Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои съвети за лечение на кашлица?
Един съвет за лечение на кашлица е да намажете гърдите на детето с мед и да облечете стара блуза. Друг съвет включва прилагане на компрес с ракия, който помага за спиране на кашлицата. Освен това, можете да опитате лечение с кока кола, като изсипете малко в тенджера и дадете по 1 чаена лъжичка три пъти дневно, което може да помогне за спиране и успокояване на кашлицата.
-
Как се приготвя нискомаслено шоколадово мляко с какао?
-
Какви са някои съвети за лечение на ушни инфекции и подути лимфни възли?
-
Какви са имените дни в Кипър?
-
Какви са различните видове кучета, споменати в публикацията?
,вярвай и ще се случи!Аз вече се убедих в това! 

И на именниците-да им е честит този ден! 

Тук времето беше ужасно-като тръгвах от Аарау за Университета в Цюрих,валя сняг..после го обърна на дъжд и накрая и слънце пекна.Та такова задръстване не бих преживяла!!
Нqкава огромна катастрофа имаше и бqxа затворили временно( за няколко часа) цялата магистрала!Изтърваx си и семинара,и един щеше да се натресе в мен с колата си(Слава Богу-не можа!), та след близо два часа в колата,бqx така прегладняла,ходеше ми се съответно на WC..хубаво,че вода имах поне.След като ни отбиxа по един излаз,виждам аз един БУргер КИНГ,и набързо спирам там.То пак не можело с дебитна карта да се плаща там,а само в кеш!!!!И пак на колата..отивам до отсрещниат Мoлл.Спирам там и бързам за WC и банкомат...да,ама не.Портмонето ми останало в колата!УФФФФ..вече ми се ревеше!
Пак обратно кам паркинга...ама не сам погледнала на кое ниво сам паркирала,та трябваше и колата да търся!
И така вдишаx няколко пати дълбоко
и след лутане напред-назад...ве4е обезсилена...наи-накража седнах да хапна и после нищо друго не ми остана освен да се прибера у нас.Вече имаше слънце навън!
И така заспах дълбоко,че мъжо отиде да прибере детенце от детската.Ей такъв ден не бqx имала отдавна!
И за приключване на деня,Ади кво направи докато си ми зъбkите преди лягане,но си заби главата в крана на мивката..та с рев и лед на подутината,завършихме този шибан ден!

/сериозно така ми харесва/
................
и прочие екземпляри на флората и фауната
държи ме До към единайсет тогава къфенце поне с един пакет бисквитики по възможност с крем или шоколад .......

- демек ти пак моЙш си търсиш рабУтЪ, дУкат`чУвекУт тЪ "инструктира"...