В КИПЪРСКАТА ръкавичка, място има за всички.(21)

• 17 460
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Правя бързо включване! Mr. GreenНай-после намерих любимата си гръцка песен:
Ето я!  Ние сме я имали,ама аз от къде да знам,кой я пее,знам,че маргарити някакви бяха,ама.........
Ай сега да почерпя,че Търново има сбор днеска. Mr. Green

# 181
Здрасти компаниятааааа!

Както си е обичайно за уикенда в темата е толкова опустяло, та чак се чува вятъра да свири в празното пространство Laughing
Хубо че наминах, иначе на Мирка щеше да й артиса печеното пиле Mr. Green

Аз пък реших да се вясна та да ви разсмея с ей тая крилата мисъл - открих я случайно в подписа на една съфорумка:
  Joy   Joy   Joy

Муци, дано съвсем скоро намериш възможно най-подходяща за теб работа. Поне някаква препоръка не ти ли даде досегашния шеф? Rolling Eyes Оф, стискам палци fingerscrossed и дано скоро да имаш повод да ни се похвалиш!

Шанкулче, дано и при вас нещата се наредят така както ги искате, мила!

Мириам, а на тебе ще ти дърпам ушите! Naughty То бива-бива да зачезваш..., ама много продължителни липси реализираш..., че и отчет не даваш кое-кога-какво.. Whistling Нали знаеш, че тук не всички сме Мари, ама всички сме подробни Laughing

desitta, благодаря за окуражителните думи Hug
stelt77, изтрай до утре да се появи нашият "гуру" на местна почва omm по всички въпроси - Кати. Сигурна съм че тя ще те светне Bulb Hands Thumbsup

Винаги, много напрягаща е тая обстановка с училищата - и за теб и за детенце.., ама уви това са рисковете при местене в друга държава заедно с челядта. Ти само го давай по-спокойно, сигурна съм че постепенно нещата ще започнат да се нагласят.., пък и децата са доста по-адаптивни от възрастните. ---------- И айде, чЕкам отзиви как си "препрограмирала миксера"  Wink fiuuuuuu... Тъй де - да попия малко челен опит Mr. Green.... То не че имам "миксер" та да го мисля и как да му подменям програмите hahaha.., ама знам ли когиш шЪ ми изтрябва такваз`технологическа и стратегическа информация... rotfImbo rotfImbo

Милички, сега ви оставям и пожелавам лека нощ и успешна нова седмица!

# 182
  • София
Здравейте,

Минавам съвсем на бързо да ви пожелая успешна седмица и
прекрасен ден!
Благодаря на всички ви за подкрепата! Hug

Блонди, вярно ...бъди българин!!!!! hahaha Joy боб чорба...пък
и люта чушка.... Joy

Мирката
, много хубава трапеза!   bouquet

Стелт77, аз лично не мога да помогна, но днес със сигурност ще се включат
девойките кипърки и ще кажат. bowuu

При нас снегът спря и чакаме температури от по 20 градуса .... #Crazy
А днес сутринта беше около нулата.... ooooh! Не мога му хвана логиката на това време, ама карай...

