AVON- обсъждане на продукти за 04-ра и 05-та кампания

• 25 497
  • 427
  •   1
Отговори
# 390
е щом носят бурканчета,значи има някакво хладилно действие.
трябва ми за лятото за плаж ...

тя не охлажда, а задържа температурата за 2 часа, може и повече
за плажа запазва студените напитки, сладолед не
Аз в нея си съхранявам и слънцезащитните продукти.
Като обем - повече от 6 половин литрови бутилки е според мен.  newsm78

# 391
Здравейте! Не бях посещавала тази тема, но ми се стори интересно и реших и аз да се включа с едно въпросче. newsm78
Някой има ли впечатления от "Kрем за извайване на бюста - Solutions"? Бих искала да си взема такъв крем, но не знам дали има някакъв ефект. Да спомена, че не съм в трагично състояние  hahaha, само малко в следствие на диета бих искала да постегна ако може. Както и за "Серум за стягане на бюста и шията с екстракт от средиземноморски маслини - planet spa" ? Ако някой ги е ползвал, нека сподели. Предварително благодаря!   bouquet

# 392
  • плевен
Здравейте! Не бях посещавала тази тема, но ми се стори интересно и реших и аз да се включа с едно въпросче. newsm78
Някой има ли впечатления от "Kрем за извайване на бюста - Solutions"? Бих искала да си взема такъв крем, но не знам дали има някакъв ефект. Да спомена, че не съм в трагично състояние  hahaha, само малко в следствие на диета бих искала да постегна ако може. Както и за "Серум за стягане на бюста и шията с екстракт от средиземноморски маслини - planet spa" ? Ако някой ги е ползвал, нека сподели. Предварително благодаря!   bouquet

Аз лично не съм ги използвала но една клиентка ги беше поръчвала и двете и каза че е доволна и без крема на Solution не остава.Като й свърши веднага поръчва  Peace

# 393
Аз искам да попитам от къде гледате К06?

Аз си купих обичките Уенди( 5 те вида обички) от К05

, нооо самите топченца са малко по големички за мойте ушета и ми скрива цялото ухо и ми седят мнгоо зле и така ме е яд, така си ги харесвах  Sad.
Ако има желаещи ги продавам, не съм ги носила въобще, кутийката си е новичка, стават и за подарък.

# 394
еееееее това е супер идея за хладилната чанта и детската кухня, и аз ще си я поръчам ама като гледам размерите в каталога 22/17/15 ми се струва твърде малка, аз иначе мисл да я ползвам като ходим на почивка с малкия да му сложа шишета, пюрета и т.н.

# 395
крем за извайване на бюста ползвам доста редовно, особено зимата, кожата ми е много суха и се лющи и ме сърби и единствено този крем ми помогна  Peace
колкото до извайването- както каза моята съквартирантка "ама защо не ми се извайва бюста?!?!"- ефекта е нулев. поне за мен. имам си съвсем нормален към голям бюст, не съм раждала, не изглежда по-различно след редовното мазане с крем Simple Smile

# 396
Благодаря ви за отговорите, наистина много ме вълнуваше да разбера.   bouquet

# 397
  • София
Охлаждащата чанта я имам от миналата година, но не съм я ползвала.  Embarassed Все мъкна много багаж и за нея няма място.

# 398
еееееее това е супер идея за хладилната чанта и детската кухня, и аз ще си я поръчам ама като гледам размерите в каталога 22/17/15 ми се струва твърде малка, аз иначе мисл да я ползвам като ходим на почивка с малкия да му сложа шишета, пюрета и т.н.
Може ли линк за каталога?

# 399
  • гр. Пловдив
Ето заповядай: http://www.album.bg/dimislava/albums/75517/

# 400
  • София
Този каталог от коя дата е newsm78
Аз гледам каталог , който е с крема Solution 2 в 1 на първите страници като подаръка ако...... нещо си , не помня , но не е този със сигурност newsm78 #Crazy

# 401
  • Пловдив
Това е 7-ми каталог.
Иначе за хладилната чанта аз гледам,че доста майки си ги ползват за детската кухня.И аз мисля да си я поръчам.Но миналата година беше  по на сметка.Ако закупиш два слънцезащитни продукта,чантата е подарък.Точно днес гледах и една по-стара.Уж всяка година мислят различни хладилни чанти,а тази година пак е същата.Може в каталог 8 да има друга.

# 402
  • гр. Пловдив
Може ли линк за каталога?
Съжалявам! Дала съм каталог 7. Ето тук е въпросната чанта http://www.rosetops.snimka.bg/album.php?album_id=351256&pid=10978275 к06

# 403
  • София
А този каталог гледам и аз Naughty

# 404
  • София
Това е 7-ми каталог.
Иначе за хладилната чанта аз гледам,че доста майки си ги ползват за детската кухня.И аз мисля да си я поръчам.Но миналата година беше  по на сметка.Ако закупиш два слънцезащитни продукта,чантата е подарък.Точно днес гледах и една по-стара.Уж всяка година мислят различни хладилни чанти,а тази година пак е същата.Може в каталог 8 да има друга.
Няма, в 9-ти също.

Общи условия

Активация на акаунт