Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия

• 89 995
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 105
Някой има ли отзиви за ДГ в Славейков? Интересуват ме "Иглика" и "Звънче". Коя да изберем?

# 106
Мили дами ,моля подпишете тази петиция!

http://www.bgpetition.com/knijoven-balgarski/index.html

# 107
Готово подписах петицията
Знам,че тук не му е мястото на моя въпрос но ще питам все пак,тъй като сме все мами от Бургас.
Търся да купя столче за породено.Искам да го закачам за количката като се роди бебето.Каката тогава ще е на годинка и половина и няма да издържа на дългите разходки.Продават такива в Премаман но са ми доста скъпи - около 300 лв е само столчето.
Извинявайте за отклонението от темата и да помоля някой ко има и продава да ми пише   bouquet

# 108
  • Бу-у-урга-а-ас
Моля, придържайте се към темата   bouquet

# 109

Някой може ли всъщност да каже как стоят нещата? Има или няма занимания?
Целодневната такса за мен е много висока, но не защото не мога да си я позволя, а защото няма двор.
Пак да питам някой знае ли какви са педагозите? Ако ще давам пари, искам да знам на кого ги давам. Преполагам и вие сте така Wink

В момента няма занимания , тъй като едно от децата се е разболяло от варицела в началото на месеца и има карантина или майките не си пускат децата , но в момента няма занимания!
Педагогът , който се занимава с децата е учителка от "В. Априлов" , на предучилищната група.
Казват , че е добър педагог. Аз нямам лични впечатления.

О тези пари и аз не бих ги дала но пак е по-добре отколкото бях разбрала,че е 420 за ден.Но наистина има много ,които си водят децата там и дори не достигат места.

Сигурно искат да ги водят...

# 110
  • Бу-у-урга-а-ас
Съобщавам ви, че в Битовия комбинат, зад сградата на Общината, на втория етаж, се намира логопедичен кабинет "Елфина" (моят кабинет). За цени, информация и други подробности, може да ми пишете на лични  Peace

# 111
А това придържане към темата ли е?
Мисля, че дори е в нарушение с основните правила на форума.
Форумът не е място за реклама  Peace

...нищо лично  Hug

# 112
Моля, придържайте се към темата   bouquet

С моето непридържане към темата просто исках да споделя и с вас ,че вече ме притеснява.Извиних се и пак го правя.   bouquet

# 113
  • Бу-у-урга-а-ас
А това придържане към темата ли е?
Мисля, че дори е в нарушение с основните правила на форума.
Форумът не е място за реклама  Peace

...нищо лично  Hug

Изказваш се неподготвена. Поискала съм разрешение и съм го получила, за разлика от много други, които минаха рекламираха се и не се веснаха повече. Или мислиш, че малко полезна информация съм публикувала във този форум (и в тази тема).

# 114
За Монтесори центъра......Да, така е! Между другото веднага ни уведомиха и заедно с нас родителите се взе решение до края на  празниците да не водим децата. На 7 май отново сме там.
Мен лично, това много ме впечатли,защото можеха и да не ни кажат.
Педагожката е много грамотна и работи изключително индивидуално с децата.
А това за рисуването....възможно е някое дете и цял месец  да рисува.
Все пак това е Монтесори...ако детето не е готово  и не желае да прави друго ,то трябва да бъде изчакано. Другото ще бъде в несъответствие с неговото развитие.
Ако , почетете Монтесори ще се съгласите с мен.

# 115
За Монтесори центъра......Да, така е! Между другото веднага ни уведомиха и заедно с нас родителите се взе решение до края на  празниците да не водим децата. На 7 май отново сме там.
Мен лично, това много ме впечатли,защото можеха и да не ни кажат.
Педагожката е много грамотна и работи изключително индивидуално с децата.
А това за рисуването....възможно е някое дете и цял месец  да рисува.
Все пак това е Монтесори...ако детето не е готово  и не желае да прави друго ,то трябва да бъде изчакано. Другото ще бъде в несъответствие с неговото развитие.
Ако , почетете Монтесори ще се съгласите с мен.

mama Nia , кое по - точно ти направи впечатление? Че са те уведомили , че има болно дете ли?
Извинявай ,  но не ми звучиш като "доволен родител" - нищо лично , но просто ми омръзна да се прави някаква скрита реклама или  да се говори наизуст!
Да , за педагожката съм чувала , че е много добър професионалист , но извинявай 360 лв. за половин ден само за рисуване - са си много.
Някои от нас също са чели за Монтесори и пак не съм съгласна с теб! Може леко и плавно да се насочи вниманието на децата към други занимания , без да говорим за натиск върху детето.

# 116
4естно казано ми се иска да про4ета наистина реални впе4атления от този център-лятото мисля да заведа дъщеря ми на няколко  посещения да видя дали ще й хареса-за разнообразие и искам да знам заслужава ли си парите

# 117
Виж Sosko...всеки има право да е крайно мнителен,но предположенията и постоянният "хаплив"тон правят този форум смешен.Ако не вярвате на информацията ,която сами търсите ,тогава просто не я четете.

# 118
Виж Sosko...всеки има право да е крайно мнителен,но предположенията и постоянният "хаплив"тон правят този форум смешен.Ако не вярвате на информацията ,която сами търсите ,тогава просто не я четете.

Да, мнителна съм. Защото информацията ти е меко казано неточна. Както забелязваш мога и си събирам инфо от много места и я предавам без да я "украсявам".

# 119
Благодаря за разясненията за Монтесори Peace
Детето ми има интерес към английския, затова разпитвам подробно.

Мама Ния, няма нищо впечатлително, че са ви казали за варицелата. Така трябва.
Разбирам, че възстановяват занятията на 7ми.

Общи условия

Активация на акаунт