В Дружба майки и деца, сред разкош и топлина,чакат с трепет пролетта! (8)

• 23 072
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
СРАМЕЖЛИВКА добре дошла  welcome Леко бременеене!  preggo

Mama Pisana честит рожден ден, желая ти много здраве и любов  newsm59

svetlu6ka днес следобяд ще ходя да плащам капарото за светбата в ресторанта и няма да мога, чакам Владо да се прибере, че да му оставя малката...а доколкото разбрах утре пак ще са виелици, така че не знам за кога ще може  Cry

Аз казах ли ви как някой ми е пукнал стопа на паркинга на Кауфланд...е нямам думи, при паркирана кола, на такъв голям паркинг да се набие точно на моя стоп, поне да беше оставил извинителна бележка под чистачката или знам ли и аз  Crossing Arms

# 91
Здравейте мами Mr. Green
Мама Писанка честит рожден ден, да си жива и здрава, много любов, късмет и успехи   bouquet
 Добре дошла на СРАМЕЖЛИВКА, лека и безпроблемна бременност ти пожелавам.Кога ти се пада термина?
jeniqa кой ресторант си избрахте за сватбата , и ако не съм нахална ще разкажеш  ли колко е капарото и какво влиза в него  Embarassed може и на лични  Blush

Лек и слънчев ден от мен

# 92
Mama Pisana честит рожден ден мила

Приятен ден дами

# 93
  • София
Ч.Р.Д на Писанка! С много усмивка и празнично настроение да полее повода, и нека всичките и мечти се сбъднат!

Добре дошла на Срамежливка и лека бременност! Hug

# 94
  • София
Честит Рожден ден, Писанке!
Да си жива и здрава, много щастлива и да
си вземеш всичките изпити успешно!!!! Hug Hug Hug

# 95
pepche избрахме Датекс, ако се сещаш сградата на Ейвън на Цариградско шосе, ресторанта на последния етаж.Сега отивам да занеса капарото, то е символично-200 лв., въпросът е да си резервирам датата и ще уточнявам менюто на място, съответно и цената, нали си зависи от менюто.Като имам подробности ще пиша  Peace

# 96
  • София
Честит празник ,Писанке!Да си здрава,обичана и щастлива!

# 97
  • София
Честит Рожден Ден, Писанке! Hug

# 98
  • София

Честит рожден ден Писанке! Здраве и късмет и любов.

# 99
Аз пак с моите си проблеми, ама искам да сондирам мнения  Cry Спорим тука за менюто за сватбата, аз искам като предястие солена палачинка с основно:мариновано пиле на скара, а мъжа ми комбинирано предястие със свински котлет на грил  Crossing Arms Не мислите ли, че моя вариант е по-добрия?В крайна сметка не всеки обича свинско, нали?Само за салатата сме на едно мнение, че ще е овчарска...ох, не знам.Мислих си да ги разделя на жените пиле, на мъжете свинско, ама да не ме обвинят в полова дискриминация  ooooh!

# 100
  • София
Женя, аз лично подкрепям твоя вариант  Peace
Ама мъжка му работа - обичат си свинско, така че малко деликатна става ситуацията, верно да не назрее бунт заради полова дискриминация  Mr. Green От друга страна пък почти всички ядат пилешко, така че мъжете могат да се примирят с положението, в крайна сметка ще хапнат няколко калории по-малко  Wink

# 101
Здравейте,
извинявам се за късния час!
Искам първо да честитя рождения ден на Mama Pisana  nbirthday  party023
След това да ви благодаря за ведрото и мило посрещане.newsm03
Термина би трябвало да ми е на 08 11 09. newsm32

# 102
  • София
Добро утро......! Mr. Green

Женке и аз не ги долюбвам тез котлети....пък и свински....! Confused
Пилешкото ми се струва някак по изискано...и здравословно! Peace
От ресторанта какво ви предлагат?

Тонка, вчера щото си бях в къщи случайно
попаднах на твоя сериал! Интересно ми се изглежда... Mr. Green

Хубав ден на всички за сега!  bouquet

# 103
Привет и от мен мами  Grinning
СРАМЕЖЛИВКА хубав термин си имаш,  baby_neutral тъкмо ще са минали жегите, а аз в най голямата точно  Mr. Green ама какво да се прави.
А освен теб да питам и другите мами в очакване : Ориентирали ли сте се вече в коя болница ще раждате. Аз все още се чудя и за различните болници чувам и хубави и лоши отзиви и направо не знам  Crazy
jeniqa и аз съм с две ръце за твоя вариант, при това мъжете би трябвало да наблягат повече на пиенето  не на храната  Laughing нали така, ама наистина мъжка му работа свинското си е свинско   chef Аз ям и двете обаче пилешкото ми се струва по-изискано като за сватба  Thinking

Хубав ден на всички

# 104
Здравейте и от мен Simple Smile Ние бяхме на разходка,още не е студено.

Да попитам мамите някоя не продава ли помпа за кърма??? Моята кумица има бебче и й трябва, но не ще нова newsm78

Общи условия

Активация на акаунт