал от там ще идва,Аллах да пази,от към Шам.
Не според твоитe приятелки,Лили, а съгласно  реалността... Wink PeaceБебето е било момиченце Naughty и май вече не е сред живите Rolling Eyes, така че нека не оскверняваме паметта му.. PraynigОще по-малко пък можем да говорим за Шам в случая..Наистина според хадитите появата му  се очаква между Шам и Ирак,но въпросното детенце е било родено в Ченай, т.е Индия...Освен това Алба те е попитала ,какво е породило съмненията..Отговорът ти за едното око  е доста неточен. newsm78Навсякъде в описанията на така наречения лъжлив месия се казва, че очите му все пак ще са две, но просто едното ще е празно.....

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 00:20 от sarated

# 73
  • Варна
Добро утро,слънчев и усмихнат петък Ви желая! Heart Eyes
Смятам да направя петиция работната седмица да се състои от 3 дни  Mr. Green,вече се сещам кой пръв ще я подпише  Crazy
Латея  Hug честит взет изпит,никога не съм се съмнявала че няма да успееш,дори и да не учиш пак ще го вземеш,имам шесто чуство за това,пък и аз ти казах ако не медицина бтв те зове  Peace
В момента използвам намалението че съм сама в стаята да надникна при вас  Grinning, ако питате мен бих предпочела да съм с една възглавница и юрган на едно легло  Mr. Green ама нямат милост тези хора,карат ме да работя  Tired
Сега си мисля че може да ме е обзела пролетната умора,знам че трябва да се хапват повечко пресни плодове и зеленчуци но дали има и витамини които могат да забързат процеса по излизане от зимен сън  newsm78, моля споделете опит

Поздрави на всички  newsm51

# 74
добро утро на всички
аз съм втора за петицията
Simple Smile
лек и спорен ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт