Любители на котки - тема 20

• 23 943
  • 335
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, момичета!
Не съм писала отдавна, защото имахме проблеми с интернета.
От няколко дни сме си в Бг за известно време с Коткодзилата, искам да я похваля, че издържа геройски пътуването.
За мое учудване веднага си позна "родния" апартамент и сега ми се къса сърцето като си помисля, че ще трябва да я водим обратно след двайсетина дни.
Ето тук съм качила няколко нови нейни снимки:
тази и следващите две http://good-times.webshots.com/photo/2005047830102855453QpfMOF

# 256
Добро утро !
Таня, страхотни снимки -  забавни, веселки. Най ме кефи баба Илийца  hahaha
Игуанке, Алф нещо май го влече навън...да не е харесал някоя маца? Признаци на разгонване има ли вече?
ahasver , много ти е хубава рисунката! Вие цялото семейство сте художници, така ли?
Аз скоро няма да се добера до хубава картина, та реших да си направя стена с избрани мои снимки + някой от приятели, само се чудя откъде да накупя рамки, че доста бройки ще ми трябват.
Месечинке, завиждам ти на хладнокръвието за счупената саксия  Laughing А защо да е гаден деня? Сподели.. ако можем да помогнем нещо.

# 257
  • Варна
Благодаря за съчувствието, Теди Hug В работата ще е напечено - годишно приключване и бла бла... Tired
Да идва април, че и да мине средата, да си отдъхна. Понякога си мразя работата - и да не съм на работа пак мисля, ама това направих ли, ама онова дали е вярно, ама какво пропускам...
Обаче да съм мислила навремето Whistling Сега май е късно да се ориентирвам в друга посока Crazy
argun, много сладка Коткодзила Grinning

Хайде, изнасям се.

# 258
Щом е само работа, не е страшно  Laughing
Нико открадна една маслина от закуската на малкия. Мислех, че само ще си играе с нея,  ама той взе че си я хапна.

# 259
Миличка tania tda67, искрено ти благодаря за снимките  Hug Напълниха ми душата ! Сладуранчета !
Аз днес съм много тъжна, мъжът ми категорично заяви че не иска котка в апартамента  Confused  Не ми се щеше, но май ще ми се наложи да му припомня че апартамента е лично мой и  ако искам ще си взема коте.Ами като не става с добро.......

А защо е категорично против? Според мен, за всеки аргумент, който даде, можеш да го убедиш, че няма да има проблеми.
Недей с лошо още, ще вземете да се скарате, заради едното коте. Laughing
Освен ако не ненавижда котки, не вярвам да не можеш да го убедиш! Flutter
Хвани го в добро настроение и си поговорете, все пак не е куче, да се гледа толкова трудно.

tania tda67, страхотни снимки! Crazy

# 260
  • град-държава
Цитат
ahasver , много ти е хубава рисунката! Вие цялото семейство сте художници, така ли?

bouquet

Да,цялото семейство сме художници и лели и чичовци,а в пра родителите има и много занаятчии,имаме и класически музиканти... Laughing

# 261
ahasver, a фотографията Flutter

# 262
  • град-държава
По принцип фотографията се подразбира при художниците  Mr. Green (въпреки,че в много аспекти е сякаш по-трудното начинание,ако трябва да ги сравняваме с рисуването)...в гимназията изучавахме фотография и там много се запалих,,даже исках след това да продължа с фотография,а доведеният ми баща е абсолютен маниак на тази тема,  (братовчед ми с който сме много близки,учи в Дюселдорф фотография),след като се запознах с художественото стъкло обаче,просто се обърнах на 360 градуса,беше любов от пръв поглед и до там с мераците ми да ставам фотограф,но пък все още е любомито ми хоби,но и в работата ми е крайно необходима,не винаги мога да си позволя да прекарам 20 дена на закътано и красиво местенце и да рисувам от натура,но пък бърза скица и малко снимки са ми напълно достатъчни след това,за да си свърша работата(като пример),нужна е много фотографията на един художник,даже да не казвам задължителна... Grinning

# 263
  • София
Нико открадна една маслина от закуската на малкия. Мислех, че само ще си играе с нея,  ама той взе че си я хапна.
Следващият път му я обезкости. Моята дъщеря така прави, защото щял да се задави. Joy

# 264
Здравейте   bouquet
tania tda67 , много оригинални идеи ии голям сладурчо.   Heart Eyes Hug Ето малко снимки от нас.. Вчера цял ден спахме ето  го   Heart Eyes
 поспаланко сладурчо пак спим сънчо

# 265
Ой, тоз белия сладур как се казваше? разкошен е!
Таня, наистина можеше да се задави, затова и хукнах да му я вадя от устата...  Tired
ahasver, разглеждах витражи - има невероятни неща! Но предполагам са и също толкова невероятно скъпи  Laughing
Чудесно е да се занимаваш с нещо, което ти доставя удоволствие!

# 266
Здравейте, момичета!
Не съм писала отдавна, защото имахме проблеми с интернета.
От няколко дни сме си в Бг за известно време с Коткодзилата, искам да я похваля, че издържа геройски пътуването.
За мое учудване веднага си позна "родния" апартамент и сега ми се къса сърцето като си помисля, че ще трябва да я водим обратно след двайсетина дни.
Ето тук съм качила няколко нови нейни снимки:
тази и следващите две http://good-times.webshots.com/photo/2005047830102855453QpfMOF

Аргун, здравей! Hug
Бях се присетила за вас и се каних да питам как сте. Радвам се, че писа и че сте добре.
Ако не е лично, къде живеете извън БГ?

# 267
За пръв път пиша тук,защото днес разбрах за тази тема.Мисля да се появявам и за в бъдеще,защото имам 2 сладурчета.Виктория имам абсолютно същата котка като твой та бялата,но женска.По натам ще кача и снимки. Hug

# 268
Здравейте,
Имам котарак на 7 год. ,който получи запушване на уретера. Казаха,че единственото спасение е операция за разширяване на уретера+кастриране. Преди 5 дни го оперираха ,като са отстранили част от уретера и го разширили /така каза доктора поне/.. Сега котьо отново спря да пикае и в в болницата.  Cry Раната се била затворила много бързо и уретера пак се стеснил.  Sad На всичкото от горе нашия не дава да го пипат фучи,съска и хапе ,никой неможе да го доближи. Инъче не е такъв ,просто явно го боли и е изплашен.
 Една жена водеше котарак с такъв проблем и каза,че вече трети месец са така,постоянно го водят да го отпушват. Та въпроса ми е , има ли спасение или да се подготвям за най-лошото ?
Моля,който има опит да сподели.  Praynig ooooh! Tired

# 269
  • София
Wish~,
Искрено ти съчувствам! За съжаление не мога да ти дам съвет. Слава богу, моите ги хванах навреме /не бяха пишкали по 5 дена/ и доктора ги оправи с инжекции. Единственото, което се сещам е да се посъветваш с друг ветеринар.

Общи условия

Активация на акаунт