В КИПЪРСКАТА ръкавичка, място има за всички.(21)

• 17 515
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Айде поспаланки ставайте , трапезата ви очаква.

Добро утро , много са оредели редиците.  newsm78
Муци , липсва отдавна. Къде ли се е запиляла?  Rolling Eyes
Всеки с грижите и тревогите , ма вясвайте се за едно "разпис".  Peace

Лек и хубав ден.   bouquet

# 151
  • Larnaca, Cyprus
Ухааааааааааааае Жабче взех си по три пъти от всичко newsm22 newsm22....как не ме е срам ма мнооооооооооооого хубава трепезката бе ............ newsm74
цветеееее тогаз бих казала ........аааааа апо тин порта я та фтия...... Peaceкоето буквално е от главата за ушите ама така съм чувала да казват .......... Twisted Evilи разбира се става въпрос за работното място..........а ако е онооооова за другото дето си го помислих най първо  loveuuu luvbed....вече незнам там как се казва точно щото на мен като ми се случи обикновенно нямаме врема да го обсъждаме ........мучиме си подтичвайки към спалнята...... smile3532 newsm48
ЖУЖкаааааааа и Блондииииии на днешна дата и от днешна дата натътък изрично ви забранявам да отсъствате повече от половин ден smile3516.....щото ако вземем всички да отсъстваме кво ще стане тогава .......... newsm12
муцка за съжаление няма да може да се включва много често щото е на друга работа а там за съжаление няма интернет тъй че когата и ако има сили ще се влючва предимно вечер или съботно - неделно .............много целувки от мен   love001  love001
деситка по повод на ти го чакаш пък той спи....сега ще ти кажа една случка ние вече с моя мъж като анекдот си я разправяме ама аз съм спящата в случая ...............та ................вечер ..........моя мъж на работа ............аз съответно карам трети сън .............връщайки се мъжо от работа ........влиза в спалнята и понеже аз имам ужасния навик да спя с полуотворени очи обаче не го правя нарочно smile3508.........и тъй мъжо помислил че не спя и лягайки ме побутва и вика .....скъпа какво правиш.... Hug..........при което аз в просъница измучавам като най ядосаната крава уууууууууууу остави ме бе човек не виждаш ли че спя......... hahaha hahaha
мастерче не са оплаквай че не е хванала липсата ами то така като спря да готвиш и ние сме take way.... Joy Joy

# 152
Аууууууу.....страхотна закуска!!!!! smile3501....мн вкусно,бе жабке!Как мислиш ти за нас! Peace

Кате,ами май сме online и двете....мн весела историйка...посмях се добре newsm62 newsm03

Аз бягам момичета-ще водя моят малкият човек на ясла,после ще поплувам,че през зимата май сам се позакръглила,и  на изложба сам планирала да ходя и на кафе..абе ще видим до къде ще стигне времето newsm08 

хубав ден от мен на всички!!!!! Party

# 153
кАТИИИ, take way.... а?  Joy Joy Joy Joy Joy
Я виж Жабчето как се е постарала сутринта рано,рано....

Муцанчето да я поздравиш като се чуете....Много  Hug Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ми мъчно мие кат' зачезнете бей! Така си свикнах с вас.... Hug Hug Hug Hug Hug

# 154
  • София
Здравейте сладки мои ненагледни..... Hug Hug Hug
Нямам никакво време да пиша където и да е, но поне успявам да
ви прочета. Кати ви е казала ,че в момента за малко съм на
друга работа. То има интернет, но нямам време да седна че да си пиша
спокойно.

Десита, разгледах снимките. Страхотни са ,но наистина изглежда
многоооооого студено....брррр!

Жабче, Мастерче.....чудни сте... с тез софри дет ги слагате
няма как да заслабане човек! Peace

Ще ходя да разгледам снимчиците в Кукнделата и пак ще дойда!

Жужи, Блондич, Шанкулче, Винаги, Буболнике......ох ще пропусна някой..
прегръщам ви всичките и ви желая прекрасен ден!

# 155
Здрасти компаниятаааа, ето ме и мен! reverance

Кате, виж ме ква съм изрядна - слушам, козирувам и изпълнявам[smilie=smile3519.gif] - липсвах само половин ден  angel008 -------- Това дет`си го писала за подтичването към спалнята с мучене... Laughing.., ме разсмя и ми напомни за една тема от преди някое време, тука в чужбинския подфорум на БГ-мама... Та тая тема имаше заглавие от порядъка на "На какъв език оргазмувате с вашите чуждоезични половинки" Mr. Green... и там доста майтапчийски отговори имаше, ама един така ми е останал в главата - една от мамите беше писала нещо такова  "Абе кво има да му говорим -
то грухването е международно!" Joy Joy

Жабке, страхотна трапеза си наредила, ммммм, пИрфектнЪ е и за следобедна закуска coolcool

Муцанке, я клюкни за тая нова работа - нещо вълнуващо ли еееее newsm78...., мъжОве-засукани ергени има лииии  Wink fiuuuuuu

Милички, сори за телеграфното включване, ама задачите ме подпират... nuts

Целувки на всички!

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 15:46 от blond_time-out

# 156
Да се запиша,до като не сте ме забравили... WhistlingВече цяла седмица на работа,на градина,че дъх не ми остава,а и с това шантаво време,много зле ми действа! ooooh!
Миналия петък се вкарах в приключение-взех Лъчезара с мен на работа! CrazyРаботя в една фирма за въвеждане на данни,немска(пояснявам ,защото реда и дисциплината са много важни при нас! Mr. Green).Та в залата  сме около 30 човека,всеки си седи на компютъра и си работи,на всеки кръгал час има почивка и това е,нооооооо Лъчезара ни разсмиваше непрекъснато и само питаше,кога ще дойде почивката... JoyТе такива ми ти работи,няма да повторя де. Naughty
Иначе спекулира със ситуацията мойта щерка яко.Като и направя забележка и взема снимката на баща си и реве.Като отида да и обясня,почва да моли да не ходи на градина.Всяка сутрин я "боли" нещо....Върха беше днес в магазина,като се затръшка за сладолед!Е,стоя наказана,ама няма начин-като не разбира с добро...
И още една новина:Взехме си коте!Тоя път е шаренко!Снимки утре,че трудно го хващам в кадър,само клипчета правим. Laughing
Днес си купих дънки 28 номер.......Лелеееееееее,от кога не бях виждала дреха под 30 номер и без Х-ове  пред L-а.... Mr. Green
Страхотни детски купони сте спретнали!  bouquetИ на мен ми предстои,ама май още се ослушвам...
Какво друго,не се сещам....Лека вечер на всички и много целувки!  bouquet  bouquet  bouquet

# 157
Добрютроооо!Днес е ПЕТЪК!Най-после......... newsm44Айде по кафе от мен,а после майсториците да дават и закуска! Wink

Лек и спорен ден и довечера всички на отчет тук!  bouquet
И ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ,колкото и странно да звучи....! Joy

# 158
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

# 159
Айде на закускаааа...Кафето от Миркича  Hug Hug Hug

# 160
Честита първа пролет и от мен!

Миркич,много сладка Лъчка беее  Hug Hug Hug
Направо си представих какви ги върши  Joy Joy Joy Joy

# 161
  Heart Eyes
Мастерчеееее, чудесна трапеза но тя е за останалите нали.  Tired Държиш ли още фронта? Аз вчера забърках една пил.супа....... ooooh! Яде се........ Joy

Мирка, много ти е лъчезарна госпойцата  Heart Eyes, ама то при такива симпатяги мама и татко -коментара е излишен.  Hug Как се казва котака?
Кате,разписвам се душице ,че `шопти -опти` ме хвана вчера така ,като каза.. Laughing Как е времето при вас?При нас се очертава истинската пролет да дойде към понеделник.
Блондич, аз нищо не схванах за тия тибетци  Confused  Надявам се да си добре вече.Много си го трупаш на душата,мила,гледай на нещата ,като:`Така е било писано-така е станало`,при всеки удобен случай слагай розовите очила, пий едно и за мое здраве ,вирвай нослето и да не ти пука  Hug
Муцка, как е малката кукличка Алекс?Ти как си?Що така стана рокада с раб.място?Да не ви правят ремонт нещо на стария офис?Вчера отвориха МОЛ-а в Пловдив до братската могила,зад аптечно.Днес мисля да отида да видя за какво иде реч  Wink Не за друго но има вътре  КФЧ /умиргам/  Crazy Дюкан не Дюкан аз ще прасна едни пикантни крилца  Mr. Green
Жабче,ти кога ще драсваш скъпа  Cry

Винаги,Десита,Цвети,Шанкулче........и всички останали ,желая ви един прекрасен ден на пук на лошото време в БГ  Hug  bouquet

# 162
  • Larnaca, Cyprus
ААААА стига бе днес било първа пролет newsm78 newsm78 newsm78........ми щом сте рекли хайде да ни е честита тук в Кипрето нещо вали от вчера необичайно за сезона почти всички се разхождат болни и подсмърчат Sick каква е тази пролет пролетна #Cussing out............и аз така понабързо  да понапиша че бързам за работа та ще си пийна от на Мирката кафенцето от кравишката каничка Joy.......и ще си похапна от майсторската закуска на Мастерчето ха тъй мастер сега разбирам че си наминала кви бяха тия телеграфни съобщения вчера Shocked Laughing Laughing
деситка как мина програмата вчера успя ли да се забавляваш по план или нещо пропусна Thinking.......ако си пропуснала наваксай си го днес Twisted Evil
блондич браво бе това се казва щерка на физкултурничка........ примерна появява се на часа и не се оплаква че са я повикали браво браво добре са те тренирали Joy Joy..........а това за грухтенето го казах по повод превода дето се искаше .....на фразата .............ОТ ВрАТАТА ЗА КрАКАТА ................ Laughing...........ах блонндич като направя някакъв такъв коментар и все за тебе се сещам да знаеш ама няма са шашкаш идва лятото ще се напълни с красиви аполонци по черноморието и сега се сетих за чадъра дето щяха да ти помагат............сети се нали Joy Joy Joy
ЖУЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ давай мила разкажи игрите на КФС - то ............  chef.......да му се невидяло и диетата не се пропускат такива вкуснотии за нищо на света аз пък за МС доналдст умиргам..........  chef
муцеееее ще си чатнем после с тебе.......... Wink
Айде до после ще се включа от офиса ............ Peace
аааааааа щях да забравя ЖАбКАТА ........как си как е дядо нищо не казваш ........внучетата .......бабите .............някоя пресна клюкичка.......айде чакам .............хи хи

