Любители на котки - тема 20

• 23 969
  • 335
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен  Simple Smile Позволете ми да ви представя Дикси моята огромна слабост, по която съм луда направо.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=350507 Parolata e 12345

# 46
Красавец!  Heart Eyes (момченце е, нали?)

# 47
Мерси   bouquet Да, момченце е на 7 месеца точно  Simple Smile

# 48
О, имаме си още един благородник сред наште маци. Много е хубав!
Роси, да се оправяте бързо и да не те стряска така Пуфи.  Naughty
Мъро каква дебне? А уличницата е страхотна, но не е ли катарак?
Малко снимки и от нас. Днес си скучаех с реших да ги снимам.

# 49
ммм Ted_cat красота! Най- ми харесва последната Hug Heart Eyes Hug

stardust299 голям е сладур твоя котарак Hug Hug Hug

# 50
  • София
Здравейте и от мен  Simple Smile Позволете ми да ви представя Дикси моята огромна слабост, по която съм луда направо.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=350507 Parolata e 12345

Искам и аз такова.Ако ще става татко и ще раздавате котета ме запиши в листата на чакащите Rolling Eyes

# 51
охо, имаме си още един бри Simple Smile Много е хубав Дикси Heart Eyes
мерси, Теди Simple Smile Оф, довечера, пак ще е мъка с тази инжекция. Ще има издрани раце и скасани блузи ooooh! ама няма как Simple Smile

# 52
охо, имаме си още един бри Simple Smile Много е хубав Дикси Heart Eyes
мерси, Теди Simple Smile Оф, довечера, пак ще е мъка с тази инжекция. Ще има издрани раце и скасани блузи ooooh! ама няма как Simple Smile

И аз съм била инжекции на коте, правех го с чувството, че изтезавам животното нарочно... Толкова го болеше миличкия, при вкарването на самото лекарство също го болеше. Знаеш, че го правиш за доброто на котето, така че горе главата  Wink

# 53
Благодаря на всички за топлото посрещане   bouquet
Ted_cat ама са страшни сладури  Heart Eyes На мен котараците с 4ерно бяла окраска са ми много любими, а рижата е сладурана, нали. Ние храним на двора една подобна котка, хммм всъщност е котарак  Simple Smile
mausbeni задължително ще те имам в предвид. Засега сме с много противоречиви настроения към неговото евентуално бащинство, най ве4е заради това как ще се отрази на маркирането. Засега устискваме положението с Feliway ама половинката ми ме заплашва, 4е ако само един път измаркира ще го води на кастрация  Sad
ros4enka пожелавам на Пуфи скорошно оздравяване. Гадно е когато ги боли, защото няма как да им се обясни, 4е е за тяхно добро  Sad Стисни зъби, колкото и да ти е мъчно, важното е да оздравее. Стискам и палци.

# 54
Мн е красив, да Hug Flutter

# 55
# 56
Какви физиономии, особено последната! Мно'о яка!

# 57
Мъро е разкошен! Heart Eyes
И Дикси е голям сладур! Crazy

# 58
Дикси е страхотен,обожавам сивите писани.

# 59
Пинко на втората е уникален!!!! Така се смях  Laughing
stardust299, и двамата са ми мъжкари.
Диди, къде зачезна? Джеси да не става мама  Grinning Ела, кажи как е младото семейство  Grinning
Пък да ви кажа, Нефертина ще има бебета. Изключително скептично съм настроена относно нейното майчинство, каквато е луда  и зла, майчински инстинкт да се види в нея ще е цяло чудо.
Малко снимки за Добро утро.

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 09:24 от Ted_cat

Общи условия

Активация на акаунт