Ако на някой му е много трудно /макар,че едва ли има чак толкова пристрастени/,може да ходи и на лечебен курс по метода на Кар.А най-добре според мен е да си четете книжката му,аз съм сигурна,че всеки ще я разбере.Иии,не стойте дълго време на първа страница...

Представих си го само...бихте ли тръгнали с една вързаница раци....голям смях...И още една реплика,която ме кефи и ,която често използвам :Ако трябваше да пушим,всевишния щеше да ни е снабдил с нещо като комин за отвеждане на дима....И тогава си се представих,като някоя печка,от онези...как им викаха...едновремешните с дървата...за готвене...жаба печка ли беше...
Абе все такива спомени весели имам от неговата книга,но наистина те кара да се замислиш сериозно и всичко това е самата истина...Но защо ли ни е Кар...ами ние знаете ли,че сме цяло чудо...Една позната е чела темата ,но не знаеше ,че и аз участвувам в нея.Та тя ми се хвали,че само чела от един форум три-четири дни и захвърлила цигарите.Не е регистрирана,като гост ни е чела.Казах и ,че това е нашата темичка,а тя само дето не ми скочи...що не съм и казала,тя искала отдавна да ги спира....е аз пък знам ли къде я сърби та да я почеша...не ми е споменавала.Както и да е ,радвам се не само за всички вас ,че успяхте да се преборите,радвам се и за себе си,а също така,че и заедно помагаме на хората да се излекуват от този проклет порок!Благодаря,че сте тук и се подкрепяме!