Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия

• 89 989
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 90
На мен ми казаха да отида на място да видя списъка  на 07.08-става за дума за яслата Щурче

# 91
  • Бургас
моми4ета,на кой сайт на Бургаска община ще обявяват списъците с децата и детските градини-изобщо ще има ли такъв,4е нещо не намирам newsm78
на мен ми казаха, че в края на месец май ще бъдат изнесени списъци в градините!  newsm78

# 92
Моето дете посещава Монтесори.Трябваше да избирам между “Раковина” и Монтесори. И аз искам природа и чист въздух за детето си . Но,не можех да си представя ,че цял ден през лятото ще прекарва на спирката на “Ботева”,защото “Раковина” е там. Както повечето градини – на голяма транспортна улица.
Затова избрах Монтесори. Зад хотел “Драма” няма природа ,но поне е далече от улицата.
Центърът е на 1-ви жилищен етаж в нова кооперация.
Цената за половин ден е 360 лв., за цял ден – 420 лв..
Не мога да сравнявам с друго заведение ,защото в Бургас няма такова. Ползвала съм услуги на  Парти- центрове  за рождени дни. Там няма педагози и както пишете за “Палавници” децата ги гледат “какички”.Там гледат филми и играят.
Монтесори е обучителен център. В него работят педагози. Зависи какво търсите - обучение или "гледане" .Повече... бях писала преди. Най-добре е сами да го видите.

Искам да те питам от кога ходи твоето дете? Нас днес ни върнаха, че нямало още деца и тепърва набирали групи... аз ли се бъркам или се получи разминаване  newsm78

# 93
Моето дете посещава Монтесори.Трябваше да избирам между “Раковина” и Монтесори. И аз искам природа и чист въздух за детето си . Но,не можех да си представя ,че цял ден през лятото ще прекарва на спирката на “Ботева”,защото “Раковина” е там. Както повечето градини – на голяма транспортна улица.
Затова избрах Монтесори. Зад хотел “Драма” няма природа ,но поне е далече от улицата.
Центърът е на 1-ви жилищен етаж в нова кооперация.
Цената за половин ден е 360 лв., за цял ден – 420 лв..
Не мога да сравнявам с друго заведение ,защото в Бургас няма такова. Ползвала съм услуги на  Парти- центрове  за рождени дни. Там няма педагози и както пишете за “Палавници” децата ги гледат “какички”.Там гледат филми и играят.
Монтесори е обучителен център. В него работят педагози. Зависи какво търсите - обучение или "гледане" .Повече... бях писала преди. Най-добре е сами да го видите.

Хм, това малко ми прилича на реклама...

Доскоро там работеше един педагог , занятията бяха само след обяд от 14 /или 14 и 30 часа/ до 17 и 30 часа. 4 или 5 деца са посещавали този  център и основно са рисували.

# 94
  • Бургас
една майка ми похвали някакъв детски център- Детски кът "Тити тайс".намира се на ул. "Цар Асен" 25.струвало около 4 лв на час.
интересува ме някой може ли да ми даде отзиви за него-добри или лоши няма значение.
на мен ми се иска да има образователен елемент в заниманието,а доколкото разбрах там само забавляват децата(което не е лошо,зависи кой какво търси и с каква цел).та мисълта ми е някой знае ли нещо повече?

# 95
Тити таис е добро място за няколко часа/като Смарти парти е/.Става и за празнуване на рожденни дни/ние бяхме там миналата година,има място и з а децата и за възрастните/.Има човек,който да занимава децата докато са там/за разлика от Кукления театър,където трябва задължително да има възрастен с детето,защото е само база.

# 96
Цена за  ден 420лв. ??? - какви са тези суми. Shocked Shocked Shocked

# 97
  • Бургас
запис да следя Hug

# 98
целодневно,  за месец.

# 99
целодневно,  за месец.

Ааааа ами то така е написано,че помислих на ден 420 лв.  Joy Е така става вече.

# 100
целодневно,  за месец.

на мен и така ми звучи скъпо за Бургас Rolling Eyes-колко семейства могат да си го позволят?

# 101
на мен и така ми звучи скъпо за Бургас Rolling Eyes-колко семейства могат да си го позволят?

Повече, отколкото може да поеме центърът.

# 102
моми4ета,на кой сайт на Бургаска община ще обявяват списъците с децата и детските градини-изобщо ще има ли такъв,4е нещо не намирам newsm78
на мен ми казаха, че в края на месец май ще бъдат изнесени списъци в градините!  newsm78

Миналата година, списъците бяха бяха публикувани и в сайта на Общината, в сектор Образование  Peace
Аз търсих дечица тогава на приятелки  Wink Предполагам и тази година ще ги публикуват там, но към края на май. Все пак до 10.05 е срока за "кандидатстване", а съгласно Правила за приемане на деца в обединени детски заведения и детски градини на територията на Община Бургас:
т7. Обявяването на списъците с приетите деца в яслените и първите групи в детските заведения става на видно място във всяко детска градина на 31.05.09г. Приема на деца в първа възрастова група се осъществява от 01.09.09г. Родители на приети деца не записани до 10.09.09г. отпадат от списъчния състав.

# 103
целодневно,  за месец.

О тези пари и аз не бих ги дала но пак е по-добре отколкото бях разбрала,че е 420 за ден.Но наистина има много ,които си водят децата там и дори не достигат места.

# 104
Искам да те питам от кога ходи твоето дете? Нас днес ни върнаха, че нямало още деца и тепърва набирали групи... аз ли се бъркам или се получи разминаване  newsm78

Хм, това малко ми прилича на реклама...
Доскоро там работеше един педагог , занятията бяха само след обяд от 14 /или 14 и 30 часа/ до 17 и 30 часа. 4 или 5 деца са посещавали този  център и основно са рисували.

Но наистина има много ,които си водят децата там и дори не достигат места

Някой може ли всъщност да каже как стоят нещата? Има или няма занимания?
Целодневната такса за мен е много висока, но не защото не мога да си я позволя, а защото няма двор.
Пак да питам някой знае ли какви са педагозите? Ако ще давам пари, искам да знам на кого ги давам. Преполагам и вие сте така Wink

Общи условия

Активация на акаунт