Разделно хранене-част 34

• 19 234
  • 369
  •   1
Отговори
# 60
Честит празник мили момичета!!!
Желая ви да сте обичани, да сте усмихнати, да сте красиви и силни!!!

# 61
Честит 8-ми март!
На всяка от Вас желая...

Бъди жена благословена
с любов и нежност надарена
с усмивка вечно озарена
и с много радост наградена!
  bouquet

# 62
Добро утро хубавици  Hug
Влизам да ви сервирам кафенцето и изчезвам посока болница  #2gunfire

Желая ви хубав и успешен ден и ще се видим по-късно  Party
http://www.latteart.org/images/Israel02/Latteart-Lyor2.jpg[/img]
 Hug

# 63
Dundy Sladurska  сложих и кашкавал в сместа с авокадото, иначе това нещо няма вкус, все едно ям талашит.....
Лек ден ви желая момичета.
На мен ми се развали каната на "Тефал" и сега следва ходене по сервизи и разправии.....
Ей а уж хубава марка са....а няма и 8 месеца откакто е купена...... Crossing Arms

# 64
Здравейте, милички!  bouquet
Дунди, хайде оздравявай вече, мила Hug...дано днешното ходене до болницата да ти е за последно! Praynig

Сладкишче, можеш да си направиш гуакамоле от авокадото. Най-общо, това  е мексиканска паста, от пасирано авокадо с настърган червен лук, лимонов сок, сол, може лют пипер и подправки каквито обичаш (магданоз, черен пипер, кориандър и т.н., каквото се сетиш). Всичко се пасира да стане на пастет и се маже на препечена филийка, или пък се хапва с някакъв зеленчук или печено месо. Освен това авокадото го хапвам намазано на филийка и поръсено с пикантина, или с маслинова паста...неутралния му вкус предполага всякакви вариации Peace Стискам палци да ти оправят каната бързо, че много се свиква нея. Peace

Алекс, как ще забравя, че си ми кръстница мила?! Hug  bouquet

Хубав и успешен ден на всички! Hug

# 65
 Party Party Party Здравейте
Dundy Sladurska оздравявай по-бързо   bouquet , ароматно кафенце  Simple Smile

дали някоя от вас дами не си е пекла зеленчуци на скара, получава ли се нещо? За днес мислех да си изпека 1-2 картофа и 1 тиквичка, но дали ще се получи нещо?
Ако някой има опит моля да сподели  #Crazy newsm78 newsm78

# 66
Ехо здравейте красавици отново от мен  Party
Ели, миличка - абсолютно днес ми беше за последно в болницата - последния антибиотик ми сложиха венозно и сега контролен преглед чак на 17 март  Party Joy newsm44Сега само ми остава само да продължавам процедурите вкъщи с морска сол, вчера рязах лют стар лук и резултата беше страхотен, направих лучена яхния  Hug а и трябва с компреси да се справя със синините от антибиотиците, ама това да е проблема hahaha
Ванчето правила съм много пъти така зеленчуци на скарата и картофи също и стават много вкусни. решетката обаче по средата на фурната  Wink
хубав ден и пак ще се появя след малко   bouquet

# 67
Dundy Sladurska това ми беше обяда, с една краставичка на салатка
ммм беше вкусно   chef  пък и разделно  newsm44

# 68
Цитат
Всичко се пасира да стане на пастет и се маже на препечена филийка, или пък се хапва с някакъв зеленчук или печено месо.

Цитат
сложих и кашкавал в сместа с авокадото,

Само бих искала да уточня ако някой се интересува ,де,че спрямо РХ-- АВОКАДОТО НЕ СЕ СМЕСВА С БЕЛТЪЧИНИ-- в частност кашкавал и месо.Затова бях посъветвала да се маже филийка,защото се смесва с въглехидрати-като хляб,картофи.
Това е според РХ,нали все пак темата е за това.Иначе авокадото си е вкусно с всичко,но не бива да се прекалява защото търсим известен ефект нали!?
Лек ден!  bouquet

# 69
Ели, Антоан, благодаря за инфото.
Антоан, аз ям хляб с кашкавал, защото знам, че е разделно...с месо не, но аз по принцип не ям месо.
А за каната Tired....вярно е много се свиква с нея, а и там топля вода за АМ  на детето и сега ми е едно тъпо, но все пак ще свикна.....още повече че вероятно ще остане в сервиза за няколко дни, стига мъжа ми да се организира на време и да я занесе.....

# 70
sladkish4e , мм не мисля , че кашкавал с хляб е много разделно - едното е въглехидрат , а другото белтъчини.

# 71
  • България, Велико Търново
Здравейте момичета   bouquet Разгледах снимките и съм възхитена от резултатите ви  Simple Smile Записвам се да следя темичката ви  Mr. Green

# 72
Антоан, ми не знаех, че авокадото не може с месо Embarassed...съжалявам, че съм дала такава идея...ама все си мислех, че е зеленчук и даже по-скоро спада към мазнините и затова така. Аз с месо почти никога не съм го комбинирала, но когато е на паста гуакамоле знам, че в оригиналната мексиканска кухня се комбинира и затова го написах. Пък всеки си преценява Peace.
А за кашкавала....и друг път сме коментирали тук с момичетата, че когато в даден продукт преобладават мазнининте, го класифицираме като мазнина и го комбинираме като такава...затова по някой път комбинираме пъломаслен кашкавал с хляб.
Дунди, радвам се много, че вече няма да ходиш в болницата Grinning. А за лука - трябва постоянство...мъжа ми белеше и режеше в продължение на поне седмица, даже май малко повече...Първия път и аз направих лучена яхния Laughing, по-нататък го замразявахме нарязания лук да е готов за готвене, но идеята на цялата работа беше да се прави няколко дни ежедневно. Дано ти помогне...стискам палци ако решиш да опиташ за по-дълго време Praynig Peace.

Хубав следобед, момичета Hug  bouquet

# 73
Цитат
когато в даден продукт преобладават мазнининте, го класифицираме като мазнина и го комбинираме като такава...затова по някой път комбинираме пъломаслен кашкавал с хляб.

Кашкавала не е мазнина.Той е белтъчина.Не се яде с хляб.Сирената също-от бялото саламурено до гуда,рокфор,пармезан,бри,камембер и тн.Те са белтъчини,защото произлизат от млякото.
Разбира се,че всеки може да си ги яде както му е вкусно-просто не бива според РХ.
Лека нощ на всички Ви Hug

# 74
Добро утро Hug.
Виждам, че пак се е заформил спор около кашкавала.
Много сме дискутирали по темата, затова няма да влизам в подробности, всеки сам за себе си решава.
Съдържанието на мазнини в този продукт е по- голямо от съдържанието на белтъчини .
Аз консумирам хляб с кашкавал, но не всеки ден и не в големи количества .
Друг е въпросът дали това, което купуваме в магазините, е качествено.
Аз продължавам да постя, стриктна съм, добре се чувствам .
Добре дошли на новичките   bouquet.
Желая ви страхотен ден  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт