В КИПЪРСКАТА ръкавичка, място има за всички.(21)

• 17 457
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен!
Шанкулче, Hug,вярвай и ще се случи!Аз вече се убедих в това! Peace
Както се убедих,че има и добри хора!Сега,когато нещата имат добър край ,вече мога да разкажа.....И да благодаря на Цвети и Андрей за всичко,което направиха за Красен,а то е,че си го взеха в тях и сега той вече е жител на Лимасол,с нова работа с по-добра заплата и нови приятели!Цвети,мила,чакам да ви дойде нета,че и там да те нацелувам!  bouquet
Такааааааа,а сега кафенцето,че дано Кати се появи,щото и палачинките са изстинали вече...Мастерче,ще си хапна с удоволствие,ама със сирене,че сладко не обичам,макар точно сега да нямам никакъв вкус де... Mr. Green
Айде лек ви ден от мен!  bouquet

# 196
               Днес е големият християнски празник Благовещение!

Пожелавам всеки от нас скоро да дочака онази "блага вест", от която най-много има нужда и  желае!
Нека всички сме живи и здрави, пък ако има именници, да не се скатават, ами да вземат да почерят... Wink

# 197
Ехоййй момичета поздрави и от мен!!! newsm53

Кафенцето ми се отрази мн добре и палачинките също в този снежен зимен ден тук при нас!Мерси Мирка и Мастарче!!!Мн било важно днес  на Благовещение да излезем" сити и с пара в джоба"-така стяло да ни върви цяла година!!!!  newsm08 И на именниците-да им е честит този ден! smile3525

Катииии,хубаво че вчера си ти и Мирката да сервират кафенце,малко живот във форума да донесат,че иначе ще заприлича на швейцарския-те са от 5 месеца на една и съща тема. smile3521

Мирка, а на теб ти пожелавам да оздравяваш бързо!!!! Че не са хубава работа тиа вируси!Знаеш ли,че мн помага един хомеопатик при такива настинки-ОСЦИЛОКОКЦИНУМ се казва.Свекито ни го препоръча.Ние с мъжо мн не му вярвахме,ама като оздравяхме набързо и вече прибягваме до него,като почувстваме,че се разболяваме.

Шанкулова,
стискам палци всичко да се нареди и в най-скоро време мъжо ти да подпише нов договор за оставане в Кипър.И това като се случи,ще се почерпим тук във форума,ей!!!!

Вчера не се включих,щото мн скапан ден имаx.Изкараx близо 2 часа (90 мин) на магистралата в задръстване.  travelТук времето беше ужасно-като тръгвах от Аарау за Университета в Цюрих,валя сняг..после го обърна на дъжд и накрая и слънце пекна.Та такова задръстване не бих преживяла!!  motor travel #Silly #Puppy dogНqкава огромна катастрофа имаше и бqxа затворили временно( за няколко часа) цялата магистрала!Изтърваx си и семинара,и един щеше да се натресе в мен с колата си(Слава Богу-не можа!), та след близо два часа в колата,бqx така прегладняла,ходеше ми се съответно на WC..хубаво,че вода имах поне.След като ни отбиxа по един излаз,виждам аз един БУргер КИНГ,и набързо  спирам там.То пак не можело с дебитна карта да се плаща там,а само в кеш!!!!И пак на колата..отивам до отсрещниат Мoлл.Спирам там и бързам за WC и банкомат...да,ама не.Портмонето ми останало в колата!УФФФФ..вече ми се ревеше! newsm45 Пак обратно кам паркинга...ама не сам погледнала на кое ниво сам паркирала,та трябваше и колата да търся! smile3511 smile3518И така вдишаx няколко пати дълбоко smile3515 и след лутане напред-назад...ве4е обезсилена...наи-накража седнах да хапна и после нищо друго не ми остана освен да се прибера у нас.Вече имаше слънце навън!  Nature Sunny coldИ така заспах дълбоко,че мъжо отиде да прибере детенце от детската.Ей такъв ден не бqx имала отдавна! smile3547И за приключване на деня,Ади кво направи докато си ми зъбkите преди лягане,но си заби главата в крана на мивката..та с рев и лед на подутината,завършихме този шибан ден! smile3518