Много цунки и гунки ....и до скоро! Hug Hug Hug

# 183
  • Larnaca, Cyprus
Мили мои ненагледни .....невороятни......и зачезнали приятелки........ Hug....приветствам ви след съботно-неделно отсъствие Embarassed..обаче си имам оправдание което хич не е добро обаче моя мъжо взе че лепна някакъв вирус та беше на легло три дена с температура и ужасна кашлица ..... Sick #Crazy..та аз покрай него нали се сещате  costumed050  costumed050 doctor  costumed050.....та сега най накрая е по добре и сме на работа откъдето и пиша.......та накратко
Стелт77 първо добре дошла  bouquet.....и.....ако си временно пребиваваща в страната под временно разбирай ДО шест месеца не е задължително обаче ако смяташ да оставаш тук да живееш разбира се че е НАЛОЖИТЕЛНО ..... Naughty....понеже нямам много време да се ровя а в кипърските страници ми изкарват само клиники и доктори и аптеки ето виж тук каквото всъщност те интересува дано да четеш английски #Crazy
http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=+cyprus+inoculation&a … =Search&meta=
МириаааааааааааамHug къде се загуби бе човек ти еееееее пък много ме трогна като прочетох от краткия ти пост че си се сетила именно за моите принцове Embarassed Embarassedте са добре благодаря лудуват от ден на ден и ядосват мама и тати с каквото и както могат Joy Joy...............Дори тази сутрин им се накарах пък в крайна сметка избухнахме в смях и тримата .............ами уф омръзна ми тичам след всички мъже в къщата да нареждам и им викам ...дечица мамини вече сте големи и трябва сами да се грижите за вещите и дрехите си и т.н. от този сорт и накрая като ги виждам че няма никакъв резултат заявих............еееее да знаете ядосахте ме и ще взема да се забремменя и да родя едно момиченце че да има кой да ми помага hahaha....при което те ами да добра идея хем ще я караме тя да ни нарежда нещата  #Crazy #Crazy Joy Joy
Мирка как е Чочко newsm78........а пък тая АНджела Димитриу е като БГ поп фолк дивата ИВАНА ама в прек и преносен смисъл .........значи много хубави песни има обаче е га ти и надутата мадама е .........мале като й слушам интервютата по ТВ то направо се ядосвам ......... Twisted Evil.....а иначе песничката е малко старичка обаче и хубава ......... Peace
Десита тук половината в темата са Дюканки т.е. по Дюканската диета та ще ти дават съвети за бързо и качествено сваляне на килцата няма да се шашкаш Hug
Винагиеее направо се изкефих като ти прочетох поста е браво работодателите много плащателни при вас суууууууууупер ха щом е така в най скъпото училище разбира се ..... Peace Peace.....по този повод за плащателните ........имам една приятелка нейния мъж мнооооого паричлия та отива тя в магазина на един техен приятел да си избира телевизор ама говорим преди години точно като изкараха първите плазми ............та тя хитрушата взела празен чек и отива ........пък продавача явно притеснен я пита ммммммммм Thinkingдо колко ще гледаме ТВ ... Money tooth.ааааа няма страшно бе човек карай ме при НАЙ-СКЪПИТЕ newsm48..нали мъжо плаща...... Joy Joy
Шанкулче стискам палци дано да ви подновят договора..... Peace Peace
Блондич ха ха хареса ми тва ти май няма какво да правиш и се ровиш из нета яяяяя вземи преведи песничката дето е пуснала Мирката така де да се намираш на работа ....... newsm47...щото аз все наготово ви ги пускам ааааааа Crossing Arms
Муцееееееене му търси логика на времето при нас ВАЛИ представяш ли си напраааааааво разбихме всички рекорди тази зима толкова дъжд не са виждали от 20 години в Ларнака hahaha

Айде стига ви че много дълго стана smile3521 smile3503 smile3505

# 184
Здравейте момичета!

Кати,ти се завърна и повдигна духа на форума!!!  Joy Joy Joyхайде да оздравява мажо ти и децата (принцовете) да те слушат.И аз след   моите все подреждам и мърморя...ама за девойка не мога сега да си помисля,че ме държи още, след като почти 3 години стоях у нас да се грижа за моя Ади.Иначе очаквам съветите  на всички Дюканки. Wink

Мирка,направо си спретнала една "болярска" трапеза...мнннн....мн вкусноо... Peace

Винаги,стискам палци всичко да се нареди с училището на детенце.Познавам тezi притеснениа-аз съм все още на фаза детски ясли.И аз съм на мнение,че децата по-барзо от нас се адаптират.И моят Ади свикна мн бързо на детската в Швейцария с езика и с децата,въпреки в Германия да не беше ходил на ясла,а на гледачка,която гледаше до 5 деца в дома си.Но сега го намираме мн по -социален и дори и на швейцарски nemski започна да ни бърбори,а ние с мъжо се оглеждаме само  Rolling Eyesи нqkои думи не ги разбираме....иначе 28 градуса при вас....звучи мн "топло"

