Пролетни ОКТОМВРИйчета

• 15 757
  • 311
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Друго си е да размахам пръста Mr. Green Заваляха ЛС-та Mr. Green До сега са ми писали - Са, ВерчитУ, Илиянката, Таси, Дбс...хайде да не посочвам Mr. Green
Като стана въпрос за посочване - една потайна бременна има..да не я посочвам Mr. Green Heart Eyes

# 181
  • София
Моля ви кажете ми повече за анкетата и срещата, извинете, че съм пропуснала инфото.....

Мики, за детските градини има време до 21.05.09. Не е фатално.

Оска, има опция "Забравена парола".

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 17:22 от didita4u

# 182
  • Варна
любопитка , моля , ти като най-светната по въпроса , кажи вярно ли е това ,че след 3дни прием на антибиотик децата вече не са заразни и могат да се събират с приятелчета ? мен ми звучи малко като "стара градска легенда" , несериозно някак .

Ми няма такова нещо . До кога ще е заразно детето , зависи от какво е болно и как се повлиява от антибиотика . Така че ако трябва да се каже някакъв срок - ми да е поне 5 дни минимум , или детенце да е поне 2 дни без Т и в добро състояние .

# 183
  • Стара Загора

Оска, има опция "Забравена парола".
Ами да следва инструкцията на забравена парола. Да си ползва мейла. Ако не стане ми пишете.

# 184
  • Откъм Варната
....Като стана въпрос за посочване - една потайна бременна има..да не я посочвам Mr. Green Heart Eyes

Кой, кой, ох че ми стана хубаво, бързо да си признава  Hug

# 185
  • Някъде в Европа...
Здравейте, мацки!

Слиипи, не е лигльо Калоян, просто това е някаква криза на възрастта явно. При нас също е така, каквото каже , това става, никой не е в състояние да му промени намеренията, даже и госпожите в яслата. Едната ми е позната и ми вика - твоят син, каже ли не, това означава не, (обикновено за храната, кажел ли че няма да яде, даже и да успеели да му дадат, той после я повръщал) Не знам какъв съвет да дам, аз също не съм наясно как да се справя... Майка ми постоянно ме критикува, че съм му изпуснала края и щяло да става все по- зле и по-зле, той разбирал, че му угаждам всичко и щял да се възползва още повече...Правя нещо много лощо, но за момента е печелившо - навън не ходи настрани от мен или по тревата, защото му всях страх от мравки  Embarassed, само да се затича и като му викна - има мравки и идват да те полазят - и замръзва  Embarassed. Прекрасно осъзнавам, че не трябва да стигам до такива крайности, но...... Embarassed
Са, малеее, колко са пораснали госпожиците... да ги нацелуваш... а ти - леко уморенка ми изглеждаш, давай си повече почивка  Peace

При нас нещата са добре. Ради ходи на ясла, миналата седмица беше леко болен, продължава все още да понакашля, но според лекарката не било страшно...Аз скучая по цял ден - къщна работа, разходки....Края на месеца се каня да започвам шофьорски курс, да поуплатня времето.. а току виж и шофьорка стана  Mr. Green
Благодаря на всички за мнението ви относно децата и бабите. Ще го давам, остава да ми го поискат  Laughing
След малко ще кача снимки да видите Ради, че отдаван не съм ви го показвала  Wink

Лек ден и много целувки от нас!

P.C. Eto snimkite: http://www.airradi.snimka.bg/album.php?album_id=295029&pid=11586629

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 10:15 от AIR

# 186
Sa прекрасни снимки от Цветница,виждам ,че сте се радвали и на хубаво време и настроение ,а тук при нас бе много ветровито и студено и не можахме да си направим разходката

А днес едно мрачно и дъждовно,пратих малката на село при баба,че се очаква проверка от социалните/нали сме по програмата за подпомагане на майченството/и трябва да е там като дойдат нищо че днес почивам.
хайде че вече ще отивам да ощетам Simple Smile

# 187
  • Варна
AIR все едно за Митко е написано това (само дето той си се тръшка така вкъщи , не на ясла ) . И майка ми и тя все това мърмори - колко бил лош , непослушен . А то това си е период - кризата на третата година или нещо подбно му се викаше . Детето вече се осъзнава като индивид и търси начини да привлече внимание  , да има мнение и да го налага . И понякога нещата като че ли излизат от контрол. Аз съм често сама с двамата и колкото и да се старая да не обръщам внимание на бебето само , явно понякога се увличам , защото Митко прави какви ли не магарии - миналата седмица се напиша нарочно няколко пъти , един път се наака в гащите и дойде и ми разказва как се скрил зад пердето в неговата стая и как акал там  Shocked Знам , че ще отмине , но ми е много притеснено като го гледам да се държи така неадекватно . Мъжът ми го нямаше една седмица и положението беше направо нетърпимо , но от 2 дни си е вкъщи и прекарват много време само двамата и сега нещата са наред . Викам му доброто и лошото Мити и той така сам си казва - сега тук е лошото Мити  hahaha
....Като стана въпрос за посочване - една потайна бременна има..да не я посочвам Mr. Green Heart Eyes

И аз искам имена  Thinking

# 188

А, за какво става въпрос? Аз съм бременна, но за срещата си гласувах, че няма да присъствам (по обективни причини) Thinking
Я другата бременна мома да си признава Naughty

# 189
Оххх и мен ме загриза любопитство! Хайде, мамче, признавай! Херка, дай й още 3 дни и посочвай!  Mr. Green

АИР-че, наистина съм изморена. Ама няма как да си почина докато кърмя още Маги. Тя е мнооого трудно дете, иска ужасно много внимание. Добре, че е Али да ме отменя в игрите, че без ръце останах.