И така милички....да сте здрави и хубав ден!!!
Hug Party

# 198
  • Larnaca, Cyprus
ЕЙ ме на и мен накрая............днес тук е почивен ден не се работи и имаме празнично шествие със барабани и маршируване на гладни ученици............празнуваме освобождението на наште братя Гърците абе кво да ви кажа какъвто празник има отърваваме и ние по малко почивка Peace Peace
та досега бяхме по центъра разхождахме се ядохме ......и подариха ни и две футболни топки та сега дзверчетата са събрали мъхалата в нас и ритат Mr. Green ooooh! ooooh!
деситка като ти четох поста и напрааааво ми се дорева .........то все съм имала скапани дни ама ти рекордите разби ........какво е това задръстване човек два часаааааааааа уауууууу #Crazy #Crazy............аз определено бих полудяла........ newsm78
мирка тия трениори дето ги разправяш кой отбор тренират и в Кипър ли са newsm78 newsm78
мастерче  палачинцичите  са чудесни обаче така съм се наплюскала че ще ги оставя.......... ноооооооооо само за днес да знаеш от утре пак ще съм гладна Joy Joy
блонди а кой празнува днес всъщност  newsm78 че аз съм много зле с тия именни  дни #Crazy

# 199
блонди а кой празнува днес всъщност  newsm78 че аз съм много зле с тия именни  дни #Crazy
Кати, не се сещаш, щото в гръцкия език /доколкото видях в речника/ този празник се нарича Ευαγγελισμός...
и тъй както си мисля newsm78 май няма гръцко име производно на тая дума.../поправи ме ако греша/..............
Докато в българския "Благовещение" семантично произтича от "блага вест" (тази, дето Арх.Гавраил донесъл на Дева Мария - че ще роди Сина Божи) ..., т.е. днес празнуват Благовест/а........... Освен тях обаче, направих си труда да погледна в един онлайн-именник, днес още трябва да почерпят:  Благой, Блага, Бонка, Бончо, Мариан, Мариана, Мариян, Марияна.... Та ако има такива тука, повтарям, да не се скатават Mr. Green ами да почерпят!

Деситка, добре е че намираш време да пишеш, че повечето май ни е завял вятъра нанякъде...

Мирка
, мерси за кайвенцето - точно такова е каквото го харесвам с гъззззт каймак Wink hahaha /сериозно така ми харесва/

Мастерче, ти напоследък само софри нареждаш..., нищо не казваш....... Да нЕма нЯщУ гнилУ в Дания.. Whistling................
си ми много съмнителна шЪ`знайш...
и под "нЯщУ гнилУ" да`н се чудиш - за мАж намеквам Wink

# 200
Мастерче, ти напоследък само софри нареждаш..., нищо не казваш....... Да нЕма нЯщУ гнилУ в Дания.. Whistling................
си ми много съмнителна шЪ`знайш...
и под "нЯщУ гнилУ" да`н се чудиш - за мАж намеквам Wink
Joy Joy Joy Joy Joy
ЩООООО?  hahaha hahaha hahaha
Дан' би около тебе да има нещо заформило се,а?  Wink Wink Wink

Няма около мене нищо ново.....Само много бачкане  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Пък софри нареждам,щото Кати се сърди като няма нещо за похапване  Joy Joy Joy Joy

Ако има нещо с мАж....веднага шЪ докладвам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

мастерче  палачинцичите  са чудесни обаче така съм се наплюскала че ще ги оставя.......... ноооооооооо само за днес да знаеш от утре пак ще съм гладна Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Кати,ти кат' моя колега,дето вика
"Оф,гладен съм....Е,да ,ама кат' се наям ми се приспива....Е,да ,ама като се събудя-пак съм гладен"
 Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 17:45 от TheNMaster

# 201
ЩООООО?  hahaha hahaha hahaha
Дан' би около тебе да има нещо заформило се,а?  Wink Wink Wink
Въй-въй-въййй и сакън, нИ думай! Mr. Green
Аз квот`си го заформих края на януари, та му ударих капака къде първата декада на фервуари.. #Silly... май съм си го "отработила" авансово до края на годината.. Crazy hahaha hahaha... АйдИ нЕма нужда повече - излизам в пенсия! Joy Joy

