Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия

• 89 719
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Бургас
А отзиви за ДЯ №3? Ще тръгваме през октомври Rolling Eyes

# 1 231
  • На морето!
Аз лично съм доволна от ДЯ №3. Синът ми беше на 1г и 4м., когато започна там. След първоначалния стрес за него и мен, всичко тръгна в правилната насока и съм наистина доволна. Той беше в група "Щурчо" при мед. сестрите Дочева и Хростова. Към Дочева имам забележки, но от Христова съм очарована. Наистина е чудесна жена.  Peace Директорката е пич, определено.

# 1 232
  • Бургас
Я кажете сега какво е работното време на градините? Ясно в сайта на общината пише от 6,30 до 18,30 . Да ама госпожите в колко часа трябва да започват работа? Преди 10-тина години в 7 часа имаше госпожи.

# 1 233
  • На морето!
До 18:30 им е раб. време на редовните групи. След 18:30 остава една дежурна група, която работи до 19 или 19:30ч.

# 1 234
  • Бургас
Това ясно, обаче ако започваш работа в 8 часа сутринта и имаш половин час да се придвижиш с автобус (примерно) от градината където живеете до работното ти място в колко часа оставяш Симеон в градината и в колко часа трябва да има там госпожа сутрин? Не ми се струва нормално нещо работното време.

# 1 235
 Шушон питай ги. На мен ми се е налагало веднъж да водя Николай в 7:00ч и госпожата беше там. Лелята мисля ходи още по-рано

# 1 236
До 18:30 им е раб. време на редовните групи. След 18:30 остава една дежурна група, която работи до 19 или 19:30ч.

Ми мен що ме карат да си вземам Пламъка в 17:00?  newsm78
Не, че някаква кой знае каква ме е загърнала. Аз така или иначе към 16:30 вече съм пред градината. Оня ден си мислех, че сега хубаво си го взимам рано, ами зимата като зафучи и завали, ако се наложи баща му да мине да го вземе с колата след работа какво правим... А то си имало работно време до 18:30.

# 1 237
Майчета, аз за ОДЗ 2 разбрах, че е хубаво до 17ч да се вземе детето. Госпожите се цупели, ако децата остават до късно. А аз какво и къде трябва да работя, за да успея да стигна до градината до 17ч? Има ли дечица, които ги вземат към 17:30 - 18:00? Зная, че е много кофти за останеш последен, но няма друга алтернатива при нас...

# 1 238
Има ли дечица в ЦДГ Вълшебство?

# 1 239
Сутрин Криси я карам в 7:00 и по това време идва и госпожата. Иначе лелята е там от 6, но приема деца след 6:30, защото до тогава се проветрявало. Вечер са до 18:00 часа, но след 17:30 ги смесват, обикновенно по-това време има 5-6 дечица от 4ри групи.Това е за ОДЗ 1.

# 1 240
Работното време на госпожите е от 7.00 до 18.00 или до 18.30... Ако е до 18.30 - това е нововъведено, защото до сега си бяха да 18.00 ч. Вече няма дежурни групи - това го премахнаха за в момента. Иначе наистина лелите са на работа от 6.00 ч. сутринта и детето може да се остави при тях, ако госпожата не е пристигнала.
Имамама - какво те интересува за ВЪлшебство?

# 1 241
  • Бургас
Здравейте Simple Smile Дъщеря ми от две седмици ходи на детска градина - "Ханс Кристиан Андерсен", 1-ва група. Базата е удовлетворителна, но за мен е много по-важно какви са учителките. Можете ли да ми дадете информация за г-жа Атанаска Мирчева и г-жа Атанаска Проданова, както и за помощник възпитател Петкова? Детенцето ми е в тяхната група, добро впечатление ми правят, но все още съм притеснена (не е ходила на ясла и това ми е първото отделяне от нея).

# 1 242
здравейте! Ние сме в ОДЗ 2 .Някой има ли впечатления от госпожите на яслена група Гъбка?
За сега плачем, а днес сме и със сопли.

# 1 243
а някакви отзиви за 1 ясла

# 1 244
В Детския център Монтесори преди имаше и съботно- неделни занимания за деца а сега има ли ги пак? Гледам страницата в Интернет но нищо не пише. Къде да гледам да разбера?

Общи условия

Активация на акаунт