Разделно хранене-част 34

• 19 235
  • 369
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и от мен  newsm51
Алексче мерси за кафенцето, сега ще си пийна и ще гледам какъв сняг се сипе навън в София.  kaffeetrmker_2
Момичета, така копнеех като си дойда да шествам из улиците, да се виждам с приятели, да пазарувам и забавлявам, а вместо това вече ще стане един месец откакто съм тук и съм болна, ходене по болници, лекарства и гадост  Rage
Добре, че вече съм на оправяне, но със сигурност ще трябва да съм между четири стени още седмица  Banghead

Хубав ден ви желая  smile3525

# 76
Сладурска, много съжалявам, че си болничка  spoko.
Добре, че вече си на оправяне, но нали знаеш ,че трябва да се пазиш много Hug.
Ти докога си в България?
При нас вали дъжд ,сигурно аз съм виновна, защото вчера излъсках до блясък  двете коли.
Добре, че не измих прозорците, кой знае какава буря щеше да се извие hahaha.

# 77
  • тук и там където дойде
Здравейте момичета,

Алексче не се обвинявай за лошото време ако не си ти измила колите някой ще е измил прозорците аз вчера си помислих да направя точно това но се отказах и виж тука вали сняг Grinning
Алексче а кафенцето къде е  Hug

# 78

Алексче а кафенцето къде е  Hug
На предишната страничка Wink Laughing.
Прима, къде се изгуби толкова време?

# 79
Сладурска, много съжалявам, че си болничка  spoko.
Добре, че вече си на оправяне, но нали знаеш ,че трябва да се пазиш много Hug.
Ти докога си в България?

Алексче, много ти благодаря мила   love001 hug Ще съм си тук до юни месец  Flutter още не е сигурно, но такива са плановете за сега, въпреки че имам билет за средата на април.  newsm78 Ще се пазя, нямам избор. За момента си седя и още 10 дена лечение вкъщи с всякакви медикаменти, може би после ще направя иглотерапия или нещо друго, за да заздравя положението със ситусите.
Днес и утре мисля да съм на плодове, че от тия гадости, с които ме тъпчат ще откача.
Момичета  Hug

# 80
  • here, there, everywhere
Момичета, да попитам: Ако искам да се храня разделно за пречистване на организма, но и за намаляване на килограмите, трябва ли в началото напълно да изключа хляб, картофи и ориз?

# 81
TedyV , хубаво е да се ограничат въглехидратите ако имаш повечко кг за махане . Ако са  4-5 кг просто спазвай принципите на РХ , пак ще има резултат . Казвам да се "ограничат" въглехидратите , което не означава да не се ядат  въобще , все пак тук не е Дюкан , ние не лишаваме организма си от нищо , стремим се да се храним здравословно. Относно пречистване на организма , аз не съм запозната с това , смисъл  кой е най - удачния вариант за едно такова пречистване и дали разделното хранене е ориентирано в тази посока на действие . Нека някой друг даде мнение по този въпрос.

# 82
  • here, there, everywhere
Elizabett, благодаря за бързия отговор. Под пречистване на организма имах предвид, че когато храната се смила без да загнива, организмът се пречиства малко по малко.
Как стои въпросът с течностите и кафето? Кога да го пия и мога ли директно след хранене?

# 83
Антоан, ми не знаех, че авокадото не може с месо Embarassed...съжалявам, че съм дала такава идея...ама все си мислех, че е зеленчук и даже по-скоро спада към мазнините и затова така. .
Не си в грешка Ели.....МОЖЕ...(дано не се обиди Антоан Hug)
Сега си разлистих книгата РХ за деловите хора и е дадена една рецепта за авокадо с пиле....
Така, че няма проблем.
Хляб с кашкавал също може.
Да ви почерпя, че днес имам имен ден.

# 84
Честит Имен Ден Сладкишче  

Желая ти здраве и късмет!  Hug

# 85
Ето рецептата.
Снимах я, дано се чете, понеже не ми се преписваше....

Това е от книгата "Разделно хранене за деловите хора"....в събота я купих и сега я разучавам.....

# 86
Сладкишче, Честит Имен Ден! newsm51
Да ти е живо и здраво името, мила! Hug

Книгата изглежда много интересно и рецептата е супер! Peace Аз много обичам авокадо и ще я изпробвам непременно. Само едно уточнение - за салата авокадото трябва да е една идея по-твърдо от това за намазване...ако е много меко се размава и не стои добре в салатата. Peace

Хубав следобед и вечер ви желая! Hug Тук времето се влоши много...духа силен вятър, примесен със студен дъжд ooooh!...дано по-скоро ни зарадва слънцето навсякъде  bouquet...

# 87
Разбира се,че не се обиждам.Щом някой иска да хапва авокадо с пиле да си хапва.Нали сме тук,за да си споделяме,а не да си забраняваме разни неща.Аз лично не го правя,но това не е задължително за всички.Това което написах по-горе е почти извадка от книгата за РХ на Х.и М.Дайъмънт.Там има специална страница отделена само на авокадото и това,което писах е от там.Така,че явно в книгите също има противоречия.За кашкавала също оттам съм чела и затова така смятам.Не,че това е единствената книга,която е вярна.Просто аз си се ръководя по нея.Всеки сам да прецени.
Честит имен ден и много здраве и успех желая на именичката ни  bouquet

# 88
Благодаря на всички за пожеланията. Hug Hug Hug
antoan2006 права си.....различни книги, различна информация.....според мен обаче не е правилно и даже объркващо.....не,че ям пиле с авокадо, но ми стана интересно.
А днес го сложих зелено, зелено в салата от домат, чушка и сирене- ау как горчеше...изхвърлих го....

# 89
Сладкишче, честит имен ден! Hug
Да ти е живо и здраво името, със здраве го носи, да не свършва виното и дръзките мечти!

С тези никове не си знаем имената  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт