В КИПЪРСКАТА ръкавичка, място има за всички.(21)

• 17 501
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
 Joy Joy Joy
Ето ме пак.....С една задачка закачка  Wink Laughing Някой може ли да ми каже на гръцки аналогичен израз на българското "от вратата за краката"  newsm78  Laughing  Joy Домашното е до другата седмица  Joy Joy Joy

# 136
'МирославаT', изпразни си пощенската кутия за да ти отговоря

# 137
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Ставайте поспаланки , позатопли се времето и
никой не се вясва вече. Laughing

Хубав ден на всички.   bouquet Hug  bouquet

# 138
Добро утро и от мен!
Голяма бомба е паднала тука #Crazy Ехооооо,къде сте всички?
При нас няма нищо интересно както винаги...вчера само цял ден хайманосвахме из Никозия че мъжо беше почивка Heart Eyes
Между другото рожденния ден на малката Буболинска принцеса беше чудесен Hug Тя им беше организирала игри и всички деца много се забавляваха,а Габи неискаше да си тръгва  Peace Само че нямам сполучливи снимки да кача,така че това остава за Буболино Heart Eyes
Жабче,чудесно изглежда местенцето където ще ходиш Hug
Хубав ден на всички пожелавам  bouquet

# 139
Добро утро! Тук съм аз, ама надничам в темата за Мюзик Айдъл, че имаме "наш човек" там. Ели Раданова от Силистра е дъщеря на моя много близка приятелка и следя събитията около нея.
Жабке, ти не си се уплашила от арабските принцове, нали? Избра Испания, само защото няма да имаш разходи и има директни полети? Иначе плажове и пясък (ма много пясък) , има и тук...

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 10:25 от vinagi

# 140
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Винаги , не се плаша , ма мерси .... арабин нИщЪ.  Laughing

# 141
Здравейте мами!

Вие сигурно вече спинкате, smile3524ама аз чак сега се включвам да ви пиша....чета ви тия дни,но време не остава за писане.Времето се затопли и при нас ,и weekend-a го използвахме в разходки,а аз за днес имах реферат да подготвям....та затова малко в стресова ситуация изпаднах.Но всичко мина добре...
svetlinata,ей значи децата са ни родени на една  дата!!!Моят синковец е на 3 годинки.Вие на колко сте?

Благодаря и аз за закуската и кафенцата-добре ми се отразяват в ранните сутришни часове  Party

Ами това от мен...пак ще пиша...хубав ден Party

# 142
...И таи като съм зле  технически и не мога да ви кача на постера ми снимки на "моя слънчо" newsm46,ви изпращам един саит ,в които ако имате желание, може да видите нqкои снимки от карнавалното шествие преди седмизи в детската ясла на Адалберт.

http://www.kinderkrippe-sonneschii.ch/index2.html

и едно леко указание....като влезете в страницата ,идете на BILDER...точно там под заглавие FASNACHT 09 ще откриете малко снимки. Моят е маймунката:-))))

# 143
  • Larnaca, Cyprus
доброооооо утроооооо ....... Hug Hug...да ви пиша сега че после от офиса няма да успея..... че много работа днес..... пък нали при нас е сряда и всичко затваря рано следобед тъй че почти всичко трябва да свърша дотогава....... ooooh!
гледам се стягате до Испанско да ходите ..........и до Арабско  Joy Joy Joy.......мен не ма смятайте хич не ми се стягат куфари .... Mr. Green
деситта много ти е сладка маймунката  Peace Peaceа ти що така късно пишеш не можеш да спиш или има разлика в часовия пояс Mr. Green
Аледора здравей отново бе мила чак сега те видях   bouquet  bouquet ти къде се изгуби толкоз време newsm78
мирослава Т щом си се затърсила по интернет виж и http://www.cyprusnet.com/
цвете това домашно дето си го пуснала аз веднага ще ти го кажа ама ми обясни в какъв смисъл го искаш превода Twisted Evil Mr. Green
засега ще ви оставям че трябва в офиса да се ходи!!!! приключвам месеца от два дена фактури чекове лудница айде до после .........пък и сме на футбол паааак Mr. Green
притен ден и не се услушвайте ......само да четете тайно ......понаписвайте и по нещичко......... bowuu

# 144
Хоп цоп  най после hahaha.Обещах в понеделник снимки,но малката нещо се разкашля и си останахме в къщи,вчера имах доста работа и не успях,но днес първата ми работа беше това.Качват се в момента в Birhday parties.Какво да кажа,въпреки,че половината от поканените не дойдоха мисля че партито мина с пълен успех,децата много се забавляваха,не искаха да спираме да играем и да си тръгват.Проблема беше само,че остана много храна,но и това разрешихме бързо.Всеки,който си тръгваше си вземаше по две чинийки за вкъщи-една със солени и една със сладки неща.И така почти нищо не изхвърлихме.За догодина ще знаем и ще пишем на поканата да се обаждат за потвърждение.Тази година не го сметнах за необходимо,защото бяхме в къщи пък и не забравяйте,че съм начинаеща.Но нищо лошо не се е случило,всичко мина добре и това е най-важното.Лек ден на всички.  bouquet

# 145
Ку-куууу....Ей,появихте се най-накрая  Hug Hug Hug Hug Hug
Радвам се,че всички сте добре,че се бях изпопритеснила... Embarassed Embarassed Embarassed

Жужка ми се губи нещо.Някой да знае нещо за нея?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 146
Всичко е уред-  Hug ,Мастерче  Hug
Ама хич не ми остава време напоследък да прочета всичко,че да съъм в крак с новините,а камо ли   и да пиша.

Радвам се,че вие сте добре  Hug

# 147
Ей ма на  Hug Hug Hug
И на мен ми домъчня за вас  Flutter Flutter Flutter
То и покрай мен нищо ново.....Вече ми домъчня за лятото.....много ми е скука сега зимата тук.
Katyопитваш се ти да надушиш интригата,ама за сега ще замълча  Joy Joy Joy Израза ми трябва в този смисъл,че дето се вика няма здравей-здрасти,а веднага се иска нещо от теб. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Айде blondi4 къде се изгуби и ти?  newsm78 Rolling Eyes
desittaголям сладкиш е малкия.Ама много ми стана студено като гледах снимките Simple Smile
 Hug Hug Hug

# 148
Здравейте момичета!!!!  Nature Sunny  Nature Sunny

Катy6, часовата разлика не е голяма-мисля,че вие в Кипър сте с един час напред от нас.Иначе аз се разсъних снощи-уж стяхме да гледаме филм с мъжо,но той заспа и аз си осъмнах до 2h. newsm46

cveta80,вярвам,че ти е станало студено.И ние много сняг видqxме тази зима.Но от няколко дена е 12 градуса и сме щастливи. Hug

на всички мами пожелавам хубави дни newsm10  grinning039 family

# 149
Добър вечеееееррр!

Цветинце, тук съм душко - влизам, попрочитам, ама тия дни не се наканвам да пиша, че съм под голям стрес и не ща да ви облъчвам един вид с отрицателна енергия.. Sick.. За тибетците - упорствам почти месец вече, ама не мога да кажа с категоричност как ми се отразяват, щото под това силно напрежение съм от около 5-6 седмици и някак не мога да усетя ни прилив на енергия, хеле пък да съм се разхубавила нещо... Rolling Eyes.. Все пак струва ми се, че благодарение на тях ми отшумяха някои много тревожещи симптоми, дето се явиха изневиделица в началото на тоя стресов период и ме държаха до миналата седмица... След като изчезнаха, последните 6-7 дни пък ме е почнало едно главоболие ама ката-ден... ooooh!.. - на хронична мигрена ли ще ме обръща... не знам... Дано тибетците да ми излекуват и тиквата Mr. Green.., ама май трябва да ида на лекар и да си направя някакви основни изследвания, щото работата не ми харесва... Само да можех за себе си да намеря време внимание да си обърна... Офффф, спирам да говоря, че ето на - чувствам как негативната енергия вече я заизлъчвах... Confused

desitta, страшен сладуран е твоят маймунчо. Това снимки от Хелуин ли са или нещо друго с маски?.. newsm78

Кати и Бубулинче, тъкмо ви разгледах снимките в Кукунделата - страхотни са и са уловили емоцията на партитата.  ura Tada  costumed034

Жужонке, щом всичко е у ред да не те мисля Hug  Ама драсвай по малко де, ааааа, сЮФсем се изкалпазани!.. Naughty

Хайде милички, лека нощ и сладки сънища!

Общи условия

Активация на акаунт