В Дружба майки и деца, сред разкош и топлина,чакат с трепет пролетта! (8)

• 22 926
  • 295
  •   2
Отговори
# 60
Женка в 12 сме там и те чакам пък ще видим къде ще ходим Simple Smile

# 61
Ако искаш да излезеш с нас с Женя може да дойдем там към 12:30 някъде?????

# 62
  • София
Ами ние всъщност сега излизаме, защото в 13,00 трябва вече да сме си вкъщи, че тогава малката хапва, а аз гледам сериала  Blush

# 63
  • София
Добър ден от мен  Hug На майките, които отиват на разходка - приятна разходка и да се разходите и за нас работещите. Блазе ви за хубавото време, а вчера беше гадно, да му се не види.
Ками, за ортопед и аз заведох Валето като беше на 3 месеца, че отидохме чак след месец и половина, за тогава имаше свободен час - държах да е при Драганов от ВМА. Всички ми го похвалиха, че бил най-добрия в София, та и ние там. Само че вече не работи със здравната каса. май 20 лв е прегледа сега. Ако ти се дават парички, ти го препоръчвам с 2 ръце. Останах много доволна. Ще ти обясни всичко, с какви обувки да ходи, преди прохождането, след това, всичко обяснява. Много е внимателен и според мен всичко, което казва е много вярно и резонно.

# 64
За парите не е проблем все пак става въпрос за здравето но така или иначе ще ми дадът направление ще отида на 2-ри доктор че ако се доверявах само на едно лекарско мнение то нямаше да имам 2 деца и щях да съм болна от рак още на 16 години по тяхно мнение.А и трябваше до 18 да съм ослепяла Shocked.Въобще аз имам един късмет Laughing

# 65
  • София
kami_nikolova,дано всичко е наред,но според мен нямаш повод за притеснение!Това с гънките са абсолютни глупости и отдавна вече не се съди по тях за проблем!
Аз водих Жорко в Токуда на 2,5м. ,че тогава се възнахме за малко в БГ.Попаднах на един ортопед,който е работил в Белгия(ние там живяхме точно) и ми се стори добър,но не помня името.Той даже ми разказваше,как тук едва ли не на всяко второ дете поставят диагноза рахит без да е вярно.
В Белгия пък не се води на ортопед.

tonkabonka,дано ви хареса кухнята.Една моя приятелка я позваше,но хич не я хареса и сега са с Ози.Аз също взимам от тях и ми я носят у дома.Много е вкусно и разнообразни и може да се поръчва от нета,но не е много евтино - с доставката е 5лв. на ден за 3-те порции.

# 66
Майчета а относно кухнята иматели впечатления от тази на 5-та част в блока до Родеото знам че на повечето им е далече но маже да сте я пробвали
angels_zg и аз се надявам всичко да е ок с Ники,Лени като беше бебе въобще не сме я водили

# 67
Аз с кухните няма как да помагам, ние вземаме от Хербебе и съм много доволна...
kami_nikolova,дано всичко е наред,но според мен нямаш повод за притеснение!Това с гънките са абсолютни глупости и отдавна вече не се съди по тях за проблем!
и аз така мисля

# 68
  • София
тази в 5-та част е на Джуниър меню и на мен лично ми я похвалиха доста.Мисля и нея да пробвам,защото е по-евтина,а и порциите са по 300гр.Но те искат нещо от педито,че детето няма алергии,а ние още нямаме педиатър.

# 69
  • София
Да, от педиатъра се иска нещо като уверение, че детето няма алергии! За кухнята, от която започнах да взимам, също трябва такъв документ.
Какво да кажа, храната хич не е лоша. Най-вече ми хареса това, че е безсолно и в десерта захарта съвсем леко се усеща. Кати разбира се, не беше очарована. Като за начало изяде само половината от второто. Супата категорично я отказа. Това не ме учудва, тя никога не е яля с охота.
Вече има нова кухня Ян Бибиян, имат и сайт - може да разгледате.
http://www.yanbibiyan.net/
И май в скоро време ще има техен пункт в Пинокио (сега са в процес на договаряне).
Важното е, че има избор - ако не ни хареса на Мама Люси, ще преминем към друга. С държавната обаче не ми се занимава, не искам да съм вързана да ходя всеки ден до там, а да има възможност да ми носят храната вкъщи, когато ме хване мързела  Blush
Angels, наистина асиметрията на гънките на крачетата не са показател за проблем! На моята дъщеричка гънките не съвпадат, но се оказа че всичко е наред, само дето си бях изкарала акъла.

# 70
Здравейте и от мен за днес, нямах много време затова минавам на бързичко да ви попрочета
angels_zg ще стискам палци за всички изпити само ще казваш кога   newsm10
kami_nikolova надявам се всичко да е наред и да имаш късмет да попаднеш на свестен доктор, че в днешно време май повече е на късмет.
tonkabonka каква е сладуранка малката Кати на аватарчето пу пу   smile3501

# 71
  • София

добро утро !  bouquet

Аз кафенце не пия, но реших да ви черпя едно за събуждане ! Heart Eyes Mr. Green

Айде и по един чай ,за не пиещите кафе :

Жоржи от няколко седмици е като часовник и става точно в 7.00ч.  TiredА мен така ми се спииии,добре че с таткото се редуваме сутрин.Освен това вечер заспива по-късно и то с един час борба.Дано е период и бързо да минава ,че ... ooooh!

Днес май няма да става за разходки с тази виелица,дано по-късно се прооменят нещата.
Весел ден!

# 72
Добро утро  kaffeetrmker_2

angels_zg , благодаря за кафето,но времето едва ли ще се оправи - ужасно е ...

А аз да ви се оплача всяка вечер чистя и се опитвам да придам ред в къщи,но Лъчи прави хаос точно за 2 мин  smile3511 Вади дрехи, лъжици, играчки навсякъде, ужас

Лек ден Hug

# 73
Добро утро ,мацки!

angels_zg ,много добре ми дойде кафенцето!

svetlu6ka
,какво да ти кажа ние вече сме почти и на 3 и положението е също в къщи
чистя през деня докато я няма малката и като се върне от ясла става хаос за 5мин.
Явно ще е така близките няколко години  Peace Joy

За ортопед ние ходихме в 25поликлиника,но не му помня името на доктора.
Пак беше някакъв добър и уж бяхме с направление и накрая пак ни взеха 25лв за ехограф  newsm78

Детска кухня не сме взимали,много неудобно ми беше мястото на пункта и така и не се записахме  Peace

Муцка,вчера пак ме подмина  Naughty Joy

Приятен ден на всички !  bouquet

# 74
  • София
Добро утро!

angel, чудно кафенце!!!! Благодаря!

Светлушка
и при нас е така! Хич не се притеснявай!
Ред и подредба май скоро няма да им аза повече от половин час! Joy

Писанке, аааааа, това вече е непростимо!!!! Thinking
Ти като си ме видяла що не махна, бе човек....Започвам да си мисля, че
нещо ми бягаш да не те видя...Joy hahaha Ние почти всяка сутирн минаваме
пред вас по пътя за градината и все поглеждам, но не ви засичаме пред входа....

Тонка
, много хубава снимчица си сложила на аватарчето!
Ти започна ли диетката, аз да попитам!? Mr. Green

За ортопед и ние ходихме в 25-та, но беше доста отдавнаи
не помня при кого?! newsm78
Хубав ден на всички и дано се пооправи млако временцето!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт