Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Един съвет за лечение на кашлица е да намажете гърдите на детето с мед и да облечете стара блуза. Друг съвет включва прилагане на компрес с ракия, който помага за спиране на кашлицата. Освен това, можете да опитате лечение с кока кола, като изсипете малко в тенджера и дадете по 1 чаена лъжичка три пъти дневно, което може да помогне за спиране и успокояване на кашлицата.
-
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
-
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
-
Какви са имените дни в Кипър?
-
Какви са различните видове кучета, споменати в публикацията?
Ехооооо,къде сте всички?
Само че нямам сполучливи снимки да кача,така че това остава за Буболино
ама аз чак сега се включвам да ви пиша....чета ви тия дни,но време не остава за писане.Времето се затопли и при нас ,и weekend-a го използвахме в разходки,а аз за днес имах реферат да подготвям....та затова малко в стресова ситуация изпаднах.Но всичко мина добре...
,ви изпращам един саит ,в които ако имате желание, може да видите нqкои снимки от карнавалното шествие преди седмизи в детската ясла на Адалберт.

.Обещах в понеделник снимки,но малката нещо се разкашля и си останахме в къщи,вчера имах доста работа и не успях,но днес първата ми работа беше това.Качват се в момента в

.. За тибетците - упорствам почти месец вече, ама не мога да кажа с категоричност как ми се отразяват, щото под това силно напрежение съм от около 5-6 седмици и някак не мога да усетя ни прилив на енергия, хеле пък да съм се разхубавила нещо...