Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 30-та тема

• 60 172
  • 352
  •   1
Отговори
# 105
  • В центъра на моретата
¨¨*:•. Диди .•:*¨¨, би ли дала рецептата за тази прекрасна торта?

# 106
  • София
Прекрасни чудеса сте сътворили пак момичета  bouquet
Ей го и нашето меню през празниците:
Изкусена от Labrex спретнах за закуска пирожките на Марито:

Едни банички с овче сиренце и доматки, направени във формички за мъфини /формичките са футболни топки Mr. Green/

свежа салатка

Св.каренца към салатката

Език в масло

Гриловани тиквички с чесън и оцет

За десерт, калорично, шоколадово и сочно-негърското дупе на marulka_s /добавих му портокалови корички и го залях с прясно мляко и 100 гр.шоколад, масло и кокосови стърготини, както беше направила една съфорумка тук/

Тирамису в чаши

# 107
Как правиш тирамисуто? Simple Smile Може ли рецептата?

# 108
Дайте моооооля рецептата за "негърско дупе".Много искам да го направя но съм загубила рецептата.Предварително благодаря!!!

# 109
Здравейте  Hug

Напоследък не съм снимала ястията, но пък и те са предимно на скара и варени, (уж по диетични  Grinning)

Така ама, не се стърпях и забърках пак един десерт -

Бисквитената торта на Kar4ita:

# 110
Mmm, страхотна е тортичката. Много вкусна изглежда!  Heart Eyes Много обичам сладкиши с бисквити. Открих рецептата, ще я направя. eat

# 111
  • София
Дайте моооооля рецептата за "негърско дупе".Много искам да го направя но съм загубила рецептата.Предварително благодаря!!!

Ето линка с рецептата за "негърското дупе" на marulka_s
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258128.15

Как правиш тирамисуто? Simple Smile Може ли рецептата?

500 гр.маскарпоне
4 бр.яйца
100 гр. пудра захар
1 опаковка от 200 гр. бишкоти "Савоярди"
2 с.л.ром, уиски
1 ч.ч.силно кафе

Разбивам жълтъците с пудрата захар и ги прибавям към маскарпонето, към тази смес прибавяш и предварително разбитите на сняг белтъци.В поднос или тавичка редиш ред бишкоти потопени в кафе/ром и заливаш с 1/2 от полученият крем..На края поръсваш обилно с какао/препоръчвам ти да е обикновенно, а не на Нескуик./Лесно, бързо и вкусно.

# 112
Голямо благодарско за линка за "негърско дупе".Ще се приготви още днес.Лек ден дами!!!

# 113
Аз не съм се вклучвала досега в темите ви, но следя с интерес.
Ето нещо и от мен:
супа с царевица

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 21:55 от Sun.

# 114
Благодаря за рецептата за тирамису. Само че, понеже досега не съм правила и не съм ползвала маскарпоне, чудя се дали може да се замести с нещо подобно? Не съм сигурна дали ще намеря тук такова сирене. newsm78

# 115
Благодаря за рецептата за тирамису. Само че, понеже досега не съм правила и не съм ползвала маскарпоне, чудя се дали може да се замести с нещо подобно? Не съм сигурна дали ще намеря тук такова сирене. newsm78
Крема сирене  Wink

# 116
  • София
Mmm, страхотна е тортичката. Много вкусна изглежда!  Heart Eyes Много обичам сладкиши с бисквити. Открих рецептата, ще я направя. eat
Би ли ми пратила моля те този линк за бисквитената торта на карчита, която си открила!

# 117

Или Филаделфия.

И аз се нареждам за бискжитената торта, ше не успях да я намеря.

# 118
Дикси, не знам дали имате Метро, но знам че имате Била, така че там има Маскарпоне. С каквото и да го замениш - не е същото - поне според мен. Пробвай разбира се, с какво ти си решиш, но съм сигурна, че в Билата ще го намериш и ще можеш да си спазиш рецептата в оригинал Peace

# 119
ето линк за бисквитената торта на карчита   Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=354638.15

Общи условия

Активация на акаунт