Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Един съвет за лечение на кашлица е да намажете гърдите на детето с мед и да облечете стара блуза. Друг съвет включва прилагане на компрес с ракия, който помага за спиране на кашлицата. Освен това, можете да опитате лечение с кока кола, като изсипете малко в тенджера и дадете по 1 чаена лъжичка три пъти дневно, което може да помогне за спиране и успокояване на кашлицата.
-
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
-
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
-
Какви са имените дни в Кипър?
-
Какви са различните видове кучета, споменати в публикацията?

....вече незнам там как се казва точно щото на мен като ми се случи обикновенно нямаме врема да го обсъждаме ........мучиме си подтичвайки към спалнята......

.....щото ако вземем всички да отсъстваме кво ще стане тогава .......... 
.........и тъй мъжо помислил че не спя и лягайки ме побутва и вика .....скъпа какво правиш....
..........при което аз в просъница измучавам като най ядосаната крава уууууууууууу остави ме бе човек не виждаш ли че спя.........
....мн вкусно,бе жабке!Как мислиш ти за нас!

-------- Това дет`си го писала за подтичването към спалнята с мучене... 

Вече цяла седмица на работа,на градина,че дъх не ми остава,а и с това шантаво време,много зле ми действа! 
Работя в една фирма за въвеждане на данни,немска(пояснявам ,защото реда и дисциплината са много важни при нас! 
Айде по кафе от мен,а после майсториците да дават и закуска! 

Държиш ли още фронта? Аз вчера забърках една пил.супа.......
каква е тази пролет пролетна
............и аз така понабързо да понапиша че бързам за работа та ще си пийна от на
.......ако си пропуснала наваксай си го днес
.......да му се невидяло и диетата не се пропускат такива вкуснотии за нищо на света аз пък за МС доналдст умиргам..........

.., но за беда такава ми е природата.., т.е. иска ми се, ача така ми се иска да съм пълен ръб или поне оптимисто-непукист, ама то с искане само не става... Още повече не е само това, което си мислиш... Действително че ония последни събития които ви бях споделила ме треснаха кат`едни
... /
па вече нЕма да съм диване - та