шанкулова,пожелавам ви всичко да се нареди,както сте го запланували и пак да се върнете в Кипър!!!! Praynig Hug Peace

блонди,по случаи твоята"крилата мисъл" ще ти разкажа една действителна историйка ,с подобен контекст:Една приятелка,която следваше в Щтутгарт разказваше,че като имала приятел немец и като му кажела,че и е студено,веднага въпросният и носил чорапи да се обуе.А сега като имала българин и като му кажела,че и е студено,нашенецът и викал:"....Ей,ми иди се обуй де!" Laughing Laughing

Мuzi
,пожелавам ти да дойде скоро топло време  при вас в София  и с него и проблемите на работата да се "постоплят" Hug

На всички други мами и баби....хубава и слънчева седмица Party

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 14:01 от desitta

# 185
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте здравейте .......... newsm51......само толкова от мен така за наказание smile3516 smile3516......вас само ако ви накажат се появявате ....... smile3515.........ха да видим сега кой ще е първи smile3533 smile3534
Деситка какъв дух да повдигам бе душа кат жива душа няма на линия .............ха ха ха

# 186
  • Larnaca, Cyprus
Ухаааааа много съм щастлива днес.......... newsm44 newsm44...........за първи път в живота ми си водя МОНОЛОГ в БГ мама .......  Joy Joy hahaharotfImbo rotfImbo..........засега мисля че се справям чудеснооооо...... blahblah blahblah..........обаче взех да огладнявам ............някоя дружка за следобно кафенце да има кеф gydi

# 187
Аз съм тука бе!Попаднах на вирус и сега пазя леглото !Ама кафе не отказвам!И понеже няма кой да го сложи,предлагам аз... Laughing

# 188
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Кати , много ме разсмя.  Joy Joy Joy
Луд умора нЕма , само се поти.  Peace

Мирка , мерси за кафенцето.  Hug

# 189
  • Larnaca, Cyprus
оооооооо ето ги и първите дошли ....... Hug
Заповядайте ........заповядайте.....Мирка мерси за кайвенцето .............айде Мастерче кво се услушваш слагай масата...... Laughing..........Жабке........то аз си се смях сама в офиса пишейки ....... hahaha hahaha........аааа да ти кажа честно хич не съм се изпотила щях да се притесня по скоро къде се губите или да се усъмня че сте си спретнали някое форумско купонче..... Twisted Evil Twisted Evil

# 190
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Чакай да се затопли временцето и ще юрнем по срещички. Hug

# 191
Здравейте! И аз съм тук,но само чета щото нищо не ми идва на ум да пиша Blush Едно такова странно настроение ме е обзело-хем се радвам че ще се прибираме,хем се натъжавам като си помисля,че може и да не се върнем повече тук Confused Ама пък и тия от отбора до последно ще ни държат в неведение #Cussing out Тази година имало ново правило-само 6 бр чужденци могат да играят в отбора,а те в момента са 11 #Crazy така че не е много розово положението Peace
Това е от мен засега,хайде идвайте вече и останалите Hug
Приятна вечер на всички пожелавам  bouquet

# 192
Еееее,Шанкулче,не се отчайвай де!Не се знае още нищо!Стискаме палци да предложат нов договор на мъжо ти!Между другото,един колега на баща ми е треньор в Кипър-Кольо Велков се казва,а и бившия тренер на татко и той беше там,даже май и бебе там завъди-за Жоро Василев иде реч. Peace

# 193
Айде една закусчица за извинение,че ме нямаше  hahaha hahaha hahaha

# 194
Добро утро!
Честит празник на всички празнуващи именници(ако има такива)  bouquet   bouquet   bouquet
Ама вие наистина сериозно сте решили да не пишете Crossing Arms да няма сърдити нещо newsm78
Мирката,не съм се отчаяла още,да видим до кога Heart Eyes Първият треньор не сме го чували,ама втория беше и треньор на мъжо когато бяхме в Бургас Peace
Мастерче,благодаря за закуската,чудесна беше Hug
Стига ви толкова от мен,хубав ден ви пожелавам на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт