Разделно хранене-част 34

• 19 235
  • 369
  •   1
Отговори
# 90
Алекс, мила... На снимката на аватара ти ли си?  Grinning

Честит имен ден на Сладкишче и от мен.   bouquet
(А какъв имен ден е?  newsm78)

# 91
Ох моят син ми взе тока и леката ми вечеря май се изпари във времето.Направо да бягам  animal037 да полегна,че ще ме подгони глада и ...лошо.
Лека нощ от мен!

# 92
Добро утро  Grinning.
Кюбит, неее, не съм аз на аватара, аз вече съм пораснала мнооого голяма Laughing.
Това е моята дива тийнейджърка.
И предишните ми аватари бяха с нейни снимки, но малко пообработени .
Ти как си,  мина ли ти гаденето?
Вчера беше Галин ден.
Ние напредваме бавно и славно с покупките за ремонта.
Вчера тръгнахме за едно, а купихме друго.
Харесах си трапезарна маса и столове от Айко ,но на живо нещо не останах очарована.
Затова пък си купихме ламинат и тенджери .
То пък щерката като видя паркета и рече:" аз точно такъв искам за моята стая ".
И май днес пак ще се ходи на покупки .
Мебелите са поръчани, уредите са купени.
Такааа, похвалих се  Laughing.
За яденето няма нищо ново при мен, постя си .
Желая на всички един по- тихичък и спокоен ден.

# 93
Относно кашкавала да питам тогава ако да кажем го причислим към мазнините , значи може да го ядем с въглехидрати , от тук искам да питам мога ли да го ям с макарони  Grinning? Айде със сирене е ясно , че не може . Аз снощи ядох една страхотна манджа приготвена от моя баща, той като си науми готви страхотно , облизах си пръстите , но беше сложил доматено пюре в яденето , а нали доматите не трябваше да минават термична обработка?Яденето беше пилешко със зеленчуци в тенджера. Както и да е де, аз си хапнах доволно Sunglasses.

# 94
добро утро момичета, аз се завърнах от пътешествието си и вече смятам да съм в редиците ви без пропуски  Hug   bouquet

Алекс, как ти се отразява поста

# 95
Добро утро красавици   bouquet
Алексче много е хубава дъщеря ти Heart Eyes да е жива и здрава. А гова с покупките, браво  Hug
Елизабет, погледни кашкавала да е с по-голям процент мазнина и спокойно го яж с въглехидрат, но не е хубаво нито да прекаляваш с тази комбинация, нито да се ограничаваш - абе както е казал народа - истината е по средата - "златната среда". Аз съм против строгите крайности, особено от позицията на човек, който не може да яде толкова много неща заради алергия.  Thinking Така че дозирай правилно и всичко е на  Peace
Уили, добре дошла обратно  Hug как изкара? разказвай, аз съм голям любопитко  Crazy
Кюбит, пиши как се чувстваш?   Hug
Антоан, аз останах с впечатлението, че ти доста се ограничаваш, така ли е? Изглеждаш фантастично, не си ли доволна от сегашната си форма?  newsm78
Хайде момичета много ви целувам  Hug
Момичета хубав ден!

# 96
Здравейте мили дами! Изчезнах ви  и newsm78 е нормално да се чудите - "коя пък беше Вив"      newsm62  ?!!! Е, то с моето следване, това право - докато изчета всички правни темички, вие сте свалили още килца, станали сте по-стриктни разделнички, има и нови рецепти...... БРАВО на всеки за постигнатото!  smile3525
  Nature SunnyПрочетох нещо интересно и се надявам да ви освежи деня: Щастието е състояние на духа на индивидуалния човек. За постигането му е необходимо единствено да си определим реалистични и по-достъпни цели!!! Аз намирам логика в това...... Peace
За РХ - още имам обърквания за комбинациите на продуктите - "разни книги, разни идеали"  Joy   ала ще открия верния път....
Радвайте се на хубавия ден! Hug

п.п.  Dundy Sladurska, боледувала си сериозно - ужас, точно в края на зимата Sad
а в момента каква е ситуацията???Оздравя ли?

# 97
Ехоооо Вив, радвам се че се завърна  Hug Да, мила и продължавам да се лекувам  ooooh! откачам от нерви, че съм затворена между четири стени, вместо да шествам из уличите и да се виждам с приятели  #Cussing out
Ама се надявам до 17.03. когато правя новата снимка картинката да е различна, а и времето в София не толкова студено, за да мога да излизам не екипирана, като костенурката нинджа  hahaha
Справи ли се с изпитите?

# 98
  • тук и там където дойде
Привет момичета

Алексче нещо се позагубих но пък и свалих някой килце. Понякога не съм съвсем разделна  Embarassed но се старая. Успешен ден. И според мойта книжка кашкавала може да се хапва с пълнозърнесто хлебче но не и със сиренце  Crazy

# 99
  • Скопие/Асеновград
Привет, мили момичета  bouquet
От на Дамян болестите нито мога да пиша тук, нито да ходя на работа. Една седмица е на градина и пак нещо е закачил. Сега е вирус, кашля, мърсоли... от Коледа все нещо има. Надявам се вече да е последно за тази година, защото нямам нерви вече.
Карам почти разделно, но нямам много апетит напоследък. Сутринта ставам и гледам мъжът ми дал последната марула на морското прасе  Laughing След малко ще ходим на преглед с Даме и да купим марули за салата. Стискайте палци да не е пак нещо сериозно.
целувки на всички. Heart Eyes

# 100
Мимче, дано да не е нещо сериозно  Peace
Прима  smile3501

# 101
Прима само така..... Peace
Dundy Sladurska дано изследванията са добре този път. Praynig

# 102
Цитат
Антоан, аз останах с впечатлението, че ти доста се ограничаваш, така ли е? Изглеждаш фантастично, не си ли доволна от сегашната си форма?  newsm78

ООоох,доволна съм от сегашната си форма.Но при три раждания и вече почти 32 год.метаболизма ми не е както беше преди и ако не се ограничавам се страхувам да не дудна пак!По-добре да не пробвам.За човек,бивш гимнастик теглото на когото се е лутало все около 45-49кг.,ми е малко "тежичко "с тия 56-58.Но както се казва-няма пълно щастие. newsm39

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 16:10 от antoan2006

# 103
Ето как изглеждах през 2005-та.Дъщеря ми е на 5г,а аз на 24.Друго си е ,ама засега и така съм добре.

# 104
Антоан изглеждаш фантастично, само на 31 с три деца, направо ти се възхищавам - ей на това се казва добре изглеждаща мама.  Hug Аз съм на 32 без деца и се замислям, как ли ще ми се отрази едно бременеене. За три дори не ми се мисли, ако се навия на едно пак добре  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт