Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия

• 89 985
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 75
Заповядай http://www.montessoriburgas.com/Razpisanie.html
Ето сайта, има и ценоразпис ....
e**si cenite- ooooh!

# 76
Чували ли сте отзиви за "Златна Рибка"? Намира се в морската градина до летния театър.  Rolling Eyes

мдааа, скоро и в бургаската отчетна тема я коментирах  Wink
какво те интересува

# 77
  • Бургас
Имате ли впечатления от детски център "Палавници"? Доколкото разбрах са го преместили и сега е в блока на ъгъла на Гладстон и Сан Стефано. Иска ми се да избера най-добрия вариант за лятото за голямата ни дъщеря. Засега събирам инфо.

# 78
  • Бургас
аз лично още не съм водила детето в "палавници",но чувам за много хора,които са доволни.

# 79
Посещавахме "Палавници" още като го отвориха. Дъщеря ми беше влюбена в "какичките".
Има ли майка от форума, чието дете посещава Монтесори?

# 80
  • Бургас
Аз цени не видях, ама заведението има ли си всички документи. В смисъл по регламент. За Монтесори иде реч.

# 81
Моето дете посещава Монтесори.Трябваше да избирам между “Раковина” и Монтесори. И аз искам природа и чист въздух за детето си . Но,не можех да си представя ,че цял ден през лятото ще прекарва на спирката на “Ботева”,защото “Раковина” е там. Както повечето градини – на голяма транспортна улица.
Затова избрах Монтесори. Зад хотел “Драма” няма природа ,но поне е далече от улицата.
Центърът е на 1-ви жилищен етаж в нова кооперация.
Цената за половин ден е 360 лв., за цял ден – 420 лв..
Не мога да сравнявам с друго заведение ,защото в Бургас няма такова. Ползвала съм услуги на  Парти- центрове  за рождени дни. Там няма педагози и както пишете за “Палавници” децата ги гледат “какички”.Там гледат филми и играят.
Монтесори е обучителен център. В него работят педагози. Зависи какво търсите - обучение или "гледане" .Повече... бях писала преди. Най-добре е сами да го видите.

# 82
  • Бургас
Интересува ме има ли акредитация. Ако пусна Иван там трябва да знам. В списъка на общината я няма.

# 83
Може би, защото не е градина ,а частен обучителен център.   Simple Smile

# 84
  • Бургас
Може би, защото не е градина ,а частен обучителен център.   Simple Smile
ОК. И това е нещо. Но ако си има акредитеция за какъвто и да е обучителен център, трябва да го има.
В смисъл предучилищната е задължителна. И се чудя дали може да я кара там. Ако го няма из тея списъци, защото има и за частни центрове, дали ще може да се отчете.

# 85
  • Den Haag
Чували ли сте отзиви за "Златна Рибка"? Намира се в морската градина до летния театър.  Rolling Eyes

мдааа, скоро и в бургаската отчетна тема я коментирах  Wink
какво те интересува
всичко  Laughing

# 86
Дъщеря ми ходи в ОДЗто в Зорница. Базата е много стара, но правят ремонти на павилионите. Доволна съм, но аз не съм от най-претенциозните май. Нашите учителки  държат на дисциплината и явно доста се занимават с децата, защото забелязвам голям напредък у детето. Най-после се научи да рисува и оцветява, знае безброй песни и стихитворения.
Обаче има нещо, което много ме дразни- имат огромен двор но е много вехт, с ръждясали катерушки и пързалки.

Бих искала да прочета впечатления от педагозите на  Монтесори. Мисля, че полу и целодневните такси са твърде високи за център без градина. Бих пратила детето на почасови занимания.

# 87
  • Burgas
А в Монтесори имат ли двор,и някои знаели цената само за събота и неделя.

# 88
моми4ета,на кой сайт на Бургаска община ще обявяват списъците с децата и детските градини-изобщо ще има ли такъв,4е нещо не намирам newsm78

# 89
Аз от теб разбирам,че има такива списъци newsm78

Общи условия

Активация на акаунт