В Дружба майки и деца, сред разкош и топлина,чакат с трепет пролетта! (8)

• 22 929
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Муци айде бе, никаква те няма два дни!Как си?Не че съм клюкарка, ама разбрах, че ти било паднало кръвното оня ден...оправи ли се?

# 76

Аз малко късно се сетих но вчера бяхме на имунизация с малката добре че този път бяхме по добре но   JP-то ни праща на ортопед защото на едното краче си имаме гънка а на другото не  Sad/дано всичко е ок Praynig/ и реших да проверя за какво иде реч за да знам какво да питам ортопеда оказа се че било хубаво до 1-я месец да я заведа профилактично ама аз като не знаех и JP-то н е казал .Проверих и ортопеда при който ни праща д-р Хайвазов-25-ка амито само 2 поста с добри отзиви всичко друго негативни  Thinking
Някой ако го е посещавал моля да сподели че вече се чудя къде да я водя мислех в Горна баня ама то и там са едни Shocked
Лека вечер
[/quote]                Ками,може би вече сте се оправили с ортопеда,но реших да ти разкажа за нашия случай.Аз живея в дружба-2 бл.404.Имам две момчета и когато големия беше на 2години забелязах,че стъпалото на двете крачета е изкривено и стъпва навътре.Ходихме при проф.Владимиров,мисля че така се казваше-шеф на ортопедията в Горна Баня.Каза ,че му няма нищо и приключи.Обаче нещата не минаваха.Започнахме да ходим при др.Драганов,който абсолютно нищо не помогна,а само ми повтаряше,че няма да може да играе футбол и какво ли не.Постоянно предлагаше обувки,в чието производство имаше участие.Съвсем случайно при раждането на втория ми син попаднахме на д-р.Хайвазов.Прати ни личната лекарка.Малкия също имаше една гънка не симетрична.Оказа се,че няма проблеми и аз споделих с него за баткото.Пое го човека и сега той е на 11години,не само че играе футбол,но и благодарение на ортопеда стъпалата му се оправиха.Явно е нещо наследствено,защото и малкия е по същия начин.Сега оправяме и него при д-р.Хайвазов.Не съм имала проблеми с лекаря и съм доволна.При него винаги е пълно с хора от което съдя не само то своя опит,че си разбира от работата.

# 77
  • София
Женка, добре съм вече, но май от диетката и от другите фактори наколо
ми падна пущината гадна, че спах цял ден и цяла  нощ после.
Сега съм по-добре, но започнах д апохапвм и други неща...врмеенно! Mr. Green Peace

Мими, дано наистина всичко е наред!!!! Peace Аз да си призная нямам спомен да е било
голяма паника пир нас за тези гънки. Просто отидохме и провериха. Дори не сме
ходили специлано лекар да търсим.

# 78
Здравейте аз съм Ани от Дружба - 2 ако ме приемете ще се включа във вашата дружинка защото от скоро съм бъдещо майче. baby_neutral

# 79
Женка, добре съм вече, но май от диетката и от другите фактори наколо
ми падна пущината гадна, че спах цял ден и цяла  нощ после.
Сега съм по-добре, но започнах д апохапвм и други неща...врмеенно! Mr. Green Peace

Мими, дано наистина всичко е наред!!!! Peace Аз да си призная нямам спомен да е било
голяма паника пир нас за тези гънки. Просто отидохме и провериха. Дори не сме
ходили специлано лекар да търсим.

Мерси Муци.Действително нещата с баткото се оправиха.Аз пък за д-р.Драганов само лоши отзиви имам,не само от моя опит ,но и от други майки.

# 80
  • София
Срамежлике, добре си дошла! Всички моного се радваме на
нови членове в малкото ни общество!  bouquet Hug Hug
Разкажи малко повечко ...и една лентичка ако искаш да
си сложиш ще бъде чудесно!

# 81
Здравейте
mimi72 не сме ходили още защото имаме час за четвъртък
а относно срамежливка тя ми е сестра и имам да почерпя все пак ще ставам леля Hug

Добре дошла Ани Hug

# 82
Еми казвам се Ани-приятно ми е  Hug
kami_nikolova ми е сестра живея в 4-та част бл.418
това ми е първо дете и се чувствам страхотно.

Като гледам си организирате срещи което е супер но сигурно няма да мога да се присъединявам всеки път защото ходя на работа .

Да ви попитам да знаете добър гинеколог които работи със здравната каса -мислех да се насоча към някоя болница и там да си водя женската консултация newsm78

# 83
  • София
СРАМЕЖЛИВКА,добре дошла и лека бременност!
За ЖК,то ти е рано още като гледам,но има два варянта.Да ходиш в някоя поликлиника или в болницата,в която ще раждаш.Ако искаш в поликлиника - в 25-та в Младост има страхотен лекар,преглежда много обстойно и всеки път ме е гледал с ехограф,макар да се полагат само 2-а такива прегледа;дава всякакви направления без да се налага да си просиш;същото е с болничните;обяснява много - абе страхотен е.Казва се д-р Папукчиев.
Ако избереш болница,то там вече зависи в коя.Аз съм лежала много пъти в МД и Токуда и имам наблюдение от тях.Определено съм за токуда ,не само заради условията.Там ходех при д-р Колева,благодарение на нея имам дете сега.
Та от трите ми бременности,това са лекарите,от които съм много доволна!А също и от д-р Виолета Димитрова за фетална морфология(но тя и Колева ми правеше перфектно!).

# 84
Добро утро!

Да ви почерпя ,днес имам рожден ден  Hug

# 85
честит рожден ден !!!

# 86
Добро утро мацки!

Ей Писанке, честит рожден ден!

Срамежливке, добре си дошла. Лека бременност!

Мими - аз ходих на ортопед при д-р Драганов. Много четох за него из форума и успях да го намеря. Ако искаш пиши на лични да ти дам телефона му. Аз съм доволна.

Hug Hug Hug

# 87
Добре дошла, Срамежливке и леко бременеене Simple Smile

Желаещи за следобедна разходка има ли????

# 88
  • София
Честит рожден ден на Мама Писанка
Да си здрава и щастлива и много да те радва и слушка малката адашка

# 89
  • София
Писанке, да си жива и здрава и много щастлива!  Hug Всичко да ти е много цветно и позитивно!

Добре дошла на Срамежливка! Лека бременност ти желая от все сърце  Peace

Муци, за сега диетката върви бавно, но славно. Правя си моята диета, но поръчах книгата на Дюкан и от офиса ще дойде човек да ми я днесе вкъщи. Така че ще съм дюканка, това е положението!

Вчера ми поолекна като ви четях оплакванията за разхвърлянето вкъщи. Аз просто се бях отчаяла - оправям, чистя и до вечерта няма и помен от тези ми дейности. Малката е като терминатор! А ужасно мразя да ми е неподредено. Виж може да не е толкова изчистено до блясък, но подредбата ми е важна  Naughty Joy

Днес пристига бабата на мъжа ми от Видин и ще ни гостува около месец. Много готино бабенце е, разбрана и дипломатична жена, помага, без да пречи  Wink Е, аз не я претоварвам с работа, да не си помислите, че експлоатирам милата женица. Тя само наглежда малката, а аз си върша работата на спокойствие.

Вече имаме лек напредък с яденето на храната от детската кухня - малката вчера изяде почти цялото второ, иначе супите не иска да ги помирише. Може би по-натам ще я пробвам и с друга частна кухня, че да направя съпоставка.

Хайде приятен ви ден от мен!
Писанке, весело празнуване!

Общи условия

Активация на акаунт