AIR винаги съм мислела, че Ради е спокойно дете и разбрано...ама блаженни са вярващите явно
При нас белите са просто поредици...една след друга. С баща му неможем да си отдъхнем
Не аапартамента...цялата кооперация ще се срути в най-скоро време. Енергия има за сто деца имам чувството. Да се карам и да викам файдата е нулева....все едно говоря на стените. То и на стените да говорех щяха да ме разберат. Аз се карам...все едно тишина в стаята бе - все едно не говоря. Просто реши ли го прави - каквото е намислил. ВРатите вече се откачиха у нас. Блъска се нарочна с камионите си в стените на апратамента..изкъртена е мазилката. Рисувано и мазано по стените /яде банан например и преди да успея да го измия или избърша с мокра кърпа е минал по стените - кошмар/
Играе футбол в нас...хвърчат топки и респетивно вазите ми...ако се изпречи някой на пътя му
Слийпи взехте акъла на бабата викаш

. Естествено като съвестна гражданка се обадих веднага в полицията (още повече как ги обичам паяците
AIR скри ми шапката направо Ради . Митко и той плюе и майка ми направо я изкарва от нерви - като викне Баба лоша и я наплюе
. Тази вечер пак заспа без да иска, защото мама пие хапчета и горчи. През нощта като се събуди само ме гушка и пак се унася.... Смятам ако му се прииска на детето да му давам... но наистина мисля, че бяхме до тук - 2г, 5м и 22 дни кърмене
Пък за нашия квартал да не говорим.
Митко плюе , когато е недоволен от някой . Майка ми е супер възмутена и много му се сърди . Тя на времето е писала дневник на мен и на брат ми кой какво е правил и познайте - на 2 г и половина майка му на мойто синче е плюела по същия начин
Нищо не се губи в природата и всяко нещо си има обяснение 
и се радвам, че сте добре след тази случка.
В интререс на истината след като се отби започна да се събужда по-рядко.