УбачИ, ако речеш заедно да се пробваме да разбием наш`то общо проклятие с противоположния пол, само свирни че идваш към Бургас.... И глей кат`сЪ сдушим, как тутакси шЪ доФъркат сЕ`кви гларуси, папуняци newsm57 и прочие екземпляри на флората и фауната Laughing  Ако не друго  /да забием нещо читаво Wink в смисъл де/, то с нашия късмет поне ще се нагледаме на всякакво биологично разнообразие rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

# 202
  • Larnaca, Cyprus
блонди мерси мерси за инфото обаче нямам никаква приятелка или приятел с това име........за да им звънна да ги поздравя и т.н.  Mr. Green
"Оф,гладен съм....Е,да ,ама кат' се наям ми се приспива....Е,да ,ама като се събудя-пак съм гладен"
 Joy Joy Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha...я чудесно точно като мене .........я мУ кажи ако идва към кипър да се запознаем сигурно ще сме интересен дует в яденето Joy Joy..........и знаеш ли кое е интересното я го питай и него че така де да сравним работата ..........аз например си лягам към девет всяка вечер щото сутрин ставам рано .......таааа особено напоследък се събуждам към пет сутринта със стържещ корем обаче си натискам парцалите поне до седем седем и половина тогава закусвам една обилна закусчица .........  chefдържи ме До към единайсет тогава къфенце поне с един пакет бисквитики по възможност с крем или шоколад .......  chef.........обяд към един и половина ...........после следобедно кафенце с пак бисквитки това към четири пет .......и после вечеря към седем - осем и това е ..............това е ГЛАДНИЯ мИ ДЮКАНОВ  hahaha рЕЖИм Joy Joy Mr. Green

# 203
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Блондич...."папуняци"  Joy Joy Joy Joy Joy Е,те таквоз нещо не съм забивала  Joy Joy Joy Joy Joy

Кати,ох.....още ме боли корема от смях ....

П.П. Ааааа,виЙ дветИ сте сЪ нгУворили да мЪ умУритИ Ут смях.......А,сега да ви видя как ще го прочетете т'ва  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 18:31 от TheNMaster

# 204
Малееее, Кати, и ти кат`мен шЪ сЪ уЙмуриш от Дзверски глад, бре душко! Crazy hahaha hahaha

Блондич...."папуняци"  Joy Joy Joy Joy Joy Е,те таквоз нещо не съм забивала  Joy Joy
Ааааа, Мастерченцеййй, значи за гларусите си признаваш че си забивала Wink  hahaha hahaha
Абе изчислила съм те аз, че си опасна кримка, ами само се правиш на разсеяна Whistling

# 205

Абе изчислила съм те аз, че си опасна кримка, ами само се правиш на разсеяна Whistling
Скрита "лимонка" съм аз... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 206
  • София
Тук съм!
Да не мЪ забраИте, ей! Mr. Green

# 207
Муцанчееее  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Айде бе,липсваш!  Sad
Дано всичко да е наред при теб  Praynig

И Жужка се губи нещо.... newsm78 newsm78 newsm78

# 208
Добро утро слънца!

Айде днес аз съм "дежурна-кухня" Mr. Green и ви сервирам закуската направо на бара...
    ...ама нали е делник, всеки бърза..,
та "мушвайте" на крак каквото ви хареса и беж по задачи
nuts

Муцондре, как шЪ тЪ забраЙм бееее?!... Hug
Ама явно ти е доста натоварена програмата, щом тъй лаконично се включваш в края на деня Thinking
Ще ми се да мисля, че в тая натовареност пръст има добре познатият ни вече ски-инструктор  newsm08  smile3521...,
ама като знам че търсенето на работа е причината... Но то ИднотУ нИ пречи на другУтУ  fiuuuuuu - демек ти пак моЙш си търсиш рабУтЪ, дУкат`чУвекУт тЪ "инструктира"...  Wink Joy

Мастерче, много си чевръста рано в зарана, че и мислите ми крадваш Mr. Green... Имам предвид, че тъкмо и аз се бях зачудила що тъй липсва Жужонка.. newsm78
Ехоооооо, Филибето-майна Joy я бързо тука на отчет! smile3519
Милички, приятен ден ви пожелавам! Чао ви засега!

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 08:55 от blond_time-out

# 209
Но то ИднотУ нИ пречи на другУтУ  fiuuuuuu - демек ти пак моЙш си търсиш рабУтЪ, дУкат`чУвекУт тЪ "инструктира"...  Wink Joy

Ееее,не можах да се сдържа просто....

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт