Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват сушените ананаси и манго?
Как да консумирам правилно авокадо?
Кога е подходящото време за консумация на шоколад?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват сушените ананаси и манго?
-
Как да консумирам правилно авокадо?
Авокадото може да се консумира като топинг върху препечен хляб, като гарнитура към салати или като съставка в различни ястия. Зрялото авокадо има мека текстура, подобна на масло, което го прави идеално за намазване. Важно е да изберете правилно зрялостта на авокадото чрез леко натискане с пръсти, за да определите дали е готово за консумация.
-
Кога е подходящото време за консумация на шоколад?
Шоколадът се препоръчва да се консумира преди обяд, тъй като тогава метаболизмът е по-бърз. Препоръчително е да изберете черен натурален шоколад, който има по-малко калории. Освен това можете да консумирате шоколад сутрин с други храни като плодове или бисквитки за по-продължително усещане за ситост.
-
Какво представлява соевото мляко и как може да се използва?
-
Кога е подходящото време за консумация на тиква с кафява захар?

Вируса, който борих го преборих, ама не можах да се освободя от него и резултата е такъв невероятен синузит 

Ох направо съм гола вода в тези неща. Някаква каша ми е в главата. И при вас ли беше така вначалото? Или проблема е в моя телевизор?

На 32 години съм и с приятеля ми сме заедно горе-долу от 5 години. Живеем заедно от три. Сега на рождения си ден на получих годежен пръстен, а романтичните обяснения в любов, слава на Бога получавам всеки ден
. За сватбата още не сме мислили. Може би в бъдеще време до някоя и друга година ще имаме дете, но не и за момента. В момента аз съм болната и се чудя кой път да хвана
ми аз съм пропусната пък
!Но , понеже много те обичам и заради вчерашния специален поздрав - все едно не съм го забелязала
...?
.........