Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Един съвет за лечение на кашлица е да намажете гърдите на детето с мед и да облечете стара блуза. Друг съвет включва прилагане на компрес с ракия, който помага за спиране на кашлицата. Освен това, можете да опитате лечение с кока кола, като изсипете малко в тенджера и дадете по 1 чаена лъжичка три пъти дневно, което може да помогне за спиране и успокояване на кашлицата.
-
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
-
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
-
Какви са имените дни в Кипър?
-
Какви са различните видове кучета, споменати в публикацията?
и дано скоро да имаш повод да ни се похвалиш!
То бива-бива да зачезваш..., ама много продължителни липси реализираш..., че и отчет не даваш кое-кога-какво..
Нали знаеш, че тук не всички сме Мари, ама всички сме подробни
по всички въпроси -
... Тъй де - да попия малко челен опит
.., ама знам ли когиш шЪ ми изтрябва такваз`технологическа и стратегическа информация...

Не мога му хвана логиката на това време, ама карай...
........а пък тая АНджела Димитриу е като БГ поп фолк дивата ИВАНА ама в прек и преносен смисъл .........значи много хубави песни има обаче е га ти и надутата мадама е .........мале като й слушам интервютата по ТВ то направо се ядосвам ......... 
до колко ще гледаме ТВ ...
.ааааа няма страшно бе човек карай ме при НАЙ-СКЪПИТЕ
..нали мъжо плаща......
...щото аз все наготово ви ги пускам ааааааа 
......само толкова от мен така за наказание
.........ха да видим сега кой ще е първи

Едно такова странно настроение ме е обзело-хем се радвам че ще се прибираме,хем се натъжавам като си помисля,че може и да не се върнем повече тук
Тази година имало ново правило-само 6 бр чужденци могат да играят в отбора,а те в момента са 11
Първият треньор не сме го чували,ама втория беше и треньор на мъжо когато бяхме в Бургас