Къде в Бургас(15)

• 45 205
  • 433
  •   1
Отговори
# 105
Аз купих няколко неща тогава-имаше различни видове калинки-една беше като човече такава изправена все едно ходи-най много левче да е била, имаше една пак с личице, но легнала-около 70 стотинки май, имаше и такива, които бяха без личица-и те горе-долу толкова.Мисля, че 3 вида бяха.Имаше охлювчета, пеперудки, едни цветенца като детелинки, кравички ...и май това бяха

# 106
# 107
  • Бургас
Десито, гледам, че първите чаши са от genesis - те имат магази в Мола във Варна - преди време им се обадих по телефона, обясних какво искам и същия ден ми го изпратиха по Спиди с наложен платеж

# 108
  А кофи ще дават ли? Mr. Green

Joy Joy Joy Който е ходил на Практикера знае  Joy Joy Joy
Да бе, ходил, то немаше нужда, цял Славейков се разкарваше с кофа под ръка. hahaha

# 109
  • Бургас
Момичета, знаетели къде продават дъска/борд (и аз не знам точно как се казва) за легло - това което се закрепя, за да не пада детето като спи.Знам няколко сайта от където мога да поръчам, но ми се иска да го видя на живо.Нещо такова.

# 110
Момичета, знаетели къде продават дъска/борд (и аз не знам точно как се казва) за легло - това което се закрепя, за да не пада детето като спи.Знам няколко сайта от където мога да поръчам, но ми се иска да го видя на живо.Нещо такова.
В Premaman,на гърба на младежкия,в каталога го има,ако го нямат налично ще ти го поръчат!

# 111
Момичета, пак ще ви питам нещо
къде в Бургас мога да си купя сладкарски бои - /за оцветяване на кремове, фигурки за торти - имам само три цвята, а искам да си купя повече.  И въобще къде има магазин за сладкарски неща.Търся също Кристалина, фигурки, украса...и т.п. /четох от тортената тема, че има такива неща в БГ магазини/

благодаря ви предварително

Да бе, ходил, то немаше нужда, цял Славейков се разкарваше с кофа под ръка. hahaha
[/quote]
-  направо ме разсмяхте, като си го представих целия Славейков  Joy

# 112
  • Бургас
Мария♥ и в Синди съм виждала  Peace

# 113
  • Бургас
Благодаря ви момичета!  bouquet Hug

# 114
момичета за Кауфланда да ви кажа че във сряда слетобед клиенти няма да се допускат.Откриването ще е само за гости на магазина които са получили покани.А за клиенти магазина ще бъде отворен в четвъртък сутринта.Пиша го за да не се разхождате напразно

# 115
Момичета, моля ви кажете ми къде продават светещи маратонки? Синчето вчера се залепи за един Геокс и постоянно мрънка, но сега не е момента да му взимам, скъпи са ми , а вече има хубави маратонки и нови обувки. Някой виждал ли е да продават по-евтини такива?
Момичета, никоя ли не е виждала такива маратонки, като стъпят и те светват?

# 116
момичета за Кауфланда да ви кажа че във сряда слетобед клиенти няма да се допускат.Откриването ще е само за гости на магазина които са получили покани.А за клиенти магазина ще бъде отворен в четвъртък сутринта.Пиша го за да не се разхождате напразно

Тц, тц. Тъкмо се бях навила за кофа. Mr. Green

# 117
  • По света и У нас
D_e_s_i_t_o - ако не държиш точно на genesis или определена марка, чашки на бройка /бургундско и други/ със сигурност продават в един от складовете на Пиргосплод .... като влезеш в дясно се пада  Peace ... той е основно за стъклария и порцелан  Peace ... около него са предимно са складове за домашни потреби  Peace
Купувала съм както чаши, така и чинии на бройка  Peace

Мария♥ - такъв борд бие трябвало да има и в Хиполенд  Peace ... Друг въпрос е дали знаят точно за какво се ползва  Mr. Green ... защото едно майче точно от Темичката имаше перипетии докато й то издирят  Peace

# 118
Момичета, моля ви кажете ми къде продават светещи маратонки? Синчето вчера се залепи за един Геокс и постоянно мрънка, но сега не е момента да му взимам, скъпи са ми , а вече има хубави маратонки и нови обувки. Някой виждал ли е да продават по-евтини такива?
Момичета, никоя ли не е виждала такива маратонки, като стъпят и те светват?
дали няма да има в Хиполенд newsm78. Ние имаме, но нашите ни ги донесоха от Гърция.
Скоро някой питаше за маратонки с колелца, ако не е късно, днес видях в Безистена.

# 119
здравейте,знаете ли къде в Бс продават кремове на KORFF?

Общи условия

Активация на акаунт