Сега Боян ги изведе на разходка, за да мога аз да почистя. Всичко блести вече и ги чакам да се върнат. Междувремено в машината за хляб съм сложила да правя пробен козунак. Добавих от мен стафиди и орехи. Сега към 9 ще стане и ми е ужасно любопитно как ще е на вид и вкус. Ако стане хубав ще правя козунаци за цялата рода. Simple Smile
Яйцата ще боядисвам в събота. Подготвила съм се с различни бои, четки, ръкавици, лепенки и планувам Али да ми е пръв помощник. Боян каза, че ще е наблюдател и ще ни контролира да не правим мазало. Горкия много навътре го взима, когато Али рисува по стените и мебелите...  Crazy
Другото за което съм се наточила е с Али да правим курабийки, ама това вече не знам кога да го планувам.

Иначе Али почти не се тръшка, обаче видя, че когато Маги плаче и й се обръща внимание и сега се изтарикати и започна за щяло и нещяло да се напъва да реве. Ужасно е смешна, обаче упоритото напъване накрая дава резултат и наистина почва да плаче. Обяснявам й, че Маги плаче, защото е бебе и не може да говори, а тя е Кака и може да си каже какво иска. Сега, когато иска да вземе някаква играчка от Маги, започва да й обяснява, че това било за "големи каки", а не за малки бебета. Веселбата е пълна в къщи.  Mr. Green
Кали, какво стана с твоето обучение? Ако ти трябва още конспект, кажи. Peace
Хубава вечер от нас, моите хора си дойдоха.  Heart Eyes

# 190
  • Варна
Аз вече боядисах яйцата , мъж ми приспа Митко и себе си накуп , майка ми носи бебето и ей ме на пред компа.
Sa в моята машина козунак веднъж пробвах , ама не останах очарована и ще заложа на купени козунаци .

# 191
  • Откъм Варната
....Кали, какво стана с твоето обучение? Ако ти трябва още конспект, кажи.

Трябва, трябва, таз година ще изтърва, но тъкмо ще имам повече врме за подготовка.

Аз яйцата  събота ще боядисвам, че съм на работа и нямам време, даже козунак няма да мога да си опека, но за сметка на това тати прави за половин Варна козунаци и ще ни донесе

# 192
Като гледам как сте се разшътали, да ви завиди човек.  Wink
Аз нищо не мога да подхвана. Козунаци ще купувам, яйцата снощи щах да ги боядивам, ама установих, че нямам оцет, и останах за събота.  Embarassed
Еър, не знам дали и криза на възрастта, ама дано отминава бързо, защото не издържам вече. То бива инат, бива ама... Калоян е същия с яденето, ако му дадеш нещо насила, повръща. Та и с лекарствата е так.  Twisted Evil В чудо се виждам вече. Аз съм набедила полицаите. Казвам, че прибират лошите деца. Така успявам да го придържам някакъв периметър около мен, когато сме навън, така и ляга (че полицаите вечер минават на проверка). Веднъж ми изгасна колата един завой преди яслите и не можах да я запаля. Един полицай дойде ми помогне да я бутна, (да е жив и здрав човека още 100 години, защото другите само ме заобикаляха, таксиджиите пък правеха знаци, че бързат  Twisted Evil. Ей затова ги ненавиждам.) Калоян като видя полицая и като писна.  #Crazy   ooooh! После сума време се обяснявахме, че полицаите са много добрички и помагат на мама. 

# 193
Слиипи, при нас номера с полицая не минава.. кварталния живее над нас и са приятели Simple Smile
В яслата ги плашат  с Меца и той само това повтаря "Меца паша", Е познай как ходихме на зоопарка.
 Против съм да ги плашат с каквото и да било..

Иначе сме добре, сега в яслата госпожите им са в отпуск и ги заместват.. Той не е особено щастлив и днес така горко плака, че поех риска ако не е негова госпожа да го взема обратно  с мен.. Но беше любимата му госпожа и любимата лелка Simple Smile  Heart Eyes Влезе с усмивка и ми каза ЧАО, а и поръча да купя "Коли бонки" Blush

За празника измесихме козунаци, боядисахме яйцата. Мишо рисува с пастели по яйца и въобще не ми пречеше  Party

Бременната да не се спотайва  Mr. Green

# 194
Здравейте Simple Smile

Не се вясвах, че караме един каръшки период. Емка изкара ангина и тамън се оправи, татко й лепна някакъв грип, двамата с него пипнахме конюктивит и като за капак Ема е с варицела (5 дни след инкубационния период). Общо взето при нас е весело, но върви на оправяне или поне така се надявам Simple Smile
Са да ти кажа Ема ми помага за такива неща, но честно казано колкото помага, толкова и разваля. В повечето случаи иска да прави точно това, което и аз и със същите неща, които са в ръцете ми  Grinning Сега в събота ще видим как ще мине, но сме предвидили и татко й да е тук в случай, че има нужда да измисли други забавления, пак аз да довършвам започнатото с яйцата.
Слипи не ползваме никой и нищо за сплашване, но като кажа, че съм ядосана и няма да говоря с нея и действа (поне все още).
Кали, на Митачето с новата прическа  Heart Eyes А за подготовка, колкото и време да си предвидиш, накрая пак остава малко.
АИР, на мен курса ми беше много приятен и сега 14 год. по-късно все още ми е приятно да шофирам, въпреки безумнте задръствания тук. Дано и при теб да е така!

Ами.... хайде до скоро и хубав празник!

Общи условия

Активация на акаунт