# 163

Мастерчеееее, чудесна трапеза но тя е за останалите нали.  Tired Държиш ли още фронта?

Държа ми кака няма да държа....Инатливо съм.....На,виж в подписа ми  колко съм до тук.... Flutter Flutter Flutter
Ама грижа се за останалите,да не се чувстват и те диетни кат' нас...Нека поне те да си хапнат  Hug Hug Hug

ха тъй мастер сега разбирам че си наминала кви бяха тия телеграфни съобщения вчера Shocked Laughing Laughing

Ей мЪ бе тука съм цЕл ден.... И днес  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 164
            ДобрЮтрУ и ха и аз да кажа...

ЧЕСТИТА ВИ ПЪРВА ПРОЛЕТ!
Над Бургас е напекло едно слънчицееее - баш пролетно.

Жабкеййй, страшна си! Много готина тая честитка с костенурките дето се "опъват" Wink Joy.... Направо ме
вдъхнови Mr. Green рано сабалян  coolcool и исках и аз да намеря нещо по-така като две пчелички да се опрашват летейки например... Wink..., ама нямам толкоз време да тършувам из нета..

Мирка, мерсаж за кайвенцето...
Пък Мастерче, тая закуска дето си я приготвила... голямо освинване ще падне, ейй! newsm22 Аз дет`съм категория
"лаком-дол", че пак се чудя от къде да я захвана... eat

Жужонче, как тъй нищо не си схванала за тибетците, бре булка newsm78 Mr. Green - един вид комплекс от упражнения...
Муцанчето ги е извела гледам на линк на първа страница.....
А това, че си го трупам много на душата, верно е.. Sad.., но за беда такава ми е природата.., т.е. иска ми се, ача така ми се иска да съм пълен ръб или поне оптимисто-непукист, ама то с искане само не става... Още повече не е само това, което си мислиш... Действително че ония последни събития които ви бях споделила ме треснаха кат`едни
200 волта - за първи път такова нещо ви казвам ми се случва Shocked - емоционално сътресение да отключи на чисто физиологично ниво болестни симптоми, които да ме държат 3-4 седмици #Crazy... /то беше постоянно гадене, виене на свят, отпадналост... -бреййй по едно време си мислех че съм забременяла, макар че отлично знаех че няма как да се е случило, ама все пак взех си направих ранен тест /даващ р-т на 7-я ден от евентулното зачеване/ - разбира се отрицателен.., надявах се че като се уверя че нищо такова няма напрежението ми ще спадне и симптомите ще изчезнат..., ама не би! Едва преди седмица отшумяха ooooh!/ Тъй кат се замисляяяяя, от вчера не ме е боляла особено главата.. Rolling Eyes.. Обаче да беше само този стрес, да речем ще се хвана за ушите и ще се издърпам сама... Но дето има една приказка, че "злото никога не идва само", така си е, щото вече 3-та седмица съм спряла Лора от у-ще, защото взе да прави едни нервни кризи... Sick... Надявах се че като си поостанем вкъщи и няма външни дразнители нещата ще започнат да се уталожват..., да ама не... Съмнява ме че това са първи прояви на пубертета и ако е така какво ме чака занапред просто не ми се мисли... ooooh! ooooh!... Върти ме на шиш това детенце, с добро не можем да се разберем, а в нейното състояние с лошо хептен не става, щото нервността й много бързо ескалира... Буквално някакво издиваване над търпението ми прави - разбира се не умишлено, особени прояви на състоянието й са това... Ама все едно крайният резултат е че съм на ръба на психическите си сили вече.........
Много ми се насъбра..... Cry
Извинявам се че ви обремених, ама вече сили нямам да се правя на силна..!

Катенце, почти едновременно сме писали...  Ами тъй ще е - надявам се до лятото нещата да са се стабилизирали, хеле пак нЕкой батко си предложи чадъро-забиваческите услуги на палжа  grinning039 па вече нЕма да съм диване - та
да се дърпам... Wink hahaha

Хайде хубав ви първи пролетен smile3558

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 10:29 от blond_time-out

Общи условия

Активация на акаунт